Jump to content
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Наташик!!! Молодець, що згадала! Бо ти ще квіточка, а той склероз то для древніх)  Фото таке , що хочеться лизнути) Знову джерьками дражнишся? 

В 28.03.2026 в 18:31, Natali06 сказав:

Знову джерьками дражнишся?

Та яке там дражнишся - гроші випрошую) Вже не знаю, чи танцювати, чи співати, чи що його робити) От і видумую всяке:smile:

А склероз, скАтіна, почав підкрадацця вже:oops:

Ох дівчата, тільки поставила Папушник в духовку  - і вимкнули світло :slezi-240: Винесла його на відносно холодний балкон, сиджу, чекаю вже другу годину... так шкода, так гарно підріс в формах, такі шапочки високі рівненькі. 

Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули?

Я вчора була дома і напекла пасок без глазурі, а сьогодні в нас знов зробили графіки. Прийшла ввечері додому з роботи і треба було сьогодні паски глазурувати, бо завтра треба віддати частину. А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово.

Щаз буду пакувати в коробки, сину та начальниці.

Дякую, Наталю. Таки дочекався :aqXZKSFfHyZMIyQUOaK-9eJ4KrQ4Jv-Wmau_df6ghf39bbR8a7LIlPxCS2qwUgNjzRzgVj7GHvPXET5hMoEQ5fF58yNcRoTU76GMjWkz58Y: Світла не було майже три години, я думала, що то вже все, перекисне. Але на вигляд наче нічого, присів трішки, як завжди у мене, лежить зараз на подушках, відпочиває. А я з того  струсу поставила ще одну порцію) Буду тепер серед ночі випікати

Дівчата , Наталочко, Свєтік, ну ви і невгамовні!) Одна вже напекла , інша ще раз пече)  А я мабуть піду куплю  та і фсьо( 

Маю два Боша і обоє не працюють на заміс( Сьогодні намагалася замісити в хп, але там трохи капризне тісто і хп з нього зробила жижу(  Довелось викинути(  Тай ладно. Якщо покажете то полюбуюсь на ваші, а собі куплю в АТБ. 

4 хвилини тому, Справжня господиня сказав:

Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули?

Дякую, Світлана. Зараз у нас відключення поза графіком, не вгадаєш. Але наш папушник таки витривалий, і нас такими робить:smailuk10(1): 

9 хвилин тому, Справжня господиня сказав:

А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово.

Та ото ж! Я теж весь час переживала аби встигнути зробити поки світло було. Мені дуже повезло, що відключили не посеред випікання, а з самого початку.

Ната, вже багато років у мене стандартні фотографії папушників після випічки :biggrin: Дуже пухкі і ніжні, присідають у мене майже кожного разу. Вже й борошна більше дала, і печу на Зернарях... В другу партію додала ще борошна, тепер переживаю щоб не щабити тісто :biggrin:

20260409_214846.jpg