Перейти до вмісту

Магда

Пользователи
  • Публікації

    803
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    130

Магда last won the day on 10 травня

Магда had the most liked content!

Про Магда

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 22 березня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Відвідувачі профілю

86 477 переглядів профілю
  1. Значить так) На сніданок Вафлі на залишках закваски, яйця з ріденьким жовтком з авокадо та тунцем. На обід напекла Хліба на залишках закваски, наварила Рибна юшка та стушила гречаники На перекус були біляші на Тісті для піци на залишках закваски (совалося в холодильнику занадто довго, а піци не захотів ніхто), нормальні біляші вийшли, підходить це тісто і для них А на вечерю буде свинина з Карамелізованою морквою та салатом з руколою, без десерту) Якось так, вихідні вдалися) Якось після всеночної тривоги захотілося відвести душу і приготувати чогось смачненького, та й на завтра якцапи вкотре лякають якоюсь своєю пукавкою, потрібно бути максимально підготовленим та врівноваженим) Надіюся, все, що від них вилетить - у них же і приземлиться.
  2. Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт
  3. О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)
  4. Ой, а в ревеню листя їсти не можна, воно отруйне, це я точно знаю
  5. А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно
  6. Я свого часу перепробувала різні способи заморозки, гралася, навіть, із скручуванням листочків в трубочки) Але дійшла висновку, що найлегше і найкраще це просто промити, добре висушити і нарізати крупними полосками. Я так заморожую на пластиковій дощечці, а потім зсипаю в зіп-пакети.
  7. Я ще нічого не робила, хоча це ж пора вже шпинат морозити, щавель закривати, а я ще навіть не задумувалась) Я щавель ріжу, трамбую в баночку 350-400 мл, заливаю кип'ятком і закриваю кришкою-твіст. Взимку якраз така баночка у мене йде на каструлю борщу. В кладовці в квартирі стоїть добре, якраз на днях знайшла пару баночок десятилітньої давнини , кажу ж, що я забуваю про свої запаси.
  8. А я зрозуміла, що мені заготовки робити не можна, бо я про них забуваю( Вчора, на приклад, пізно ввечері запекла Підчеревину, залишила в закритій скороварці аби вихолола, і благополучно забула за неї, тільки що випадково знайшла. Про заморозку в холодильнику взагалі мовчу - пам'ятаю тільки про песто та базилік), але ж вони стоять повні, чимось же ж набиті( Пам'ять, як у равлика. А так то у нас сьогодні знову зелений борщ з яловичиною, молодою кропивою, щавлем, шпінатом, молодим зеленим часничком і цибулькою і класичним соусом з яйця і сметани, приходьте, хто бажає)
  9. Ната, несу своє дякую за класний рецепт. Роблю їх дуже часто, навіть в будень, так зручно - звечора тісто, а зранку вже за 5 хвилин смачнющі вафлі. Це ще й дуже смачно, люблю їх з м'яким сиром і Соусом з порічки. А сьогодні снідали твоїми вафлями з варенням з кабачка і апельсина за Клопотенком.
  10. Оце прям про мене, але я роблю геть по-лінивому: у велику скляну каструлю викладаю курячі стегенця, замариновані в сметані з гірчицею в зернах, накриваю її рідною перевернутою кришкою, а в кришку висипаю пакет заморожених овочів, збризкую їх оливковою олією, підсолюю і в духовку. За пів години у мене вечеря з м'ясом і гарніром) Але отакої суміші я не купувала, треба буде зайти, спробувати, дякую за наводку
  11. І ще я) У нас перший в цьому сезоні зелений борщ з молодою кропивою і шпинатом) смачноооо
  12. Ингредиенты: Морква - 3 шт. Оливкова олія доя жарки Вершкове масло - 30 гр Мед рідкий - 1 чайна ложка повна Чебрець, орегано, мускатний горіх, свіжезмелений чорний перець горошок, Сіль Лимонний сік Крем-сир - 100 гр Фета - 100 гр Часник (у мене зелений) Розігріти велику сковорідку, у мене 28 см, бризнути оливкової олії, моркву порізати на брусочки і викласти на гарячу сковороду одним шаром. Обжарити з усіх сторін, накрити кришкою і смажити на маленькому вогні доки не пом'якшає та не зарум'яниться, у мене це зайняло на кожен бік хвилин по 20, але все залежить від моркви і розміру брусочків. Далі додати вершкового масла, воно має добре пройтися морквою, а після цього полити зверху рідким медом, струсити сковорідку аби все добре перемішалося, додати спеції і закаремелізувати моркву. Готову моркву на сковороді збризнути лимонним соком. В блендері перебити крем-сир з фетою та часником, викласти на пласке блюдо, зверху розкласти моркву і полити соусом зі сковорідки. Це дуже смачно як закуска чи гарнір до м'яса.
  13. Моя цьогорічна пасочка. Замісила пів порції, вийшло 4 штуки: 2 по 750 грам та по одній 900 та 650 грам. Великі трішки недоростоювалися - вони злегка "вишкірилися", але прикрашати нічим не хочу, будемо з такими святкувати
  14. Ого, оце ти герой! Я руками скільки здобного тіста не вимішу. Я максимум, що можу вимісити - це 3 кілограми тіста на хліб тартін. Там я мішу виключно руками, мішу повітряним замісом і води додаю в процесі замісу ще грам 100-150 поверх рецепта. І там у мене руки відпадають і в спині кілок. А здобне тісто я так добре руками не вимішу, мій ручний заміс не порівняти з замісом у хлібопічці. Тут я краще зроблю два заміси в хлібопічці, ніж один руками. Це правда, сил і бажання щось робити немає. На фоні загального треша і війни я ще у березні похоронила маму. Депресія і стрес накрили, але я зрозуміла, що ніхто, крім мене, мене в пучок не збере. Тому сім'я, робота, паски, крашанки, віра у вищу справедливість тримає нас на плаву. Колись все має стати нарешті добре, тримаймося.
  15. Світлана, рекомендую спробувати! Цей папушник заслуговує бути в святковій великодній корзинці! Якщо цікаво, з моїх власних вражень та висновків: - тут, як ні в якому жодному рецепті, відчувається різниця між ручним замісом та замісом в хлібопічці. Крюком в комбайні не місила, тому не скажу. При ручному замісі паска виходить більш збитіша, важча, але ніколи не осідає, я навіть пекла один великий папушник з кілограма тіста. А при замісі в хлібопічці тісто дуже пухке, але ж і дуже здобне. Якщо пекти маленькі пасочки, то можливо, вони швидко пропечуться і не осядуть. Я ж люблю великі паски, то і печу в великих формах. В одну форму вкладаю десь 710 грамів тіста. Готова пасочка дуже ніжна, м'якусінька, але дуже здобна, важка все ж трішки зменьшується в об'ємі. На виході у мене виходить пасочка приблизно 670 рам. Найсмачніша вона через пару днів після випікання. - кожного року печу за двома рецептами: папушник та паску з олександрійського тіста. Це дві кардинально різні паски. Олександрійська дуже пухка і легка. Печу в тих самих формах, олександрійська виходить в двічі більша за розміром, ніж папушник з того ж самого об'єму тіста. Але вони наскільки різні, що відмовитись від якоїсь одної я не можу)
×