Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Тільки що спекла Скони цільнозернові на залишках закваски 

На годиннику 22.00, а я з таким задоволенням з'їла одну штучку, чималеньку, і тепер вмовляю себе, що я вже дуже хочу спати аби не з'їсти ще парочку :smile469:

20250819_212413.jpg

20250819_212250.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В нас сьогодні річниця весілля. Зварила коханому вермішелі, і за ту забула і переварила:girl_red:

Старший діть подарував бананове вино. От ним смакували щойно) 

Поділитися повідомленням

IMG_20250821_132811.thumb.jpg.9227ba8f6b065071951c244834afc111.jpgВчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить.

Поділитися повідомленням

Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) 

Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) 

Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься.

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз