-
Публікації
850 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
153
Магда last won the day on 12 листопада
Магда had the most liked content!
Про Магда
-
Звання
Ветеран
- День народження 22 березня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Київ
-
Настоящее имя
Наталя
-
-
Магда reacted to повідомлення в темі:
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Світлана, це справді прекрасна історія на фоні всього нашого жаху. Надіюся, кішку таки впіймали і вона вже відігрівається на подушках. Я своїй кицькі ще на початку повномасштабки замовила брилок з її іменем і моїм номером телефону. Бо хвилювалася, що все може статися, вона могла б вирватися з переноски коли ми йшли у сховище, чи, не дай Боже, приліт у будинок - хтось же ж таки міг би її тоді підібрати - щоб можна було легко знайти господарів. Отак моя абсолютно домашня кицька на старості літ вже четвертий рік цокає красивим золотистим брелочком об свою миску коли їсть чи п'є.
-
-
О, клас! А я в інсті бачила рецепт і все ніяк не спромоглася зробити, вже і яблука була купила, та так і руки не дійшли випробувати. А тут нарешті живий справжній приклад і відгук! Дуже апетитно і заманчиво на фото виглядають, прям яблучні хмаринки. Тепер обов'язково зроблю!
-
Ната, обов'язково спробую, але пізніше, бо зараз з цими клятими к@ц@пами та їхніми обстрілами маємо відключення електроенергії, я знову виключила свою духовку, закваску заховала в холодильник( Зараз поки любуюся випічкою, але то все дрібниці, не таке переживали.
-
Класнюча яка! А мені не вдається отак гарно рівно заплести халу, весь час або занадто щільно, або дуже слабо і не рівно заплету) Фото з тістом яке вибродило і заповнило весь контейнер просто надихає! Захотілося відразу побігти і собі поставити тісто на таку халу!
-
Ну нарешті! Я у шоці Ніколи б не наважилася їх з'їсти, навіть про смак не хочу питати! Читала, що зараз модно вживати мікродози сушених мухоморів, хіхікала з тих людей, а що б отак пожарити і ложкою їсти - люди добрі! Ви що, чи вам грибів в лісі мало ?! У вас же діти, коти, ми ще кац@пів не вибили, а ви вже так собою ризикуєте і финькаєте! P.S. а котяра класний!
-
@Наташшшка, обізвися, бо ми з тими вашими мухоморами вже переживаємо...
-
Підтримую Світлану - котика в люди! Про мухомори боюся навіть спитати, а от що то за сомик - збігала до ґуґля подивилася - наче риба як риба, чого він зараза?
-
І мене чекає два кілограма халапеньо в холодильнику. Купила спеціально для цього соуса, на днях заквашу. Минулорічний ми вже з'їли, дуже смачно
-
Таня, надіюсь я не сильно спізнилася. Думаю, твої зайці прекрасно справляться, має бути смачно
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Магда відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Світлана, це жахливо! Я співчуваю... Кожного разу, коли нелюди роблять такі обстріли, я боюся прочитати, що попали в жилий будинок, а ще більше боюся прочитати про будинок когось із знайомих. Кожного разу молюся аби всі залишалися живими, потім списуюся з усіма рідними і друзями, в чиїх районах були вибухи. Слава Богу, що син не постраждав фізично. Я вже скільки років не можу уявити, як якась падлюка запускає ракету чи шахеда, задає координати цілі, знає, що це спальний район міста, звітує керівництву, а потім йде обідати, йому їжа в горло лізе, обіймає вдома жінку, цілує дітей, чи дзвонить їм по відеозв'язку, розказує як пройшов його день. В його дупі, тій що замість голови, навіть думки не виникає, що він тільки що зруйнував будинок, вбив людей, що щось дисонує з нормальністю? Але я впевнена, що буде суд, такий, як над німецькими нацистами після Другої світової. Кожна падлюка за все відповість. -
Закривала сьогодні Помідори консервовані з аличею. Було у мене 7 кг дрібних помідор, наче і не багато, а програлася з ними пів дня) Вийшло 4 великих 4-х літрових банки. Робила все в обід, якраз саме пік жари був, то ж на обід вже нічого готувати не схотіла. А згадала, що зранку бачила новий рецепт Оленки Железняк лавашів з сиром на залишках закваски. Чого-чого, а залишків закваски у мене пів холодильника, та різних куснів вже підгулявшого сиру теж вистачало. За пів години мали вже смачний і ситний перекус.
-
Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься.
-
Тільки що спекла Скони цільнозернові на залишках закваски На годиннику 22.00, а я з таким задоволенням з'їла одну штучку, чималеньку, і тепер вмовляю себе, що я вже дуже хочу спати аби не з'їсти ще парочку
