fronya40 15 959 Опубліковано: 12 липня О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для хот дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила... 2 Lika_N та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 810 Опубліковано: 12 липня 4 години тому, fronya40 сказав: О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для ход дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила... Таня, а що за апарат? Я колись мріяла про девайсік, що пече такі собі сосиски в тісті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 959 Опубліковано: Воскресенье в 06:10 19 годин тому, Справжня господиня сказав: Таня, а що за апарат? Я колись мріяла про девайсік, що пече такі собі сосиски в тісті. Свет,туди вставила булочки і сосиски,і ось тобі хот Дог. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 810 Опубліковано: Воскресенье в 08:58 Таня, не, я інший хотіла А в той твій я навіть не уявляю, як воно діє і що на виході. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 959 Опубліковано: Среда в 19:49 Воно Як тостер.щасунула булочки,продаются готові,і сосиски. І вискакує ,як тостер. Тоді береш в булочку кладеш ,що хочеш,я шматочок огірочка, гірчицю,кетчуп,сосиску. В в такому ,як ти показуєш таке не скласти. Цілий сендвіч💛💙 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах