Qween 7 216 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 Друзья, какую же я классную вещь заказала на али! Разбиватель яичной скорлупы для приготовленных и сырых яиц. Я сегодня разбила 2 сырых яйца и пребываю в восторге - легко и просто! Представляю какие красивые теперь буду подавать на стол вареные яйца . Прелесть! Сам разбиватель на фото казался большим, а на самом деле миниатюрный. Есть ещё разбиватель мини, для перепелиных яиц - теперь подумываю и его хотеть. 7 Jefry, fronya40, valuhka та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 А показать? :) 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 Сходил посмотрел. Очень прикольная штукенция Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 А показать? :) Инночка, фото у нашей Веточки . Она вставит когда освободится. Очень прикольная штукенция Да, Женечка! Там разных видов есть, на любой вкус . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 Ещё хочу посоветовать крышку для сливания рассола. Вчера купила в Сильпо, она там лежала одна. Я хотела маме и сестре купить, но не нашла и в другом Сильпо. Мама очень оценила эту штуку, сказала что очень продуманно - не просто ручка чтобы придерживать, а и само горлышко банки как-бы вставляется в пазик этой крышки и не съезжает. На банки твист-офф тоже подходит эта крышка. 6 Lika_N, valuhka, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 30 жовтня, 2018 Т.е. ее не нужно придерживать когда переворачиваешь банку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Да, Валечка. За ручку придерживаешь, а за носиком для слива (с внутренней стороны) есть пазик вдоль всей полуокружности, в который плотно становится край горлышка банки. Сейчас сделаю фото, чтобы было понятнее. 3 lana19, valuhka та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Я видела такую крышку, но не купила, т.к. с банки сливаю горячую жидкость обхватив ее двумя руками прихватками или полотенцем. Держать одной рукой горячую 3-х литровую банку, а другой за ручку крышки не представляю возможным для себя. 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Вот и меня это смущает, у меня тоже две руки "при деле" 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Разбиватель яичной скорлупы для приготовленных и сырых яиц. а за носиком для слива (с внутренней стороны) есть пазик вдоль всей полуокружности, в который плотно становится край горлышка банки фото загрузила! 2 УкраІнка та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Держать одной рукой горячую 3-х литровую банку, а другой за ручку крышки не представляю возможным для себя. Вот и меня это смущает, у меня тоже две руки "при деле" Девочки, когда увидите опять эту крышку, то сделайте примерку с банкой, если она рядом будет продаваться . У этого приспособления такой принцип что горлышко заезжает по направляющим, фиксируется и крепко сидит, поэтому не надо банку держать двумя руками и это очень удобно. В общем, надо пробовать . Ну а так, конечно, да, дело привычки . 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 31 жовтня, 2018 Я тоже этой крышкой пользуюсь - удобно.Эта крышка намного удобней,чем полиэтиленовая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 4 травня, 2020 2 часа назад, fronya40 сказал: п.с. КАКАЯ я счастливая)))) Я так само давно мріяла про терку-млинок для пармезана. Та все відкладала: то не було достойної, то дорого мені здавалося. А тут з цим карантином взяла і порадувала себе Так тепер, крім нескромної ціни за терку у мене нові трати - доводиться втричі більше пармезану купувати. Бо терти ж я його тепер можу без проблем, і тру куди тільки бачу! А счаслива 2 1 fronya40, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 4 травня, 2020 Танюшка, Наталочка, я вас вітаю з обновочками!!! Як наша Лануся каже: " мы же дееееевочки"))) , і заслуговуємо на подарунки! А ще більше якщо вони вам до душі!!! 2 fronya40 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 5 травня, 2020 уже по магазинам походить хочется Что еще нового в мире происходит? Как то всё томно идет в последнее время. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 29 січня, 2022 (змінено) Дівчатка, прийшла похвалитися Замовила собі на Алі кучу маленьких таймерів) тааак зручно! Я, коли ставлю тісто на хліб, завжди роблю за декільками рецептами. І, щоб не збитись і не заплутатись в технологіях і складаннях, весь час вела записи, такі собі тайм-листи. І все рівно, пару раз таки переплутала :) А сьогодні випробувала ці таймери - на кожну миску з тістом поклала по заведеному таймеру, він просигналив - прийшла склала тісто, поставила таймер наново на наступне склалання. З ними ж і випікала - те вже печеться, те ще ростоюється, все пищить, повідомляє. Красота! Змінено 29 січня, 2022 користувачем Магда 6 1 lana19, inucya, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 29 січня, 2022 Наталя! Вау! Поздравляю! Очень нужный девайс! Пусть служат долго и радуют хозяйку! 3 fronya40, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 29 січня, 2022 А я не додумалась .Спасибо за подсказку.А где брали на али? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 29 січня, 2022 @hasia, рекомендувати продавця не можу, бо чекала замовлення близько 2-х місяців, вже збиралася спір відкривати. Та на Алі повно продавців цих таймерів. Там вони називаються: 1PC 8 Colors Super Thin Kitchen Timer LCD Digital Screen Square Cooking Count Up Countdown Alarm Magnet Clock Kitchen Tools Та нарешті я їх дочекалася, випробування пройшли нормально) 4 inucya, hasia, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах