Була і у мене думка наробити таких напівфабрикатів, але все якось не зберуся, в будень ввечері вже немає сил хоч зі світлом, хоч без нього, а у вихідні стараємося коли вдома світла немає піти десь прогулятися чи закупитися.
А ще я давно хотіла похвалитися - знайшла в інсті швидкий рецепт печінкового паштету. Все настільки просто і смачно, я в захваті, а на сніданок, коли немає світла просто прекрасно: міцний чай з термоса і бутерброд з цим паштетом. А рецепт елементарний: сира печінка, сирі яйця, пасерована на маслі цибуля (я ще від себе додала туди моркву), розтоплене вершкове масло, сіль, перець - все перебити в блендері, розлити в маленькі баночки, щільно закрутити кришку і стерилізувати хв, 30-40 в залежності від розміру баночок. Я розливаю в баночки 270 мл і стерилізую в скороварці 30 хв. Все!