irysska 1 073 Опубліковано: 27 січня 9 хвилин тому, Наташшшка сказав: А я натушила голубців і, для себе особисто, наварила манки Чомусь так захотілось... Голубці це ❤️ а манка .....нуууууу.....кароч, голубці висилай мені, а манку собі лишай 🤣 так і домовимось 🤝 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 27 січня А я манку люблю шоб кирпичиком лежала і рожевим кіселіком полита. Таку раніше в садочках давали і в піонертаборі. От я по дві порції їла))) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 27 січня 1 година тому, irysska сказав: .кароч, голубці висилай мені Ти шооо?! В мене ж Саня і його Васька! А печінкового тортика і холодцю їм не прислали 1 година тому, справжня господиня сказав: Таку раніше в садочках давали і в піонертаборі. А я не пам'ятаю манку з садочка А в піонертаборі не була жодного разу. Тому в мене звичайна манка, з горішками, кунжутом, насінням льону, чорницею і вяленими вишнями 1 1 irysska та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 27 січня 11 хвилину тому, Наташшшка сказав: в мене звичайна манка, з горішками, кунжутом, насінням льону, чорницею і вяленими вишнями Оце так "звичайна" манка! Це ж вже ціла кутя! Нагнали мені апетиту, піду холодильником поклацаю) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 27 січня 25 хвилин тому, Наташшшка сказав: В мене ж Саня і його Васька! А печінкового тортика і холодцю їм не прислали Доки Ваську не побачу, нічого не знаю 😎 кота в студію 😸 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 27 січня 47 хвилин тому, irysska сказав: Доки Ваську не побачу, нічого не знаю 😎 кота в студію 😸 ... а може то не кіт... 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 27 січня Майже отака манка, тільки без ягід і киселіка більше. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 27 січня 1 година тому, Наташшшка сказав: Ти шооо?! В мене ж Саня і його Васька! А печінкового тортика і холодцю їм не прислали Нічого не знаю . А ти мені адресу не вислала, тому сама винувата . Ще можу холодця вислати, а тортик вже того . А хочеш ще гороховий суп відправлю на додачу до холодця? Сьогодні варила і сухарики до нього в мікроволновці сушила. 1 1 Наташшшка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 28 січня Olima, ти вимагай доказів 😁 от шо то за Васька? А може то не кіт, як Світлана зауважила 🤣 А потім усі оті подарунки-пересилки супів 😸 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 28 січня 1 година тому, irysska сказав: Olima, ти вимагай доказів 😁 от шо то за Васька? А може то не кіт, як Світлана зауважила 🤣 А потім усі оті подарунки-пересилки супів 😸 дадада!!! 1 1 inucya та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 28 січня 20 годин тому, irysska сказав: Доки Ваську не побачу, нічого не знаю 😎 кота в студію Кота(кицьку) - будь ласка 4 irysska, Natali06, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 28 січня А на рахунок Васьки... Ви з чого взяли, шо то кіт?! Уважні ви мої))) Ще й докази їм подавай! Ось, цитата: Мені висилай. Я Саню свого годуватиму. І його Ваську(це глистик йогойний, якшо шо) 18 годин тому, Olima сказав: А хочеш ще гороховий суп відправлю на додачу до холодця? Сьогодні варила і сухарики до нього в мікроволновці сушила. Беру все!!! 3 Olima, irysska та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 28 січня Гггггг, нууууу.....Васька гарне ім'я для кота 😁 Думаю, у Наталки оте гарне руде чудо, а у Сані - Васька. Глистик - так худий. Л - логіка 😂 2 Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 28 січня Нагнали ви, дівчата, мені апетиту, так печінки захотілося, та гратися з тортом ліньки було - швиденько паштет зробила. А так як малими порціями не роблю, то приходьте до нас на канапки, паштету є багато, і смааачний, ніжний 5 1 lana19, Наташшшка, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 28 січня Магда, а можна мені скоринку від хліба та намастити її паштетом ? 2 Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 29 січня Ехехе. До вас тут хоч не заходь! Свіженька скориночка є, паштет відкрила магазинний...а шо робить, до Наталки 130км. А ви бачили, що вона ще печеньку зажала? Бачу-бачу! В баночці! 1 3 Магда, irysska, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 29 січня 22 години тому, Olima сказав: Магда, а можна мені скоринку від хліба та намастити її паштетом ? А чого ж ні? Вже мажу, чайник кипить, чекаю 11 година тому, Наташшшка сказав: А ви бачили, що вона ще печеньку зажала? Бачу-бачу! В баночці! Та то докисали у мене вершки в холодильнику і смалець одиноко на дні в баночці жовтів, так я швиденько закалапуцяла печеньки, а чоловік забракував - каже несолодкі. Так мені ж потрібно було пристроїти вершки і смалець, а не цукор 5 inucya, Наташшшка, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 29 січня 26 хвилин тому, Магда сказав: а чоловік забракував - каже несолодкі. Так хай варенькою мастить, або медом) 3 Справжня господиня, Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 29 січня 32 хвилини тому, Магда сказав: чоловік забракував - каже несолодкі. Так мені ж потрібно було пристроїти вершки і смалець, а не цукор Відкривай сгущене молоко і хай з ним їсть оті печеньки 3 inucya, Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 30 січня 14 години тому, Olima сказав: Відкривай сгущене молоко і хай з ним їсть оті печеньки Або краще хай не вередує 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 січня 18 годин тому, Наташшшка сказав: Так хай варенькою мастить, або медом) 18 годин тому, Olima сказав: Відкривай сгущене молоко і хай з ним їсть оті печеньки Мій Вова намастив би варенькою, а зверху сгущенкою, або сгущенку ложкою вприкуску до печенька з варенькою. 1 3 1 Магда, irysska, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 30 січня Ой, дівчата, насмішили Та вже давно мелькнули ті печеньки з молоком, але всі ваші побажання я передала. Така авторитетна підтримка вразила, тепер боятиметься ще признатися, якщо я раптом щось пересолю чи ще якось зіпсую 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 січня 11 хвилину тому, lana19 сказав: Света! кукусіку зроби вафельний торт зі згущеним молоком. Теж варіант. Але то треба завтра піти і все купити. Я не хочу завтра виходити з дому, буду робити з того, що є вдома. Хоча....... 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 31 січня Отакий тортик получився. Чесно скажу, що такий поганенький зверху в мене вперше. Ну немає в мене сил на інше, зробила його і впала на диван. Вова вже в захваті, йому аби смачно. 3 irysska, Дяна та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 31 січня 12 хвилини тому, справжня господиня сказав: Отакий тортик получився. Вова вже в захваті, йому аби смачно. Світлано, твій кукусік має рацію Як на мене, то тортик гарний, просто і зі смаком. 3 Дяна, Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах