Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 12.02.2024 in all areas
-
5 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 4 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Оттакі булЬкі напекла тільки що! Розмір 1,5х3 см. Є і менші. Смачні! -
5 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
fronya40 and 4 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Ируся, я тех роблю такі котлети. Раніше хліб крутила разом з рибою і салом. Но он тоді ставав якийсь слизкий, що мені не дуже подобалось. Потім я стала робити так - рибу і сало на м'ясорубці, а хліб в измельчителі с ножами (блендером ). Получались розсипчаті крихти, які я висипала в фарш. Ці крихти мені здається робили фарш пухнастим і впитували в себе усю вологу. -
4 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 3 others reacted to Магда for повідомлення в темі
А я в суботу хрустиків нажарила. Багато. Жарю і думаю: от навіщо я скільки того тіста замісила, що тепер з ними робити? Доведеться в понеділок брати на роботу і вмовляти колег аби поїли. Вийшло в мене 2 отаких здоровенних блюда, кожне розміром десь 38 х 27 см. І що? До вечора неділі вже й пудру з тих блюд позлизували. Все, більше робити не буду, згадали дитинство, і досить, а то ж їси їх поки бачиш) -
4 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 3 others reacted to irysska for повідомлення в темі
Та вилий ти його, щоб ще не спати через ту кислятину. Це не той привід, щоб не спати. -
4 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 3 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Света, ты правильный вывод сделала - эту кислоту ты ничем не уберешь. И даже сахар не спасет. Можно оставить как соус чтобы мариновать куриные буедрышки на шашлык. А можно добавить в этот соус буряк для борща, проварить и закрыть или заморозить маленькими порцайками. Побавлять понемногу в борщ добавлять. Но не весь томат использовать, а разбавлять нормальным томатом. Есть любители кислого морса для борща, но не все его воспринимают. Мой муж кислый морс в борще есть не будет. Я когда варю борщ, свеклу нарезанную уже перемешиваю с сахаром, солью и заливаю десертной л. уксуса. Даю постоять, потом в сковороде поджариваю на олии, и заливаю морсом. Тушь под крышкой до готовности свеклы. Добавляю в борщ в последнюю очередь. Но у меня морс не кислый. Один год я сделала кислый морс, квасила перемолотые помидоры по советам бывших наших орчих с известного форума, так меня муж чуть не убил. Пришлось этот кислый морс мешать с томатным соком, но все равно кислота была. Вот и ты можешь вместо моего уксуса заменить его на кислый морс. -
4 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
fronya40 and 3 others reacted to Olima for повідомлення в темі
На вихідних робила торт Бите скло. Робила його в скляній формі, щоб не виймати його, а відразу з неї нарізати і їсти. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 and 2 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Согласно, то же самое хотела написать . Но сдержалась, так как Света совета просила. Но мой муж бы сразу выкинул бы эти помидоры, даже если бы я их и надумала реанимировать. Но и я сама бы не стала голову морочить. Помидоры не покупные свои, чего их жалеть. -
2 pointsИнгредиенты: Яйця - 2 шт. Сметана - 100 г Цукор - 1 столова ложка без чубчика Сіль Борошно - 320 г Горілка - 1 столова ложка Масло вершкове - 30 г Олія рафінована для фритюра Цукрова пудра для посипки Яйця злегка збити вінчиком з сіллю та цукром, додати сметану та горілку, розмішати. Додати борошно, вимісити, потім додати вершкове масло кімнатної температури. Замісити тісто, загорнути в плівку, поставити в холодильник на пів години, годину. Тісто розкатати максимально тонко, порізати на ромбики чи довші полоски шириною десь 2 см, довжиною від 5 см, а там як вийде чи сподобається) Всередині полоски зробити невеликий надріз, протягти один край полоски через цей отвір. Пожарити хрустики у фретюрі, готові викласти на паперовий рушник. При жарці хрустики мають вирости в об'ємі, стати пусті всередині. Готові хрустики посипати цукровою пудрою. Всім відоме печиво з дитинства, дуже швидко робиться і так само швидко з'їдається :)
-
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Магда and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Мені теж цікаво, про бабку і коника тільки щаз згадала. Просто не користуємося в повсякденному житті, от і забулося. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Про коника знала, а ось про бабку узнала щойно . Цікаво було перекладати. Дівчата, якщо зустрінете такого плану вірші, або вирази, то несіть їх сюди . -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ой, девочки, все правильно пишете, я и сама так думаю вылить к чертовой матери. Но вот не приучена выкидывать продукты, все хочется спасти и в дело пустить. Сегодня ничего не делала, попробую завтра немного соуса сделать. От результата уже буду дальше думать. -
1 pointНаталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все
-
1 pointОй, та легко! Тільки чур мене потім не лаяти, для проби, хто надумає робити, робіть пів порції! :)
-
1 pointЛана! Бабка - це стрикоза! Немає в українській мові слова "бабка" в значенні бабуся, було б бабця.
-
1 pointПродовжую вивчення української мови Сіла бабка на кульбабку Запитала коника Де той пугач загубив Гудзика від дзвоника Моя версия перевода без перекладача. ))) Села бабушка на какую-то кульбабку (возможно! бревнышко) и спросила лошадку - где ПИСТОЛЕТ!!!!!! потерял пуговичку от звонка!))) Зрозуміла, що це якась маячня і пішла до Google перекладача. Перевела все, окрім коника, бо була впевнена, що це конячка. Подзвонила Оксані. Похвалилася новими знаннями і вона відкрила мені ще одну таємницю. Коник - це кузнечик! Не хотіла перекладати і бабку. Але бабуся, що сидить на кульбабі, якось виглядала не зовсім нормальною)))
-
1 pointНаталя! Фото вогонь! Потрібно обов'язково на головну рецептом!
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
lana19 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Щаз рецептом напишу, цікаві булочки. -
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Справжня господиня reacted to irysska for повідомлення в темі
А як ти такої дрібноти наробила? І чому саме такі маленькі? Замість насіння 🤔 -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Неля, як там внучок, приїхав? ще не задовбав бабуню з дідулею? -
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Olima reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Оля, яка краса! Аж захотілося. Десь були в мене залишки желе, треба зробити. -
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
lana19 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Так, Іруся права - просто хліб (не дубові сухарі, а звичайний хліб) крутимо разом з рибою та салом. А якщо вже маєш сухарі, які зовсім сухарі, то все ж трішки намочи і хорошо вичави воду. -
1 pointЛаваш з тунцем, його полюбляє синок, саме він його і замовив.
-
0 points
-
0 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня reacted to lana19 for повідомлення в темі
Днепрята - около 6 мопедов на город! отойдите от окон!!!! будет громко -
0 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
В общем так. Не спала полночи из-за этого кислого сока. Поняла, что все-таки эту сильную кислоту фиг чем уберешь, там надо в тушеные овощи на кило добавить всего грамм 100 того томата, чтоб не испортить (ну примерно думаю). А у меня его аж 2 литра и еще литр просто сока скисшего. Короче, не знаю, что и делать.
-
Newsletter