Lika_N 2 776 Опубліковано: 13 березня, 2017 посмотрела на кухню... покусала себя:)), из за однорукости ,и за то что мине такое ниЗя.. пыль с дороги, и газ колонка.. окна мою каждую неделю... у меня когда только с мужем жить начинали, были на окнах вышитые, льняные... как я их ненавидела.. из за размера и стирки их:)) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 13 березня, 2017 Занавески в кухню самовязаные?? Моя невестка (жена брата) лет семь назад вязала на кухню, смотрится очень круто, менять не собирается. Она ради этой занавески научилась вязать крючком, я думала, что не осилит и забросит, учила её я, но меня бы не хватило на такую масштабную работу. Вязала она её полгода, но связала, и счастлива . И да, У меня нитка была х/б, Янарт-виолет (латинскими буквами) ,и да Красиво смотрится, но жёстко, только ручная стирка, отпаривание и она это делает, и крахмалит тоже. Занавеска такая, только шире: (фото из интернета, фото её занавески у меня нет) и одета на карниз также: 6 lana19, Алцьона, Qween та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 14 березня, 2017 Я уже писала, может даже здесь. В Польше занавески-шторки на кухню называются "заздроски" (прям украинское - заздрощи)). Там такие шедевры висят! И полоски широких кружев, и коротенькие, и длинные. И стильные, и под ретро. Ходишь и прям любуешься, как на выставке. Окошко соревнуется с окошком соседки))) Очень красиво. 8 nestr, Lika_N, Qween та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 26 березня, 2017 Покажу вам своих последних девочек (вдруг кто-то на Фейсбук не ходит))) Это осенняя девочка Соня. А это Маша. Маша отличается от предшественниц большей головой и тем, что ей можно делать прически. А ростом Маша все те же 25 см.Очень нравится цвет "марсала". К сожалению, совсем не мой. Хоть за Машу порадуюсь))) 15 Сусля, nestr, Алцьона та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюшо, так люблю твоїх дівчаток, такі вони живі, такі всі різні, а зараз й хлопчисько з'явився а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, зараз трохи відпочиваю, зробила собі маленьку вишивку-мрію, я так вирішила, що буду вишивати те, про ще мрію то схем собі мрійних нахом'ячилааа жаххх 15 Lika_N, Qween, Natali06 та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 10 травня, 2017 @Сусля, А это Маша. Очень нравится цвет "марсала". Танечка, у тебя все куклы великолепные, но Маша - это вообще! И цвет, да, шикарный, мне больше всех других цветов у твоих кукол нравится. а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, Очень бы хотелось посмотреть твою вышиванку, Танюша . А домик-мечта очень милый . Я хочу себе купить вышиванку. По интернету не хочу, хочу выбрать, пощупать. Как-то очень понравилась одна вышиванка белым по белому - длинное, полностью вышитое платье. И так его примеряла и эдак, но размер был явно большой на меня. Так что пока мечтаю. 4 Алцьона, Сусля, hasia та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Очень бы хотелось посмотреть твою вышиванку, Танюша ооо сорочка в мене це мрія-мрійная, там ціла пригода як до неї йшла Два роки тому я зовсім не вишивала, тобто взагалі це було для мене щось не варто уваги. Вишита сорочка в мене від свекрухи, подарунок, я її дуже берегла, але мені хотілося ще й свою мати. Я ходила дивилась у крамничках, на ярмарках та виставках, даже замовила одну в інтернет-магазині - " ручна вишивка, домотканне полотно" , потім як отримала.. відправила її назад, повернула гроші й висказала все що думаю про це І ось тоді вирішила, що буду робити її сама! як хочу і як мені треба... і почалась моя пригода, дівчатка, я потрапила в світ "маньяків" і чим глубже я йшла, тим більш була у захваті від красоти та майстерності наших прабабусь. Перше, що я взнала, що хрестиком в Україні взагалі вишивали дуже мало, це було як оздоблювання. Вишивали низью, лиштвою, качалочкою, прикрашали вирізуванням та сліпим довбанням, робили набирування та занизування, а мережка це окрема фантастична тема.. Хрестик взагалі потрапив до нас з московії на прикінці 19 ст, з милом для бідних від Брокара, тому и пішла ота вся "брокаровщина", він для наших майстринь виявився таким легким та швидким. що витиснив старовинні шви. Я поринула в такий цікавий світ, що не передати словами, і мені дуже поталанило попасти в творчю студію "СвоєРідне", познайомитись з неймовірними людьми. Я побачила приватні колекції, сорочки які дивишся і не розумієш - ну як?? це не можливо! взнала, що кожна частина країни мала свою техніку і взір, що один погляд на сорочку і вже можна було сказати не просто з якой людина області, але й з якого села родом. І мені дуже хотілось відтворити саме подільську сорочку. Вибачте за лекцію, але я дійсно дуже захопилась історією вишивки. Коли я побачила одну старовинну подільську сорочку, взір, я зрозуміла що це вона, я хочу саме її. Сорочка з колекції Юлії Власюк, датувати її важко, десь середина 19 ст, наш керівник робив схему вишивки десь рік, це найскладна техніка- низь, та ще й дуже незвична, унікальна кругова. Це оригінал а це моя репліка, техніка- низь, ретязь, занизування. Я дуже рада, що взір буде жити далі, з погляду знаків він дуже правильний - земля-сонце, жіночий та чоловічий знаки в гармонії, обереги-ріжки трипілля, земля з насінням й паростки, 17 Vilapo, Grypana, Qween та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 10 травня, 2017 @Сусля, Танюшо, яка краса! Тобі дуже личить! Хочеться почитати про ці техніки, цікаво 4 Qween, Алцьона, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюша, дуже гарна сорочка вийшла!!! Та й лекцію прочитала залюбки!!! Аж самій закортіло дізнатися більше про вишивку!!! 