Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.03.2021 in all areas

  1. 3 points
    @lana19, Лана, це божественно! Я коли читала рецепт, склала собі в уяві поєднання смаків, але результат перевищив все! Це неймовірно, дуже делікатно, дуже смачно! Дякую, це печиво точно стане частим на моєму столі
  2. 2 points
    Наташа! Если еще не поздно! В рецепте изначально идет яблочная кислота. Зачем она - есть в рецепте. В Гугл нашла, что можно иногда заменить ее на аскорбиновую. Скорее всего в данном рецепте кислота идет консервантом и улучшителем вкуса. Наверное,можно и без нее попробовать. Мне так интересно! Расскажешь и покажешь, что в итоге получилось?
  3. 2 points
    @lana19, а що дає аскорбінка? Бо я вже і заварний крем зробила, і печиво спекла, а джем не зробила - все ніяк аскорбінку не куплю. А кортить вже готове печиво спробувати. Упс, дочиталася Завтра спеціально сходжу за аскорбінкой)))
  4. 1 point
    Він таки неймовірний, і до цього печива з таким кремом - просто не передати словами. Я ж робила все етапами, розтягла на два дні, і пробувала спочатку окремо крем, окремо просто печиво - смачно. Але з цим пюре - це щось таке ніжне і смачне, аж-аж. Я дуже рада, що таки збігала за тою аскорбінкою і зробила саме цей джем, бо спочатку думала полінуватися і зробити печиво з вареним апельсином, перетертим з цукром. Тепер розумію, що було б не те.
  5. 1 point
    Наташа! Спасибо большое за отчет! И без ковриков получилось очень красиво! Я тоже влюблена в это печенье и в этот вкус. Теперь фанатов этого печень уже двое! Наташа! Я пекла это печенье из разного сыра. Даже из самого дешевого . И все отлично и вкусно получалось! (Это на всякий случай).
  6. 1 point
    Звичайно, зараз тільки спеціально спущуся в аптеку за аскорбінкою :) Бо чедер на печенюшки купила відразу, як тільки рецепт прочитала, а про аскорбінку весь час забуваю. При чому, йду мимо аптеки, згадую, що мені щось потрібно було, заходжу, стою, втикаю, мучусь, згадати не можу :) Так у мене з'явилися безмежні запаси флосу, спазмалгона, креона, зубних йоршиків. А про аскорбінку весь час згадую, коли вже перед сном для релакса відкриваю форум, бачу рецепт і аж підскакую - аскорбінка! А печиво я вчора спекла - дуже смачне, таке, як я собі і уявляла, крихке, сирне, в міру солонувате. Правда, в мене немає перфорованих силікованих ковриків, тому воно в мене не таке гарне, але я все рівно дуже задоволена :) Тепер дуже хочу зібрати з джемом, кремом і спробувати ввечері з винцем фотозвіт обов'язково виставлю, я дуже задоволена результатом, дякую за такий цікавий рецепт
  7. 1 point
    Ох, Жаннулька, балуешь ты нас))) такая вкуснотень! Спасибо за рецепт!
  8. 1 point
    inucya

    Гугельхупф ( Kougelhopf) Кристины Фербер

    Натусь, а я всё сразу достаю, боюсь чтоб не отсырело, сколько это - немножко?
  9. 1 point
    Natali06

    Гугельхупф ( Kougelhopf) Кристины Фербер

    Иннусичка, спасибки! Угощайся , на здоровье! Если брать по всем правилам, то Гугельхупф, печется в керамических или глиняных формах. Но... мне же таааак нравится эта форма, что я не смогла себе отказать и испекла в ней.))) Так что бери любую форму, какая у тебя есть. Сироп немножко провари, но не до плотности.. Так чтобы можно ним пропитать(смазать ) нашу бабу. Сам гугульхуп не сладкий, а пропитка и сахарная пудра сбалансирует его вкус. И дай немножко постоять в форме, перед тем, как перевернуть. ( каюсь, на разрезе видно этот мой косяк)
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×