спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 18 червня, 2022 Син, в садку знайшов зайченя, потім ще одне. Маючи песика ( йому ще нема року) спочатку боявся, що він порве крихіток. Але виявилось, що цей "підліток" який кидається на все живе, що рухається, раптом став "татусем" цим пухнастим клубочкам. VID_20220618_072304_088.mp4 VID_20220618_144148_129.mp4 6 1 lana19, Олька, Toxa та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 19 червня, 2022 Мне бы так,а то мои суслики петуха замучали, Ищу(куплю) петуха))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 19 червня, 2022 Суслики-пони))(нет года) 5 1 Natali06, спокусницЯ, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 19 червня, 2022 Это вчера прилетел(траву косили) VID_46080324_235117_509.mp4 7 1 Магда, lana19, Olima та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 червня, 2022 8 часов назад, Lika_N сказал: Это вчера прилетел(траву косили) VID_46080324_235117_509.mp4 Гарний контролер якості) 6 Олька, hasia, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 липня, 2022 Кохання це... 7 Наташшшка, hasia, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Хто збирає яблука, а хто виноград. Я збираю кицьок котрий рік підряд..... знайомтесь , моя крайня підібрашка. Що за часи настали?((( Ось цю красуню підібрала майже на мусорці(( тепер іх у мене 10! ( і це тільки котів))) красуня Джавеліна , ще й дуже полюбляє позувати для фото) 4 lana19, inucya, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Дуже гарна киця, ось тільки я не розумію якщо вже таких викидають тварин, то про що говорити про простачків без породи . 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Сейчас выкидывают независимо от породы и собак и кошек.🤬 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Я последнее время пишу ТІЛЬКИ у надійну сім'ю де його будуть любити і у випадку бойових дій не залишать у небезпеці. Мне проще оставить себе котят. Для меня это кошачий ребенок. 6 Lika_N, Магда, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Кузьма-4))) 4 2 lissaKi, Olima, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 31 серпня, 2022 5 годин тому, Olima сказав: Дуже гарна киця, ось тільки я не розумію якщо вже таких викидають тварин, то про що говорити про простачків без породи . Олю, так викидають... на том тижні, у нас ще Була об‘ява про знайденого сфінкса. І це в нашому , провінційному місті. А що тоді говорити про великі міста... 5 годин тому, lissaKi сказав: Я последнее время пишу ТІЛЬКИ у надійну сім'ю де його будуть любити і у випадку бойових дій не залишать у небезпеці. Мне проще оставить себе котят. Для меня это кошачий ребенок. Анжеліко, я б ще зрозуміла, якби дали об‘яву-« віддам в добрі руки» , але ж навіщо було викидати на мусорці? Кицюня дуже гарна, трохи була грязненька, бо пару днів жила з місцевими котами. А так не худа, видно викинули недавно. Лоток на відмінно. За що ж іі так(( Трохи хвилювалася, як моі приймуть. Але нічого, все добре. Так наче вона тут все життя)) до речі, я вам показували нові фотки Таріка- Байрактаріка, та Глоріі? Виправляюсь)Ось такі вони , моі улюблені коти)) Моллі не має, бо не дуже любить фотографуватися) 7 1 Lika_N, hasia, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Животные всегда уживаются друг с другом. Моя луганчанка сейчас ещё права качает.🤣 4 lana19, Olima, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 31 серпня, 2022 4 години тому, Lika_N сказав: Кузьма-4))) Лікуся, а чому 4? Традиціі не міняєте?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 31 серпня, 2022 Э....по счету(трое до него не спаслись))),двое от сусликов,третьего-лиса украла)) 2 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 9 вересня, 2022 Чесно- чесно нічого не планувала заздалегідь! Але не змогла пройти повз цих складених лапок( для мене- ручок))) І пробачте , якщо когось ображу. Мені вона схожа на «Мону Лізу». чи мені це просто здається? )) Джавеліна-Ліна, ну дуже фотогієнічна))) 6 Магда, Олька, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 20 вересня, 2022 (змінено) В нас вкрали кицьку Ми її шукали, хвилювались. Чоловік старався мене заспокоїти, що то ж Сіма, вона ж дурнувата, її через день-два принесуть назад...Ну...вчора підкинули назад))) Таке добро треба лише нам)) Змінено 20 вересня, 2022 користувачем Наташшшка 2 4 lana19, hasia, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 20 вересня, 2022 Така незвичайна мордочка у Сіми))) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 вересня, 2022 27 хвилин тому, Наташшшка сказав: В нас вкрали кицьку Ми її шукали, хвилювались. Чоловік старався мене заспокоїти, що то ж Сіма, вона ж дурнувата, її через день-два принесуть назад...Ну...вчора підкинули назад))) Таке добро треба лише нам)) Тю ! На них ))) хіба можна не цінувати таку красу ? Хоча стоп! Що це я? Вони молодці , що повернулу!!! Дуже серйозна дамочка))) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 вересня, 2022 У меня у знакомых убежал котенок во время прилета и открытия двери взрывной волной. Через три дня принёс сосед, как только под обьявлением написали вознаграждение. А до этого не видел и не пробегал 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 вересня, 2022 Красивая экзотиха у вас ❤️. Экзоты очень привередливы. 2 Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 вересня, 2022 1 хвилину тому, lissaKi сказав: Красивая экзотиха у вас ❤️. Экзоты очень привередливы. Моі навпаки )) все , біднесенькі самі- все самі... ось побудували собі вігвам... бо шо робити , коли мамуські не до них)))) 4 Магда, Наташшшка, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 20 вересня, 2022 25 хвилин тому, lana19 сказав: Така незвичайна мордочка у Сіми)) І характер такий самий)) 19 хвилин тому, Natali06 сказав: хіба можна не цінувати таку красу ? Вони не оцінили її кігті і вереск)) Сіма дуже вередлива. Взяти її на руки можна лише тоді, коли вона сама про це попросила) 18 хвилин тому, lissaKi сказав: Красивая экзотиха у вас ❤️. Экзоты очень привередливы. Що є, то є. А Сіма десь на першому місці по вередливості)) Доця її спокійніша "Красуня" відпочиває)) і доня... 4 lissaKi, Справжня господиня, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Наталочка, а рижа мордаха красунечка))) А скажи, як ти миришся з тим, що вони не хотять обнімашок? Я б так не змогла...я поки з усіма не переобнімаюся , то і день не почнеться))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 23 вересня, 2022 16 годин тому, Natali06 сказав: як ти миришся з тим, що вони не хотять обнімашок? Нууу...я не дуже-то і люблю котів Та вони хочуть обнімашок, але лише тоді, коли їм хочеться))) Сіма(черепахова) іх не просто хоче - вимагає! І її мало цікавить, що я щось в даний момент роблю - буде кричати несамовито поки не візьму на руки. Тоді її треба носити деякий час обнімаючи і гладячи, вона в цей час обнімає мене лапками за шию і мурчить. Якщо опустити її раніше, ніж вона цього захотіла - все починається спочатку - вереск, ручки, обнімашки...Руда просто вкладається на руки, коли працюю біля компа, а це частенько. І йде в ліжко до чоловіка(паразитка) Ну і дворових у нас двоє собачок і двоє котенят. Всі такі, що залижуть-зацілують до смерті, якщо їм дати таку можливість)) 3 1 Olima, Natali06, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах