Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.02.2024 in all areas

  1. 5 points
    Оттакі булЬкі напекла тільки що! Розмір 1,5х3 см. Є і менші. Смачні!
  2. 5 points
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ируся, я тех роблю такі котлети. Раніше хліб крутила разом з рибою і салом. Но он тоді ставав якийсь слизкий, що мені не дуже подобалось. Потім я стала робити так - рибу і сало на м'ясорубці, а хліб в измельчителі с ножами (блендером ). Получались розсипчаті крихти, які я висипала в фарш. Ці крихти мені здається робили фарш пухнастим і впитували в себе усю вологу.
  3. 4 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я в суботу хрустиків нажарила. Багато. Жарю і думаю: от навіщо я скільки того тіста замісила, що тепер з ними робити? Доведеться в понеділок брати на роботу і вмовляти колег аби поїли. Вийшло в мене 2 отаких здоровенних блюда, кожне розміром десь 38 х 27 см. І що? До вечора неділі вже й пудру з тих блюд позлизували. Все, більше робити не буду, згадали дитинство, і досить, а то ж їси їх поки бачиш)
  4. 4 points
    Та вилий ти його, щоб ще не спати через ту кислятину. Це не той привід, щоб не спати.
  5. 4 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Света, ты правильный вывод сделала - эту кислоту ты ничем не уберешь. И даже сахар не спасет. Можно оставить как соус чтобы мариновать куриные буедрышки на шашлык. А можно добавить в этот соус буряк для борща, проварить и закрыть или заморозить маленькими порцайками. Побавлять понемногу в борщ добавлять. Но не весь томат использовать, а разбавлять нормальным томатом. Есть любители кислого морса для борща, но не все его воспринимают. Мой муж кислый морс в борще есть не будет. Я когда варю борщ, свеклу нарезанную уже перемешиваю с сахаром, солью и заливаю десертной л. уксуса. Даю постоять, потом в сковороде поджариваю на олии, и заливаю морсом. Тушь под крышкой до готовности свеклы. Добавляю в борщ в последнюю очередь. Но у меня морс не кислый. Один год я сделала кислый морс, квасила перемолотые помидоры по советам бывших наших орчих с известного форума, так меня муж чуть не убил. Пришлось этот кислый морс мешать с томатным соком, но все равно кислота была. Вот и ты можешь вместо моего уксуса заменить его на кислый морс.
  6. 4 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    На вихідних робила торт Бите скло. Робила його в скляній формі, щоб не виймати його, а відразу з неї нарізати і їсти.
  7. 3 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Согласно, то же самое хотела написать . Но сдержалась, так как Света совета просила. Но мой муж бы сразу выкинул бы эти помидоры, даже если бы я их и надумала реанимировать. Но и я сама бы не стала голову морочить. Помидоры не покупные свои, чего их жалеть.
  8. 2 points
    Магда

    Хрустики

    Ингредиенты: Яйця - 2 шт. Сметана - 100 г Цукор - 1 столова ложка без чубчика Сіль Борошно - 320 г Горілка - 1 столова ложка Масло вершкове - 30 г Олія рафінована для фритюра Цукрова пудра для посипки Яйця злегка збити вінчиком з сіллю та цукром, додати сметану та горілку, розмішати. Додати борошно, вимісити, потім додати вершкове масло кімнатної температури. Замісити тісто, загорнути в плівку, поставити в холодильник на пів години, годину. Тісто розкатати максимально тонко, порізати на ромбики чи довші полоски шириною десь 2 см, довжиною від 5 см, а там як вийде чи сподобається) Всередині полоски зробити невеликий надріз, протягти один край полоски через цей отвір. Пожарити хрустики у фретюрі, готові викласти на паперовий рушник. При жарці хрустики мають вирости в об'ємі, стати пусті всередині. Готові хрустики посипати цукровою пудрою. Всім відоме печиво з дитинства, дуже швидко робиться і так само швидко з'їдається :)
  9. 2 points
    Мені теж цікаво, про бабку і коника тільки щаз згадала. Просто не користуємося в повсякденному житті, от і забулося.
  10. 2 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Про коника знала, а ось про бабку узнала щойно . Цікаво було перекладати. Дівчата, якщо зустрінете такого плану вірші, або вирази, то несіть їх сюди .
  11. 2 points
    Ой, девочки, все правильно пишете, я и сама так думаю вылить к чертовой матери. Но вот не приучена выкидывать продукты, все хочется спасти и в дело пустить. Сегодня ничего не делала, попробую завтра немного соуса сделать. От результата уже буду дальше думать.
  12. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все
  13. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ой, та легко! Тільки чур мене потім не лаяти, для проби, хто надумає робити, робіть пів порції! :)
  14. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Лана! Бабка - це стрикоза! Немає в українській мові слова "бабка" в значенні бабуся, було б бабця.
  15. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Продовжую вивчення української мови Сіла бабка на кульбабку Запитала коника Де той пугач загубив Гудзика від дзвоника Моя версия перевода без перекладача. ))) Села бабушка на какую-то кульбабку (возможно! бревнышко) и спросила лошадку - где ПИСТОЛЕТ!!!!!! потерял пуговичку от звонка!))) Зрозуміла, що це якась маячня і пішла до Google перекладача. Перевела все, окрім коника, бо була впевнена, що це конячка. Подзвонила Оксані. Похвалилася новими знаннями і вона відкрила мені ще одну таємницю. Коник - це кузнечик! Не хотіла перекладати і бабку. Але бабуся, що сидить на кульбабі, якось виглядала не зовсім нормальною)))
  16. 1 point
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталя! Фото вогонь! Потрібно обов'язково на головну рецептом!
  17. 1 point
    Щаз рецептом напишу, цікаві булочки.
  18. 1 point
    А як ти такої дрібноти наробила? І чому саме такі маленькі? Замість насіння 🤔
  19. 1 point
    Неля, як там внучок, приїхав? ще не задовбав бабуню з дідулею?
  20. 1 point
    Оля, яка краса! Аж захотілося. Десь були в мене залишки желе, треба зробити.
  21. 1 point
    Так, Іруся права - просто хліб (не дубові сухарі, а звичайний хліб) крутимо разом з рибою та салом. А якщо вже маєш сухарі, які зовсім сухарі, то все ж трішки намочи і хорошо вичави воду.
  22. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Лаваш з тунцем, його полюбляє синок, саме він його і замовив.
  23. 0 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    От падлюки!
  24. 0 points
    Днепрята - около 6 мопедов на город! отойдите от окон!!!! будет громко
  25. 0 points
    В общем так. Не спала полночи из-за этого кислого сока. Поняла, что все-таки эту сильную кислоту фиг чем уберешь, там надо в тушеные овощи на кило добавить всего грамм 100 того томата, чтоб не испортить (ну примерно думаю). А у меня его аж 2 литра и еще литр просто сока скисшего. Короче, не знаю, что и делать.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×