2 Юлькин та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Ось посилання на блог нашого керівника, Андрія Єрмакова. http://stibok.blogspot.com/2015/06/blog-post.html Це Майстер, людина незвичайной долі. Переїхав до нас у Вінницю у 14 році, після того, як потрапив у розстрільний список тільки за те, що розмовляв українською, вишивав сорочки і вчив інших, врятувався дивом.. В блозі є техніки, які він нам показував, не всі, але багато є. 7 Алцьона, Vilapo, Юлькин та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танечка, дуже цікаво про вишиванки! И твоя вишиванка дуже гарна! Я б теж хотіла відвідувати таку студію, но в нас не чула про таку. 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Майстрів обмаль, тому і студії такі зараз рідкість. Наш Андрій з родиною зараз у Київ переїхав, але приїзжає до нас у гості , тому зустрічі наші не такі часті. Спілкуємось зараз в групі у фейсбуці. 2 Алцьона та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюшо, так люблю твоїх дівчаток, такі вони живі, такі всі різні, а зараз й хлопчисько з'явився а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, зараз трохи відпочиваю, зробила собі маленьку вишивку-мрію, я так вирішила, що буду вишивати те, про ще мрію то схем собі мрійних нахом'ячилааа жаххх DSC_0327.JPG Знакомая картинка!!! Это ты покупала Современную вышивку крестом?))) У меня три папки их коллекций есть, собирала, пока малый маленький был, на улице и вышивала, пока гуляли, а гуляли мы целыми днями))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 ні, це я в групі в ВК знайшла, там стільки всього, що я вже дала собі обіцянку - не заходити туди, доки хоч половини не зроблю 3 AlenaT, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 24 червня, 2017 Девушки, добрый вечер! Я пришла поделиться в вами приятностью. У меня сегодня случилась первая продажа. Моя девочка Лидочка отправляется в Вирджинию! 16 inucya, hasia, Qween та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 24 червня, 2017 @Фрекен Бок,Таня, поздравляю! Давно пора! Я думала у тебя уже весь дом в куклах, так сказать кукольный детский сад))) 3 nestr, Фрекен Бок та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 24 червня, 2017 @Фрекен Бок,Таня, поздравляю! Давно пора! Я думала у тебя уже весь дом в куклах, так сказать кукольный детский сад))) Спасибо:) Да, многовато уже))) И все же для движения вперед одного удовольствия от процесса мало. 6 Алцьона, nestr, Vilapo та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 червня, 2017 Танечка, я всегда восхищаюсь твоими куклами! И твоим талантом!!Они очень и очень красивые!!! Поздравляю ! И Держу за тебя кулачки! Пусть все твои куклы найдут свой дом!))) 7 Kira, Vilapo, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 26 червня, 2017 Танечка, замечательная куколка! Как хорошо что у неё будет новый дом, а у тебя место и возможности для того чтобы дальше творить. 4 lissaKi, hasia, Twist та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Девушки, добрый вечер! Я пришла поделиться в вами приятностью. У меня сегодня случилась первая продажа. Моя девочка Лидочка отправляется в Вирджинию! IMG_20170604_125532_643.jpg IMG_20170604_130934_213.jpg Танечка, хоть и с большим опозданием, прошу принять и мои поздравления с почином! 2 Vilapo та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Добрый вечер, девочки! Позвольте и мне показать некоторые свои работы. Шкатулки для чайных пакетиков из серии " Розы Поля де Лангре" и панно в деревенском стиле. 17 Grypana, lana19, N@T@ та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Какая красота! 3 nestr, Twist та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Валентина, спасибо большое за внимание и поддержку! 5 Natali06, fronya40, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 11 серпня, 2017 @Twist, Марина! Просто нет слов. Золотые ручки! 3 Алцьона, nestr та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 серпня, 2017 @Twist, Марина!!! Какая красота!!!! Я тоже хочу коробочку для чая!!! :0326: И декупаж оооооооочень нравится, но меня муж из дома выгонит бисер, алмазная вышивка, вышивка крестиком, вязание, пряники торты, косметический крем, в общем - декупаж , как вы понимаете, он не вынесет 4 valuhka, Алцьона, Twist та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах