Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.02.2024 in all areas

  1. 3 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Прийшла похвалитися своєю обновкою. Так він мені сподобався, цей пузань, не втерпіла купила) Кераміка, 1,5 літра, виробник невідомий, але ж красень)
  2. 3 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку .
  3. 3 points
    Справжня господиня

    Дукатовые бухтички

    Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху. Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні.
  4. 3 points
    irysska

    Дукатовые бухтички

    Булочки дуже заманливі, але....я собі оголосила програму "не жрати булки, а смажену картоплю можна " бо джинси не тягнуться безкінечно
  5. 2 points
    Мама мені говорила "Рибка плавать любит!"
  6. 2 points
    Таки красень!
  7. 2 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Мені в таких випадках добре допомагає гарячий міцний чорний сололкий чай з лимоном
  8. 2 points
    Я сьогодні знов 3 штуки того Матіаса купила, бо вчорашнього вже нема. В нас у Варусі продають два Матіаса - з головою і без голови, різниця в 10 грн на кг. Так без голови чомусь крупніше і красивіше. От жеж смачна та рибка!
  9. 2 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    І у нас був суп з домашньої курки, сушеними білими грибами і тоненькою яєчною лапшою) І матіас ми теж полюбляємо)
  10. 2 points
    lana19

    Дукатовые бухтички

    Я згадала, що у Тескоми бачила таку форму. Тепер зрозуміло навіщо вона!
  11. 2 points
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А в нас сьогодні суп майже як у Светы тільки з фрикадельками. І вареники з картоплею та грибами.
  12. 2 points
    Сьогодні наварила супчику з каркасу домашньої (фермерської)курки, заправила тим, що знайшла в морозильнику, бо чистила ящики. Картопля, морква, цибуля, кукуруза, горошок, перець, квасоля спаржева, тоненька вермішелька, зелень. Вова такий супчик називає польський.Смачно, легенько на шлунок. Зварила кашу пшоняну, є тефтелькі в соусі. На вечерю нажр поїла цілу сілетку матіас, яку купила вчора в Варусі. При мені винесли новий лоток і мені вибрали самі великі, 3 штуки більше півкіла. От жеж смачна та сілетка! Я б їх всі три лупанула, але побила себе по руках і губах і залишила на завтра.
  13. 1 point
    Максим Chef

    Мясной хлеб

    Ингредиенты: Куряче філе - 300 г Гриби - 200 г Цибуля - 150 г Перець - 100 г Олія Часник Перець Вершкове масло - 40 г Вершки -100 г Листкове тісто - 500 г Моцарела - 60 г Курячий жовток - 1 шт Кунжут Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу! Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок! Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті! Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.
  14. 1 point
    Справжня господиня

    Дукатовые бухтички

    Ингредиенты: мука 300 г (*у меня ушло около 400г) молоко 100 мл яйца 2 (*у меня были крупные С0) сахар 50 г олия 50 мл дрожжи сухие 7 г (мокрые 21 г) соль 1/4 ч.л. Смазка - 1,5 ст.л. меда+1-1,5 ст.л. коньяка+ 30 г сливочного масла=растопить крем заварной любимый Замесить мягкое тесто, дать подойти вдвое. Обмять, вымесить, разделить на 8 кусков. Каждый кусок раскатать колбаской по длине противня. Колбаски уложить на противень. Ножом/колесиком для пиццы/ пластиковым шпателем (чем удобно) порезать колбаски из теста на кусочки длиной прим. 3 см. Я делала это пластиковым скребком для теста, удобно сразу 4 колбаски резать. Дать расстойку 25-40 минут. Подготовить смазку и обмазать все булочки. Выпекать при 180 град. около 20 минут до румяности низа и верха. Булочки разъединить и сложить на блюдо. Подача в оригинале - немного бухтичек кладут на тарелку и поливают их сверху кремом. Я крем не варила, поедим с вареньем или просто так. Они умеренно сладкие и вкусные! Это чешская кухня, я сегодня случайно увидела этих малюток и впечатлилась! Делать быстро, выпекать тоже, на выходе гора удовольствия! Попробуйте, это быстро и вкусно!
  15. 1 point
    Справжня господиня

    Дукатовые бухтички

    Так, Тескома має таку силіконову форму. Я навіть в якомусь роліку бачила, як з неї виймали такі булочки.
  16. 0 points
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Підтримую!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×