Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.07.2024 in all areas

  1. 2 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Кто не знал, знайте! Я вам сейчас расскажу, откуда готовилось пыльное нападение. Холодильник lg У него при работе немного греются стенки. Но стенки стали греться прям сильно. Я заметила еще в прошлом году. Муж сказал, что все нормально. Просто лето и ему жарко. В этом году я не выдержала и пошла спрашивать Гугл. Гугл накидал мне 1500 видео и прям так и сказал - Ты шо!! мыть немедленно, избавиться от пыли срочно! перерасход электроэнергии. Сгорит компрессор. Муж уехал по делам. Я перевернула холодильник. Открутила нижнюю кришку.....мысленно проорала Ааааааааа. Бо там был глобальный пылевой писец. Я не знала, что внутри надо периодически чистить. У кого сзади на холодильнике есть решетки, поищите в Гугл , как чистить. Успела прочитать, что пыль на них тоже влияет на перерасход эл. энергии и нагрузку на холодильник. Видео Самсунг
  2. 1 point
    Ингредиенты: Тісто Борошно 250 г Цукор 2 ст. Сіль щіпка Розпушувач 3 ч. л. (10г) Олія раф. 70 г Окріп 100 мл Метод Тісто замісити - до борошна додати цукор, сіль, розпушувач, перемішати, влити олію і влити окріп (можна просто дуже гарячу воду). Замісити тісто ложкою, як трохи охолоне, вимісити рукою. Покласти на холод 30 хвилин. Абрикоси проварити з крохмалем та цукром. Далі сформувати галету прямо на тефлоновому листі на деку, викласти начинку, загорнути краї. Випікати за 200 град. без конвекції режим верх-низ приблизно 25-30 хвилин. Галетний бум! Ось таку галету спекла сьогодні, встигла у віконце, коли була електроенергія. Поки ходила за планшетом для фото, чоловік встиг відхопити шматок до чаю. Тісто виходить дуже смачним, м'яким, пишним. Начинки можна будь-які, зазвичай роблю, з чим знайшла. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 855
  3. 1 point
    А у нас сьогодні на обід шпинатний крем-суп з фрикадельками та грінками і кабачкові оладки з сметаною.
  4. 1 point
    Справжня господиня

    Фезелек

    Ингредиенты: Кабачки Цибуля Сметана магазинна 100г або більше Сіль Борошно або крохмаль Часник Кріп Метод На сковорідці присмажуємо цибулю до легенької рум'яності, не даючи засмажити. Як цибуля дійшла до потрібної кондиції, вивалюємо до неї натертий на великій тертці кабачок-кабачки, солимо і на середньому вогні тушкуємо це хвилин 25-30. Туди додаємо магазинської ріденької сметани грам 100 або більше. Залежить від бажання. Сметана потрібна саме магазинна з кислинкою, всякі там прісні йогурти-шмогурти не дуже звучать. Ну, або йогурт із кислинкою. Тушимо далі, зрідка помішуючи, хвилин 5-10. Якщо вийшло дуже багато рідини, то можна додати трохи борошна або крохмалю для зв'язування. Але страва повинна бути доволі рідкою, бо її в Угорщині їдять ложкою. Охочі можуть для пікантності всипати часник. І в кінці обов'язково кріп, ось неодмінно кріп! Жодних там петрушок, тільки кріп! Все. На фото це ще ніхто не їв! Просто у страви такий непрезентабельний вигляд, що не скажеш про його смак. Я спеціально поклала порцію на тарілку яскравішу для привернення уваги, інакше всі просто пройдуть повз. Страва з Угорщини популярна на Західній Україні, звідки мене з нею і познайомили багато років тому. Кабачки. Вони самі, моїм чоловіком палко кохані. Рецепт дуже простий. Здавалося б, фігня фігней. Але це тааак смачно! Готую цей Фезелек уже років 10, чоловік їсть, як підірваний! Навіть нелюбителі кабачків це їдять, тільки треба змусити зняти пробу. На фото я сьогодні утилізувала туди 4 величезні печериці. Вова сказав, що сковорідку він їстиме завтра один. Смачно ж! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 855
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×