Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 16 січня В нас теж зараз дощик пішов, +1. А так гарно було зі снігом... 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 16 січня Зранку сніг йошов, але мокрий досить. В капюшон насипало, наче витрусила, поки ботинки знімала, нахилилася і в тапок вода потекла. Зараз ні снігу, ні дощу, але я не здивуюсь вже нічому. 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 16 січня 1 година тому, musinka сказав: Новорічні свята пройшли, сьогодні убрала ялинку і святковий наряд в хаті. А я і не наряджала вперше. Ото як подумала, що потім розбирати, то вирішила - ну в пєнь ту ялинку 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 17 січня Чи плакати, чи сміятися, але є 5 миша. Я або втоплюся, або застрілюся. 5 Дяна, inucya, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 січня 2 години тому, irysska сказав: Чи плакати, чи сміятися, але є 5 миша. Я або втоплюся, або застрілюся. 3 irysska, Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 17 січня (змінено) Ахахах, точно пісня про мене 😁 Дівчата, що робити? Це капець, бля*ха муха Сьогодні приходжу додому, а перед дверима пачка сухариків флінт валяється. Запакована. Я її ногою пульнула на площадку. Потім батько мишу виносив, то я йому доручила і ті сухарі винести на смітник. Це що взагалі? Навіщо? Чи це я вже себе накручую? Змінено 17 січня користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 січня Не накручуй, то дитина загубила. Я ще не чула, щоб через сухарики врочили. А миша... ну залишився один найдієвіший способ - КІТ !!! Чи кішка. Миші навіть від духу кошачого зникнуть. В нас поки Мурзик Володимирович був живий, то на дачі мишів не було навіть взимку, коли ми там не жили. 3 irysska, Lika_N та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 17 січня (змінено) Та я теж подумала, що хтось загубив. А батько каже, мов це сусіди такі сякі, назло кинули. Ох, кіт це добре. Але і відповідальність, і шкодить теж. І знов таки, якщо що, його ж не кинеш (я не маю на увазі тікати чи щось таке, а просто поїхати кудись, наприклад). Але мені і справді не смішно вже. Такого на моїй пам'яті і не було з мишами. Це ж не дача. Змінено 17 січня користувачем irysska 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 січня Іро, кіт треба не кошенятко, а вже дорослий, який вже вміє ловити мишів. Може, в когось напрокат взяти? Закрити його в тій кімнаті і хай ловить. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 18 січня 22 години тому, справжня господиня сказав: Іро, кіт треба не кошенятко, а вже дорослий, який вже вміє ловити мишів. Може, в когось напрокат взяти? Закрити його в тій кімнаті і хай ловить. І краще не кота, а кішку. Бо кіт може й не ловити. Принаймні мій мишами зовсім не цікавиться, хіба шо погратися, коли хтось із кішок принесе впольовану мишку 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 18 січня 4 години тому, УкраІнка сказав: І краще не кота, а кішку. Мені теж кішечку!!! Дівчатка, допомагайте!!! Купила чергового кота, а він без пари((( Може хто побаче в своєму місті( до отого рудого здоровила)) , маякніть! Ну бо дуже вже я іх люблю пробачте, що не по темі... 9 Наташшшка, irysska, Lika_N та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 18 січня 20 хвилин тому, Natali06 сказав: Мені теж кішечку!!! Дівчатка, допомагайте!!! Купила чергового кота, а він без пари((( Може хто побаче в своєму місті( до отого рудого здоровила)) , маякніть! Ну бо дуже вже я іх люблю пробачте, що не по темі... Какая прелесть! 4 Natali06, Lika_N, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 18 січня 30 хвилин тому, Natali06 сказав: Мені теж кішечку!!! Дівчатка, допомагайте!!! Купила чергового кота, а він без пари((( Може хто побаче в своєму місті( до отого рудого здоровила)) , маякніть! Ну бо дуже вже я іх люблю Ух ти, які прикольні! Пішла подивитися що воно таке - і зависла на Промі, їх там багато, але схожої не знайшла поки. Це майоліка? Я в інсті сиджу на сторінках з вінтажним посудом та порцеляною, як побачу таку кицю - відразу маякну. 2 1 Olima, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 18 січня 28 хвилин тому, справжня господиня сказав: Какая прелесть! Свєтуль, там ще одну пару не видно. Але вона не така гламурна. Але все одно люблю іх❤️ 14 хвилини тому, Магда сказав: Ух ти, які прикольні! Пішла подивитися що воно таке - і зависла на Промі, їх там багато, але схожої не знайшла поки. Це майоліка? Я в інсті сиджу на сторінках з вінтажним посудом та порцеляною, як побачу таку кицю - відразу маякну. Ооо! Піду подивлюсь)) Наталь, не знаю чиі вони. На рудому взагалі не має ніякого клейма. А перші, які в мене з’явилися , в синьому розписі . Цілих 25 гривень коштували)))))) 3 Lika_N, Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 18 січня 37 хвилин тому, Natali06 сказав: Свєтуль, там ще одну пару не видно. Але вона не така гламурна. Але все одно люблю іх❤️ Ооо! Піду подивлюсь)) Наталь, не знаю чиі вони. На рудому взагалі не має ніякого клейма. А перші, які в мене з’явилися , в синьому розписі . Цілих 25 гривень коштували)))))) Наталя, а ти що, котиків збираєш? Прям вже колекція в тебе. І живі є красунчики, і порцелянові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 січня 20 годин тому, справжня господиня сказав: Наталя, а ти що, котиків збираєш? Прям вже колекція в тебе. І живі є красунчики, і порцелянові. Котики прийшли недавно( відносно))А все своє доросле життя я колекціоную статуетки. Мама « підсадила». Спочатку подарувала « любить- не любить» , потім « майська ніч» , а потім уже я почала збирати своі. Раніше купувала на барахолках. А тепер іх там майже не має. ( Останніх купила ту білу пару котів... 