Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09.05.2024 in all areas

  1. 2 points
    Максим Chef

    Надзвичайно смачні баклажани

    Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г (2 шт великих) Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С
  2. 2 points
  3. 1 point
    musinka

    Надзвичайно смачні баклажани

    Цікаво! Треба дочекатися своїх баклажанів. А то з такою погодою, як в цьому році в травні, боюсь що в стаканах зацвітуть.
  4. 0 points
    natamylove

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Приветики девочки,я чтото кудато пропала. На паску решила испечь Бриошь,нашла в интернете рецепты,там ночное тесто в котором много сливочного масла . Короче два раза делала и оба раза неполучилось,ну не пушистая в итоге булка а тяжелая и сухая. Хоть и расстаивала три часа. Вопрос,может у кого есть опыт с ночным дрожжевым тестом. Онож холодное,сколько его рассьаивать,чтоб оно выросло?
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×