Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.06.2019 in all areas

  1. 5 points
    УкраІнка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У нас сегодня окрошка, отварной молодой картофель, телятина под помидорами и сыром в духовке и компот из замороженной смородины.
  2. 5 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Ну не могу пройти мимо такого праздника))) Кошатники меня поймут)))
  3. 3 points
    InnaValz67

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Мясо у меня сегодня и салатик овощной(хорошо хоть овощи становятся по цене все доступнее), все руки не доходят☺️больше готовить
  4. 2 points
    Інна, я користуюся цілий рік, всі сезони. Санскрін обов'язковий, найкраще наявність в кремові фізичних і хімічних фільтрів, дуже дешево такі креми коштувати не будуть. Але без них не можна, бо і пігментація лишня, і різні небажані (т-т-т) новоутворення на шкірі під впливом сонця можуть виникати. В місті, коли я на роботі цілий день, я використовую основу під макіяж і bb-крем з SPF 30. А влітку вдень, коли знаю, що буду на вулиці - не меньше 50. Ось мої: Всі вони різної консистенсії, по різному ведуть себе на лиці в жару під макіяжем. В мене під жодним з них лице не потіє (в мене комбінований тип шкіри). La Roche-Posay має кремово-мусову текстуру, мені не жирнить, комфортний на шкірі під макіяж, злегка вибілює. Можна купити в аптеках і в інтернет магазинах, на тому ж makeup. Японський Sanplay має легку рідку водянисту текстуру, мені не жирнить шкіру, але вибілює. Користуюся ним рідко, бо маю чутливу шкіру, він у мене викликає дерматит. Купила в інтернет магазині корейської косметики. Американський thinkbady за текстурою справжній густий жирний крем, але в жару на лиці веде нормально, під макіяж теж може підійти, залежить від типу шкіри, заявлений як гіпоалергенний. Мажу ним все тіло, купувала на IHERB. Як і любу косметику, санскріни потрібно підбирати під себе, все індивідуально. Ще, їх потрібно обов'язково добре змивати з лиця, я використовую гідрофільну олію (я адепт корейської системи догляду за обличчям).
  5. 2 points
    И мне ролик очень понравился, формовка очень интересная, начинка!!! Буду тренироваться вместе с Аллусей, тоже такую хочу!!!
  6. 2 points
    И я))) Спасибо за науку!! Круто!!! Я обязательно так научусь!!!! Пусть придется сделать хоть сотню пиЦЦ, но я осилю тот бортик)))
  7. 2 points
  8. 1 point
  9. 1 point
    N@T@

    Секреты косметологии и тайны макияжа

    А лучше 50
  10. 1 point
    Я всегда "Биоконом" пользовалась, тем что для детей, не плохой, фактор 30 кажется.
  11. 1 point
    УкраІнка

    Наші улюбленці

    Наташ, я своих и без праздника тискаю. Правда, не все даются.
  12. 1 point
    Natali06

    Наші улюбленці

    Обнимашки- целовашки))) или " ты лучшая мамулька в мире!"
  13. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Інна, з задоволенням, зараз виставлю.
  14. 1 point
    Kira

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Магда, ВАУ!!! Який рецепт!!! Дуже дякую! Буду готувати. Пару років тому купила сковороду гриль і ні разу не користувалась:)
  15. 1 point
    Natali06

    Кекс с корицей

    Ингредиенты: мука пшеничная-400г сода-1 ч.л. сливочное масло-230г сахар-300г яйцо -6 шт. сметана-250г корица-1 ч.л. ванильный экстракт-3ч.л. орехи грецкие-130г Для присыпки масло сливочное( растопленное)-3 ст.л. сахар- 50 г корица-1 ч.л. Способ приготовления Орехи крупно поломать. Обжарить на сковороде. Дать остыть. Включить духовку на 180С Взбить масло с сахаром в течении нескольких минут. Добавить яйца. Яйца добавлять по одному за раз, давая полностью разойтись в масле. И только потом добавить следующее. К яично-масляной смеси добавить экстракт ванили. Сметану смешать с частью муки. Частями добавить к смеси, не переставая взбивать. Затем добавить оставшуюся муку смешанную с содой и корицей. Размешать до получения однородного теста. К готовой массе добавить орехи. Размешать до полного распределения орехов в тесте. Форму предварительно смазать маслом и обсыпать сухарями. Готовую массу вылить в форму. Выпекать около 60 минут ( до сухой шпажки) Дать постоять в форме пару минут. Затем дать полностью остыть на решетке. Для присыпки: сливочное масло растопить. Сахар смешать с корицей. Растопленным сливочным маслом пропитать верх кекса, сверху обильно присыпать сахаро-коричной смесью.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×