Vilapo 8 029 Опубліковано: 7 січня, 2016 Всё правильно, рыбу обжариваем, затем заливаем готовым протёртым соусом и скороварим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 7 січня, 2016 Гвоздика в протёртом виде перец горошек целиковый остается. При варке соуса пряности добавляют в конце приготовления . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 7 січня, 2016 Лук и коренья жарят тоже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 7 січня, 2016 Если готовить одновременно с рыбой тогда нет, а так как ты заливаешь готовым соусом для консервы, да. 1 Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 7 січня, 2016 Спасибо, понятно . 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 24 січня, 2016 Девочки,подскажите, где у нас тесто от чучелки, кто- то размещал из девочек,найти не могу 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 24 січня, 2016 Хлеб Чучелкин (вариация Суслика) Тесто для пирожков Чучелкино 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 2 березня, 2016 девочки. кто знает , что это за хлеб такой - Вулкан, мама позвонила, брат ей привез с супермаркета, прям пищит от радости. уж такой вкусный. уж такой хороший, может у кого то рецептик есть? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 2 березня, 2016 И про Вулкан тоже Хлеба «Средиземноморские»: «Вулкан», «Деширэ», «Багет Рустик». Характеристика хлебов: Тонкий кисло-молочный вкус, аромат спелого теста, хрустящая мучнистая корочка и мякиш с крупными альвеолами — это те качества, которые характеризуют хлеба Средиземноморья. Технологический процесс: Замес теста: внести в дежу всё сырьё, предусмотренное рецептурой, кроме закваски «Аром Левен». Рекомендуем использовать интенсивный замес (3 мин на 1-ой скорости и 4-6 мин на 2-ой скорости). За 1-2 мин до конца замеса внести закваску «Аром Левен». Температура теста: 24-26ºС. Брожение теста: 40-60 мин. Деление: заготовки массой от 0,02 до 0,5 кг. Отдых после деления: 20-30 мин. Формование: «Вулкан» — центр округленной тестовой заготовки смазать растительным маслом, аккуратно подвернуть края заготовки к центру. Поместить заготовку закаткой на листы обильно подпыленные мукой. Перед посадкой в печь перевернуть заготовку закаткой наверх. «Деширэ» — округленную тестовую заготовку аккуратно закатывают в виде батона и укладывают швом вниз на поверхность обильно подпыленную мукой. Перед посадкой на выпечку заготовки переворачивают швом наверх.«Багет Рустик» — тестовые заготовки формуют вручную, заостряя концы заготовок, и укладывают на поверхность подпыленную мукой. Перед посадкой в печь, заготовки надрезают. Продолжительность расстойки составляет ориентировочно 45-60 минут. Окончательная расстойка: 40-60 мин при температуре 30-32°С и влажности 75%. Выпечка: 25-35 мин. Постановка в печь при 240-250ºС, среднее пароувлажнение, выпечка при 210ºС. Хлеба «Средиземноморские» производится по ТУ 9114-010-48975583-2005 4 Vilapo, Natali06, Qween та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 березня, 2016 Ланчик, ничего ж себе ты ответила!!)))))) думаю теперь наш Суслик будет вся в Вулкане))) 3 lissaKi, Сусля та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 2 березня, 2016 Ага , дело осталось за малым - теперь надо подумать чем заменить ингредиенты (кроме муки, воды и соли а ну и масла))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 2 березня, 2016 Ага , дело осталось за малым - теперь надо подумать чем заменить ингредиенты (кроме муки, воды и соли))) Мажимикс и дрожжи можно купить в Империи хлеба.А где купить закваску не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 березня, 2016 Мажимикс и дрожжи можно купить в Империи хлеба.А где купить закваску не знаю не... мне кажется, луЧЧе всё адаптировать, а то дороговастенький хлебушек получится... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 2 березня, 2016 Взять обычную закваску и не морочить голову. Канистра этой закваски больше чем 600 гр стоит. 3 Мері, lissaKi та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 березня, 2016 (змінено) Мої дорогенькі!Підкажіть рецепти,які найкраще підійдуть до таких агрегатиків. Спробувала спекти в одному вчора , то ось що вийшло А в вафельниці ще не пекла.Можливо,сюди підійде рецепт чогось пісочного? Змінено 4 березня, 2016 користувачем Уляна-ляна 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 4 березня, 2016 Оксана, я брала рецепт обычных оладий и пекла в виде шариков. Ведро оладьей на один укус. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 березня, 2016 Я взяла рецепт бельгійських вафель,а вони мені не пропеклись повністю і не всі рівномірно попідростали,хоча і наливала тіста однаково.Спробую ще як для оладок. А можливо бісквітне тісто підійде? Ведро оладьей на один укус. Розумію,що це не наїдок і дуже швидко зникають такі смаколики,але дітлахам то таки цікаво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 4 березня, 2016 Оксана, мне кажется , что шариками можно выпекать любое кексовое тесто. У есть чурросница и вафельница, по принципу работы они такие как и для шариков. А в твои шарики можно ещё любимую начинку закладывать . 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николаишна 1 569 Опубліковано: 4 березня, 2016 @Уляна-ляна, я колись давала рецепт для кейкпопсів ось тут http://mooka.com.ua/topic/840-kejk-popsy/. Але я пекла у силіконовій формі (такого класного агрегату в мене поки що нема...). Подивися, рецепт не складний, може підійде тобі Я недавно ще робила так: забирала трохи муки , докладала замість неї какао -виходять дуже смачні шоколадні кейкпопси. 2 рецепти з одного). Взагалі до цього тіста можна додати все, що хочеш-цедру, вишню, горіхи. Це базовий рецепт. 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 березня, 2016 (змінено) Дівчаточка,дякую! Прийдуть мої красуні-помічниці зі школи і ми візьмемося за випічку. Це базовий рецепт. І правда,рецепт гарний і простий.Дякую! Змінено 4 березня, 2016 користувачем Уляна-ляна 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 березня, 2016 Красунечки,хтось готував куліш? Мені на завтра потрібно зварити. Передивилась море відео,перечитала море рецептів і аж заплуталась у тому розмаїтті. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 22 березня, 2016 Оксаночка, так кулиш, это же походное блюдо)) Какой приготовишь, любой будет хорош!) Главное , что поджарочка была понасыщеннее: с мяском , салком , лучком.. Мммм..)))) Я готовлю миникулишык в скороварике. На 1 ст . пшена-5 ст. воды и вкусности по желанию или возможности))) Девы!!! У вас какие варианты?? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 22 березня, 2016 це воно? Каша "Полевая" 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 березня, 2016 Та мені потрібно саме на завтра і не на природі буде частування, тому казан вже відпадає. Ще я собі надумала: а може в мєдлєнноварочці спробувати і в скороварці.Маю приготувати два варіанти- пісний і з мяском. Скороварка теж підійде. Казан вже відпадає. Я готовлю миникулишык в скороварике. Наташ,все вкидаєш і закриваєш.А на яку програму включаєш,чи на який час? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 березня, 2016 це воно? Каша "Полевая" Майже,тільки має бути без картоплі і тушонки. В принципі рецепт я підібрала ,а от як приготувати ще ніяк не можу второпати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах