lana19 20 602 Опубліковано: 5 січня, 2023 Классический орешек в кондитерской интерпретации Версия от Марии Селяниной Состав: Песочное тесто, Дульсе де лече, Карамелизированный пекан Рецепт: ► Песочное тесто: 65 г размягченного сливочного масла 45 г сахарной пудры 15 г миндальной муки 1 г соли 25 г желтков 125 г муки Смешать лопаткой размягчённое сливочное масло и сахарную пудру, не взбивать и не доводить до эмульсии! Добавить миндальную муку и соль, добавить желтки комнатной температуры. Закончить добавлением муки, быстро закончить замешивание. Готовое сабле разделить и скатать шарики весом по 14 г (для стандартного размера). Расплющить и выпекать в молде “орешки”. ► Дульсе де лече (кондитерский вариант) - сразу варят много! 1 л молока 3,5% 250 г сахара 3 г ванильной икры (1 стручок) 3 г соды 10 г крахмала 20% от веса - масло помада (размягчённое сливочное масло) Поместить молоко и сахар в Термомикс или Кенвуд Кукинг Шеф с нагреванием и довести до кипения. Добавить соду, ваниль и крахмал, растворенный в небольшом количестве молока от общего веса. Оставить увариваться на 3 часа или до получения желаемого цвета и текстуры. Быстро остудить до температуры 24-25С. Взбить размягченное сливочное масло, постепенно добавляя дульсе де лече. ► Сборка: Карамелизированный пекан Начинить орешки, вложив в центр карамелизованный орешек пекан. Материал со страницы Марии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 5 січня, 2023 Орешки: Мука-1.800 Маргарин-0.800 Желток-12 Сметана-0.400 Сахар-0.400 Разрыхлитель -0.025 ================================== Тесто для орешков от Анечки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 5 січня, 2023 Свєтік ❤️❤️❤️ Тісто від Анюти точно спробую, бо її рецепти 👍👍👍 Дякую! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 6 січня, 2023 В 01.01.2023 в 19:25, настоящая хозяйка сказав: у меня написано " Перемістіть файли сюди, щоб прикріпити їх, або виберіть файли..." и дальше кнопка "вставити медіа" с выбором " Існуюче вкладення Зображення по посиланню Саме на "виберіть файли" і треба ж натиснути. Це і є кнопка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 6 січня, 2023 1 година тому, Toxa сказав: Саме на "виберіть файли" і треба ж натиснути. Це і є кнопка. Та я это понимаю, что кликабельно. Просто написала, что у меня по-другому все отображается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня, 2023 Пригощайтеся піцею на лаваші Я ледащо 😚, тому тісто робити самій лінь. Та ще шия вправо не повертається і голова не нахиляється, тому купила лаваші і граюсь усь вже другий день. Смачно 2 1 Наташшшка, Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня, 2023 Не встиг приїхати замовлений чай, тому купила в атб їх Delux Pekoe. Раніше він був нічого, зараз смаку не має. Колір гарний, ну то таке. І бонус в пачці Якщо ви не здогадались, що це, то я підкажу. Це шматок абразиву від кругу до кутової шліфмашини (болгарка в народі). Це Чи вони там, на виробництві, зовсім вже хворі? 2 1 Справжня господиня, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 7 січня, 2023 Це талісманчик!!! Як ото монетку в вареники заліплюють) З дирочкою, одразу на мотузочку)))) 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 7 січня, 2023 Та ні, там наскрізного отвору немає 😜 А взагалі, це жах, що наші виробники собі таке дозволяють. Ще цвяхів напхали б Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 11 січня, 2023 Дівчата, усім привіт! Як я рада, що у Фейбуці прийшло повідомлення! Заходила декілька раз останніми місяцями, але форум не працював! Слава Україні!!! 1 2 Natali06, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 12 січня, 2023 Мариночка! Привет! Слава Україні!!! Написала тебе в другой теме - как только есть свет в Киеве, форум работает 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 14 січня, 2023 Девочки спасибо большое! Так быстро пролетело время! Сезон рождественский закончился.. Я так призадумалась. Что дальше? И тут, нежданно негаданно, позвонила клиентка и заказала 3 корзины шоколадные с цветами. Сделаю покажу)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 19 січня, 2023 Вчера захотелось пилименей. Замесила тесто по-новому, сделала фарш, прикрутила тестораскатку и наделала первых кружочков и вдруг бац! свет вырубили! хотя до графика было еще 2,5 часа. Блин... Ну штош, пришлось делать пельмени при свечке и фонарике. Вырубку взяла побольше, чтобы быстрее, и вперед. Наделала кило пельменей как и планировала, засунула в морозилку. Сейчас на ужин наварила, сижу обжираюсь. Сварились огромные, еле в рот лезут целиком. Ну да ладно, большому куску рот радуется. Зато вкууусныеее!!! Муж отказался, лука ему там многовато на ночь, а мне залетают аж бегом. Завтра попрошу его наварить мне побольше и на обед горяченьких принести, работаю. Люблю пельмени! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2023 4 хвилини тому, настоящая хозяйка сказав: Вчера захотелось пилименей. Замесила тесто по-новому, сделала фарш, прикрутила тестораскатку и наделала первых кружочков и вдруг бац! свет вырубили! хотя до графика было еще 2,5 часа. Блин... Ну штош, пришлось делать пельмени при свечке и фонарике. Вырубку взяла побольше, чтобы быстрее, и вперед. Наделала кило пельменей как и планировала, засунула в морозилку. Сейчас на ужин наварила, сижу обжираюсь. Сварились огромные, еле в рот лезут целиком. Ну да ладно, большому куску рот радуется. Зато вкууусныеее!!! Муж отказался, лука ему там многовато на ночь, а мне залетают аж бегом. Завтра попрошу его наварить мне побольше и на обед горяченьких принести, работаю. Люблю пельмени! Люблю пєльмєшки Света, а який новий рецепт тіста? Можна і нам його сюди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 19 січня, 2023 Нивапрос, ща оформлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 19 січня, 2023 Как говорится,девочки,это не серьОзно))),я только перестала хотеть оливье))) 4 Алцьона, спокусницЯ, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 19 січня, 2023 Вот пельмешки, изучайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 січня, 2023 В 05.01.2023 в 09:37, Пані С сказав: Приветик. Я делала орешки только пару раз в новой орешнице. Давненько.....))) Подробностей технологии уже и не помню, но тоже искала тесто маложирное. Вот такой рецепт. 2 яйца (у меня СО) 100 г сахара 60 г растительного масла 60 мл хол. воды 120 г муки (консистенция жидкой сметаны). Накладывала в ячейку чуть-чуть. рецепт недорогой, можно попробовать из интереса. Дякую 😘 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 Ой, не знаю де написати, може тутачки. У зв"язку з українізацією моєї душі ( і лютої ненависті до усього руського) змінила нік ( була искусницаЯ) стала спокусницЯ Сподіваюсь, приживусь) 4 Lika_N, irysska, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 22 січня, 2023 Спокусниця від слова спокушати,т.б.соблазнять!на що це Ви нас мила девушка(не знаю як українською)маєтє спокушати??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 Тааак, Оксанка, спокусниця - це добре, але я чоловіка на форум не пущу, а то хто зна...))) 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 22 січня, 2023 Такі так была рукодельница стала соблазнительница.Як війна змінила людину.І в кращу сторону.! 5 N@T@, Lika_N, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 969 Опубліковано: 22 січня, 2023 Дівчата, тикніть мене носом в мою ж тему Вирішила додати трохи шеврончиків, а знайти не можу. Думала в профілі є - неа... Чи, може в профілі Лани шукати, бо вона відкривала тему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 1 Наташшшка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 2 хвилини тому, lana19 сказав: Ох, зі швидкістю Ланусі нічого і змагатись. Я принесла підказку, а Лана вде тут як тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах