Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 7 листопада, 2023 Наш обід. Пригощайтесь! Оттакі пухирці на тісті Нажаль, мій планшет з'їдає червоний колір і все виглядає бліднувато. Насправді чебуреки набагато рум'яніші! І смачнющі! 7 Наташшшка, Olima, Магда та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 7 листопада, 2023 Лена, В силу обстоятельств,в которые я попала,продавать лишние вещи как раз и время есть и деньги не лишние,вобщем мы расхламляемся по полной программе. 3 fronya40, Elenka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Сьогодні обідали зразами. Давно їх робила, зараз згадала. 3 Наташшшка, Elenka та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Я была в воскресенье в Полтаве, завтракали Полтавским галушками с курицей в сливочном соусе. Понравилось, вкусненько. 5 Olima, Дяна, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Ніколи не їла таких галушок, дуже цікаво. Дівчата, навчіть їх готувати. Шо воно таке? 1 natamylove reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Мне показалось, что галушки на пару приготовлены, мягкие, пресные, филе куриное в соусе с карри, немного сладковатый соус. Ещё были галушки фаршированные свиным фаршем, соус к ним сливочный с грибами. Небольшое заведение на въезде Полтаву, так и называется Полтавские галушки. По отзывам там самые вкусные. Недорого, быстро обслуживают, в очереди стояли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Это у меня был однодневный тур в Полтаву. Очень понравился город, такой красивый, уютный, немного провинциальный. Одного дня не хватило осмотреть. Ездила за впечатлениями и стимулом. Получила.😊 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Я Полтаву дуже люблю, раніше дуже часто їздила в командіровки і жила в готелі тижнями. Красиве, затишне місто, якесь справжне українське. А от ті галушки чомусь ні разу не їла. Хоча возили мене по всяким кафе та ресторанам, але не довелося. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 9 листопада, 2023 Полтаву называют духовным центром Украины. Удалось это почувствовать. 3 Алцьона, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 12 листопада, 2023 Сьогодні на обід жарила відбивні у сметанно-сирному клярі. Оооооо!!!!! Тарелка 30 см. 4 lana19, Магда, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 листопада, 2023 Нарешті я зробила вінегрет! Настругала велику каструлю, вже половини нема. Ще зробила на обід курячі стегна у сметанному соусі по-грузинськи. Ох і смачні! Може рецептом викладу, якщо не забуду. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 24 листопада, 2023 Сьогодні були сирники зі сметаною, фоткати не вспіла. Купила на базарі салаку і трошки подовбалася з нею та нажарила от таку смакоту! Вова сказав що як семочки. Сидить жере. А позавчора готувала хінкал, смачна штука! Це не хінкалі, це хінкал! 5 inucya, Наташшшка, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 25 листопада, 2023 Света, все так аппетитно! А рецепт хинкала можно? Это блюдо северного Кавказа, если не ошибаюсь. 2 Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 листопада, 2023 Лена, так, хінкал це блюдо кавказьких меншин. Я таку назву тільки краєм вуха чула, але в ютубчику десь раптом виплив ролік з ним. Показали такий собі лайт-варіант, а в мене як раз все під нього було. Ну я за півгодини і зробила обід! Нам сподобалося, буду таке готувати далі. Рецепт щаз нарисую. 2 1 Elenka, Алцьона та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 27 листопада, 2023 В нас сьогодні тушкований кролик, запечена картопелька з мойвою, свіжий хлібчик)) 4 Магда, Алцьона, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 27 листопада, 2023 А в нас на сніданок Вова приготував пюре і котлетки були до нього, відкрила банку помідор. На обід доїли суп и залишки сніданку. На вечерю запечена скумбрія. На завтра зробила гречану кашу і до неї печінку кусочками піджарила+ засмажка цибуля з морквою. Смачно буде! До чаю вчора напекла сочнів. Вова їх дуже полюбляє. 3 Наташшшка, Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 листопада, 2023 Сьогодні замело нас, то я загубилась у кухні) Сніданкували кус-кусом і відбивними. Відбивні спробувала обсмажувати у кукурудзяних пластівцях (не тих, що солодкі, а які запарюють для каші) Сподобалось, для різноманітності те, що треба. Хрумкотять, мов нагетси! А тоді наварила супчику із сочевицею, підливу курячу стушкувала, запіканку, сметанковий пиріг і ось поставила плов на сніданок. Тепер із запасами підливи спробую ще зварити пшоняну кашу по вашим повчанням. 3 Наташшшка, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 28 листопада, 2023 Дівчата, як у Вас все смачно і різноманітно. А я на вихідних купила м'яса на фарш і наліпила пельменів і лінивих голубців кілограмів по три і в морозилку відправила. Алла,та можеш зробити фото упаковки кукурудзяних пластівців? Давно шукаю не солодкі для нагетсів і нічого не попадається мені у продажу. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 28 листопада, 2023 Оля, я рибу і відбивні люблю обкачувати от в такій каші. Скоринка виходить жовтенька, хрумтить, мені подобається. Ще подивлюся, що нам Алла покаже, може в неї краща. 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 28 листопада, 2023 Купила і приготувала собі на вечерю два свинячі писки (п*ятачки) майже півкіла. Зварила в скороварці, забовтала на сметані+мазік соус Часничок (купила в Аврорі). Дівчата, нажерлася як удав! Сижу зараз і щось мені аж поганенько((( Ну от навіщо так нажиратися... 1 2 Алцьона, Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 28 листопада, 2023 А я сьогодні у Варусі купувала яловичі ребра на борщ, продавець показувала мені полоски і одна виявилася з таким гарним шматком прекрасного рівненько обрізаного філе. Я не встояла і купила) і все це щастя ще й за ціною ребер, приблизно 120 грн. за кг) На вечерю обжарила ціле філе на вершковому маслі з часником і чебрецем, а потім запекла в духовці. А на гарнір зжарила гарбуз як картоплю на сковорідці з чебрецем, часником і мускатним горіхом. І звичайно, соус з порічки і бокал вина) Нам було смачно 3 inucya, Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 28 листопада, 2023 Світлана, дякую за фото. Я рибу смажу на кукурудзяному борошні, а ось про такі каши швидкого приготування я якось не здогадалася. Треба придивитися у магазинах на таку. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 листопада, 2023 12 години тому, Olima сказав: Дівчата, як у Вас все смачно і різноманітно. А я на вихідних купила м'яса на фарш і наліпила пельменів і лінивих голубців кілограмів по три і в морозилку відправила. Алла,та можеш зробити фото упаковки кукурудзяних пластівців? Давно шукаю не солодкі для нагетсів і нічого не попадається мені у продажу. Оце про них весь час думаю, щоб наробити, і забуваю. Примагнічу на морозилку нагадування, тоді вже не забуду. 12 години тому, Olima сказав: Дівчата, як у Вас все смачно і різноманітно. А я на вихідних купила м'яса на фарш і наліпила пельменів і лінивих голубців кілограмів по три і в морозилку відправила. Алла,та можеш зробити фото упаковки кукурудзяних пластівців? Давно шукаю не солодкі для нагетсів і нічого не попадається мені у продажу. І хотіла б, так не змогла б(( все з упаковок відразу пересипаю по ємностях і виставляю гарненько в шафку. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 листопада, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: рибу і відбивні люблю обкачувати от в такій каші. Скоринка виходить жовтенька, хрумтить, мені подобається. О, здається, воно)) Бачите, люди давно знаються на таких секретиках, а я лиш нещодавно відкрила ці пластівці. І то, скоріше від жалю, що стоять, не їдяться, щоб не викинути) А воно вийшло класно! 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 листопада, 2023 1 година тому, Магда сказав: Нам було смачно ммм! смакота! я теж гарбузика смажила, але тільки мені і зайшло(( 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах