Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06.12.2024 in all areas

  1. 3 points
    Магда

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Ингредиенты: Підчеревина полоска 800 гр 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину розрізати на два однакових шматки, обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це рецепт Марії Михальченко https://www.instagram.com/p/C_UdAdKxsuI/?utm_source=ig_web_copy_link, фото теж з її, пізніше додам своє. Частенько користуюся цим рецептом, особливо зараз з відключеннями світла добре мати смачний шматочок в холодильнику. Сало виходить ніжне, роботи та уваги вимагає мінімум, рекомендую.
  2. 3 points
    Вчора Вова забажав тушкованої капусти, чи пирожками, чи пирогом. Олію вирішила зєкономити і не жарити, на дріжджове тісто було часу замало. Зробила заливний пиріг. Я ті заливні не дуже полюбляю, бо все одно вони якісь гливкуваті, різні рецепти пробувала. А то в мене був рецепт у закладках з манкою, зробила і от він, те, що я так довго шукала! Бачите, який він пухкий? Є в нас такий рецепт?
  3. 3 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світлана! Маю прекрасний рецепт якраз для такої почеревини, автор рецепта Марія Михальченко - молода і талоновита дівчина, автор каналу смаколик.ua. Сама роблю за цим рецептом, рекомендую, мені тут подобається все, і підібрані спеції, і технологія приготування. Почеревину розріщати на 2 шматки порівну 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це справді смачно, дуже легко і швидко. Я роблю і в електричній скороварці-мультиварці, і в такій, що на плиту потрібно ставити - однаково смачно. Фото тільки чогось у мене немає, чи не знайшла, прямо як не я)
  4. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Залюбки зараз зроблю, тільки поки без фото
  5. 2 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталя, оформи рецептом, бо тут загубиться. Я на цей рецепт око поклала, згодом спробую приготувати
  6. 2 points
    Natali06

    Вітаємо!

    6 грудня День Святого Миколая! СИДІВ ДЕСЬ ТАМ, НА СХОДІ, МИКОЛАЙ Сидів десь там, на Сході, Миколай. Так, саме той, святий, що з бородою. Настояний на вишні пив він чай І слухав бій з ворожою ордою.. Дивився в пустку, де було життя, Його там виглядав малий Василько. Тепер там лише вирви та сміття... І постріли в повітрі чутно тільки... Вже котрий рік сюди приходить він, А тут лише тварини і військові. Не чутно більше на курантах дзвін, Лише дзвіниці спалені й у крові... Довкола сніг, бляшанки з-під свічок, Маленький вогник тліє,- руки гріти. Не міг святий позбутися думок Про воїнів, які були ще діти... Він досі пам'ятає їх листи: Сашко просив машинку з керуванням, Андрію все подобались коти, Олег хотів альбом для малювання. Іванко мріяв про велосипед, Петрусь ще змалку все просив гітару. Юрко до цирку замовляв білет, А Дмитрик, щоб сестру подарували. Та жоден з них в своїх простих листах, Не згадував про вбивство і насилля. І забриніли сльози у очах, Святий заплакав гірко від безсилля. До нього підійшов наш Ярослав, - Кремезний хлопець з добрими очима. " Дідусю, йди. У тебе ж купа справ, Допоки трохи стихло за плечима. Сьогодні ми не пишемо листи, Пробач. На жаль, часу не вистачає. Як будеш біля Бога, попроси, Щоб побратимів з поля взяв до раю. Проси країну нашу зберегти, За неї стільки полягло вже цвіту... А скільки ще піде у засвіти... Щоб вільно і щасливо жили діти. " Святий пішов, та шляхом знов і знов Пригадував, як до війни тут було. Була ж у душах доброта, любов, Та люди про це все чомусь забули... Автор: © Nezlamna Vi
  7. 1 point
    Natali06

    Вітаємо!

    Вітаємо наших незламних воінів З Днем Збройних Сил Украіни!
  8. 1 point
    Треба колективну пораду, дівчата, допоможіть! Купила зараз у Варусі шикарний шмат підчеревини на 700г, м*ясо домашне, шкурка шмалена пальцем тикається, сама б сирим їла!!! Хочу зробити таке, шоб я його поклала в морозилку до НГ і потім різати як сало. Просто натерти сіллю це дуже просто. Може якийсь мокрий посол є, я так не робила. Допоможіть порадами, рецептами щоб я їла і вас згадувала добрим словом. Часник не їмо.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×