lana19 20 597 Опубліковано: 22 грудня, 2016 Хваляємось своїми новорічними ялинками! 10 Twist, Явдоха, Фрекен Бок та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2016 Ну и? где же елки?? Никто еще не поставил?? Та я тоже)) Мы числа 30 ставим...Но настроение уже новогоднее, хочется, потому соорудили в дочкиной спальне вот такую хенд-мейд)) Все-таки, куплю сюда еще и гирлянду - окантовку яркую хочу сделать! 16 УкраІнка, Фрекен Бок, valuhka та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 23 грудня, 2016 о! а де йолькі?? я думала зараз як принесуть красоти, я ще вчора сфоткала, але темно було, то ось зараз переробила а це ми були на фабриці ялинкових іграшок і привезли ось таку красу а ще в мене гарнюня Різдвяна Зірка ось! похвалилася 22 nestr, Пампушка, Jefry та 19 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2016 @Сусля, красуня-патріотка!!! І така велика!!! І я вже подумую над штучною...так, не буде того аромату, але і мороки не буде - вибрати найкращу, втиснути в машину, довезти, втягнути в хату...розібрати і витягнути її, перетворившись самій на їжачиху)) Ех, ми збирались на ту фабрику((( але віруси(( Втішали, що мо після НР повезуть, але то вже не те... Зірочка теж прикрас відхопила)) Їй пасує!! До речі, як вона поживає? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 23 грудня, 2016 Зірочка дуже добре почувається, трохи листячка, десь зо 3 -4 штучки знизу сохнуть та відпадають, але я вважаю що це так треба.. навпено.. 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 грудня, 2016 @Сусля, Танюша, дуже гарна в тебе ялинка!!! 3 lana19, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 23 грудня, 2016 Я тож хотела к Миколаю поставить ёлочку. Ну хватило сил её только с чердака снять и лежит моё добро в коридоре. Может завтра осилю. Радости моей третий день, зато! Расцвела моя кливия. Такого подарка не ожидала. Но рада, як дитинка)) 19 Фрекен Бок, Явдоха, bendim та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2016 @Grypana, какой красивый подарок!!! 5 Grypana, Явдоха, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 грудня, 2016 @Grypana, на улице грязно и серо, а у тебя в квартире такая красотаааа живёт!!! Я уже и не знаю что лучше -ёлочка или такой обалденный цветок! 5 lissaKi, Grypana, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Фух, осилила я свою ёлочку. Вот она, моя невеста) 19 Пампушка, lana19, bendim та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2016 @Grypana,красавичка!!! От нее голубое сияние идет!!! Хозяюшки, а вы конфетки вешаете на елочки??? 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Аллочка, спасибо). Я её наряжаю в бело-голубое-золотое. Мы вешали орешки и пряники. В этом году я пряники не пеку. А конфеты на ёлке долго не живут))) Фантики - дольше)) 4 Jefry, lana19, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 грудня, 2016 Я много конфеток вешаю, до НГ отгоняю воришек, а потом - кто не успел - тот опоздал))) Еще фишка - воровать конфетки - вытащить из фантика, а потом фантик аккуратно завернуть. И на елке вроде и конфеты все целы, а потом мац-мац - обманка))) 8 Валюшечка, inucya, valuhka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 25 грудня, 2016 У нас пряники надкусанные висели. Типа, чтоб не есть целый пряник, а то заметят, надо надкусить все на уровне своего роста))) Это, мол, не заметят)). Потом ещё раз, потом ещё))) 6 Kira, lissaKi, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 27 грудня, 2016 http://clip2net.com/s/3FV2gqv наша манюня) 8 SanaT, Пампушка, Сусля та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Miloviza,ого, манюня гарнюня!! надо перенести к остальным елочкам!! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А у меня подготовка началась 17 Ksynya, valuhka, Twist та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Валюшечка, такая красивенькая подготовка ! 2 Валюшечка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Валюшечка, неплохое начало! Ждем продолжения!! 2 lana19 та Валюшечка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Вымучила и я свою елку вчера. Жду вдохновения продолжить. https://www.youtube.com/watch?v=xSRsZxIbQoA&feature=youtu.be 15 Виталинка, N@T@, Сусля та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @Фрекен Бок, как красиво, сдержанно, аристократически..как-то так)) 3 lana19, Фрекен Бок та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 30 грудня, 2016 У нас тоже уже елка есть ! Как же она делает Новогоднюю атмосферу!!! Внизу игрушек нет, только бантики и конфеты, т.к. 2 хвостатые помощницы со стеклянными игрушками не особо церемонятся 19 Natali06, Алцьона, Izvarina та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 30 грудня, 2016 @nestr, как красиво! Очень бантики нравяться, так нарядно и со вкусом украшена! 4 Алцьона, nestr, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 30 грудня, 2016 @Elenka, спасибо! Сегодня зашла в АТБ, а там лента по 10 грн, в бобинке 3 м из которой получается 4 бантика! Лента по краям с проволочкой, поэтому бант хорошо держит форму, можно даже одними бантиками и конфетами украсить и будет красиво и вполне бюджетно (по сравнению со стеклянными игрушками) 7 Дяна, lana19, Elenka та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 30 грудня, 2016 @nestr, Татьяна, спасибо! Схожу завтра В АТБ поищу. 4 valuhka, Алцьона, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах