Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/25/24 in all areas

  1. 1 point
  2. 1 point
    Ингредиенты: Риба Сіль Спеції для риби Густа томатна паста - 1-2 ст.л. Борошно Олія для смаження Метод Ви хочете риб? Їх є у мене! Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси. У мене був великий лящ. Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки. Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання. Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати. Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте. Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829
  3. 0 points
    Я норм. Але ((( В результате утренней атаки пострадали: 25 жилых многоквартирных домов • Повреждена 71 квартира. • Выбито 118 окон в квартирах жителей и 73 окна в местах общего пользования. • В одном из домов разрушено более 100 кв. м кровли. • В некоторых домах временно прекращены поставки газа.
  4. 0 points
    Все норм поки що. Поки від дітей відповіді дочекалася, думала серце стане
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×