2 Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 19 січня 38 хвилин тому, Natali06 сказав: Котики прийшли недавно( відносно))А все своє доросле життя я колекціоную статуетки. Мама « підсадила». Спочатку подарувала « любить- не любить» , потім « майська ніч» , а потім уже я почала збирати своі. Раніше купувала на барахолках. А тепер іх там майже не має. ( Останніх купила ту білу пару котів... На нашій міській барахолці СТІЛЬКИ тих статуеток!!! Мамадорогенька! Але останні 2-4 роки ціни на них злетіли, чи подуріли всі. От в мене є салфетниці Одарка і Карась, дуже їх люблю. Мій Вова розбив Одарку , ледь його не прибила. Я надумала її собі нову купити, тоді в 20 році ціна на неї була 200-300 грн. Поки шукала точно таку, як моя (вони різні за розмальовкою), то зараз ціна на ней десь 1000. За тищу я не куплю. То сильно занадто. На ютубі є канал Ірина Шевченко, вона знімає нашу барахолку, можеш подивитися наші скарби. 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 січня От я! Мама ж мені ще й Карася з Одаркою подарувала) Ох, Светуль, скільки вмене всього побили.. Останнього розбили Садко ((( моі варвари- коти) Погорювала.., стала шукати нового , але ціна теж за 1000... поки кусається. І так, розписані всі по різному. У мене Садко був « по - багатому»)) В нас, в місті, звісно що такого зараз зовсім не має. Купувала в Кропивницьком, Олександіі. Тепер рідко там буваю. Може ти у себе подивишся такого котика? 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 19 січня Наташа, мені здається, що той рудий котик сучасного виробництва, тому й нема клейма. Може взагалі то якась невеличка художня майстерня ліпить або просто хтось робить і здає в магазин під реалізацію. Дуже в нього сучасний вигляд, раніше таких не малювали квіточками і форма в нього не стара. Я подивлюся де зможу. Напиши його зріст. На барахолку не хожу, бо далеченько і грошей не хочу тратити, бо обов*язково щось до всірачки треба буде купити. Все пориваюся свій всякий хлам туди повезти, багато набереться. Половину вже поразпродала на олх, надо знову фоткати і викладати. 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 20 січня Дівчата,тут кондитерка виїхала,залишила мені відчинену пачку вершків 33%,сгущенку варену. Шо можно зробить?,який десерт. Є в мене чорнослив,желатін,агар,шоколад Шоб ви порадили?вишні для коктейлів зелені та червоні ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 січня 12 хвилини тому, natamylove сказав: Дівчата,тут кондитерка виїхала,залишила мені відчинену пачку вершків 33%,сгущенку варену. Шо можно зробить?,який десерт. Є в мене чорнослив,желатін,агар,шоколад Шоб ви порадили?вишні для коктейлів зелені та червоні ще Перше, що спало на думку - це пана кота. А варена згущенка може довго стояти, хоча у нас вдома, на приклад, не стоїть, з'їдається миттєво просто ложкою до чаю :) 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 20 січня Привіт!!! Кремушок можеш зробити, якщо ж можливість спекти, на що його намастити. Вершки 400 гр. молоко спущене, варене 140 гр. можна ще додати 20-25 гр желатину, столову ложку коньяку, 1 ч. л розчинної кави ( розвести у воді, потім нею залити желатин. ) І шоколад туди потерти можна, і горіхове праліне ... варена сгущенка, якщо не відкрита, може стояти довго, але якщо відкрити швидко кристалізується. Якщо запакована можеш потримати і потім зробити крем з маслом. Для будь чого. А вершки можна взбити з пудрою ( якщо є) і зробити десерт з чорносливом 2 natamylove та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 21 січня Дякую,кремушок це ідея гарна, Спечу сьогодня бісквіт та зроблю тортик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 21 січня Всім трям. Неля, що у вас там в Запоріжжі за кримінальний трилер? Пишуть, що чоловік жінку застрелив, а потім по приїзді поліції і сам застрелився. А у нас я чула вибухи 2 рази. Перший - я мила посуд, подумала, що сніг з криши впав. І через хвилину другий, то аж через ноги від полу вібрацію відчула. Перший до сирени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 21 січня Ириша, нічого подібного я не чула. ТГ канали місцеві тіки збираюсь читати. Спала після роботи, потім домашні справи. У нас знов сніжок сипле потроху. То сніг, то дощ пару днів не припинявся, і вот знову сніг. Якась дивовижна зима в цьому році. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах