Дяна 2 788 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки, всех с праздником!!! " Прогуливаясь вдоль бульвара, В надежде повстречать подруг, На входе у пивного бара Столкнулись как-то Цеткин Клара Нос к носу с Розой Люксембург..... Партийные две активистки, Опустошив бутылку виски, А следом пять бутылок пива, Сошлись на том, что день счастливый, Что поднялось их настроенье, И тут же приняли решенье: На будущее, каждый год, В день этот собирать народ, Но чтобы только женский род! Не все же Фридриху и Карлу Кутить в гостиницах шикарных, Рабочие позоря массы, Партийную транжиря кассу! Долой мужскую дребедень! Мы тоже люди! И с азартом Международный женский день Объявлен был 8 Марта! 10 Sakura, Twist, Юлькин та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки! С праздником!!! Любви, радости, побольше солнышка и теплоты!!!! 10 lissaKi, Vilapo, УкраІнка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 8 березня, 2016 У меня сегодня праздник, круче он, чем Новый год. Ты с утра в постель мне подал замечательный компот. Не нашел на кухне кофе. Он - на полке, где всегда. Ты об этом знать не можешь. Впрочем, это ерунда. Ты компот налил в бокальчик со щербинкой на боку. Не нашел, сказал ты, чашки. Это я понять могу. Я ж не зря вчера старалась спрятать всё, что жалко бить, Чтоб сегодня самой доброй и терпимой самой быть. Полбокальчика компота на постель ты расплескал. Не волнуйся, милый, что ты, дай-ка мне скорей бокал. Я допью его с улыбкой, с благодарностью допью. А за новую простынку как-нибудь потом убью. Ты яичницу пожарил?!?!!! Прямо будто я в раю? Пусть она со скорлупою, я её пережую. Ой, а это что? Мимоза? Да когда же ты успел? Ах, вчера? И ловко спрятал? Удивить меня хотел? Где же ты её припрятал? Да-а? В костюм свой выходной? Ни за что б не догадалась! (чистить буду в выходной.) Сам помоешь всю посуду? Две тарелки? Бац! Одну. Не волнуйся, всё в порядке. Веник вон стоит, в углу. До чего ж ты мил сегодня, просто хочется рыдать. Собираться? К маме в гости? Не могу тебя узнать! Тёщу - мамой? Это круто! Я не смела и мечтать. На руках нести не надо, лучше за руку держать… Я не вздрогнула ни разу, улыбалась во весь рот. Не сказала ни "зараза", ни "безрукий", ни "урод". Хорошо, что праздник женский не решили удлинить. Ведь реально невозможно долго это выносить!!! 12 Vilapo, Sakura, Виталинка та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 8 березня, 2016 Вітаю всю чарівну половину людства зі Святом жінок, весни та краси. Будьте завжди бажані, веселі, красиві. Щастя Вам, здоров’я та кохання. І нехай чоловіки будуть у Ваших ніг — не тільки в цей день, але й в усі інші 364 дні на рік ! 8 Sakura, Kira, УкраІнка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 8 березня, 2016 Девочки, дорогие, с праздником!!! 7 lissaKi, Kira, Lika_N та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 8 березня, 2016 А теперь неофициальная открытка))))) 9 Vilapo, lana19, lissaKi та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 9 березня, 2016 Вот и кончились букеты, смс, звонки, конфеты, цветы, встречи, расставанья, поцелуи, пожеланья... Вновь любимый на диване и на вас он ноль вниманья... Сушнячок, лицо помято... Девочки, с 9 марта! 11 Алцьона, ang-kay, Vilapo та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 квітня, 2016 Вітаю всіх зі святом Благовіщення!!!! Нехай Благовіщення прийде І вам здоров'я принесе,Нехай Господь благословить,Нехай за все винагородить. Живіть весело завжди,Щоб не прийшла до вас в будинок біда,Щоб нудьга чужою вам була,І радість вас знайти змогла! 3 Алцьона, lana19 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 квітня, 2016 Всех Аллусиков и Лорочек поздравляю с днем ангела!!!! 3 Izvarina, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 8 квітня, 2016 Аллусики и Лорочки! Будьте счастливы! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 23 квітня, 2016 Вітаю всіх з Вербною неділею! На душі святково, радісно й привітно,Бо прийшла сьогодні неділенька Квітна,Із лозою й цвітом,добрими словами,Ми співаєм Богу радісно,-Осанна. І вітання друзям шлемо ми чудові,Хай до всіх торкнуться гілочки вербові,Хай молитви щирі лиються рікою,Бог благословляє щастям і спокоєм, Хай осяє душі щедра Божа ласка,І життя минає, як щаслива казка.Хай здорова буде вся ваша родина,В мирі процвітає рідна Україна. 6 Kira, hasia, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 травня, 2016 12 Sakura, Izvarina, nestr та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 1 травня, 2016 12 lana19, Виталинка, Izvarina та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 1 травня, 2016 С праздником всех православных! С великой светлой Пасхой! Мира и процветания вашему дому, благополучия и счастья! Христос Воскрес! 10 Jefry, Izvarina, Natali06 та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 1 травня, 2016 Христос Воскресе! С праздником, дорогие мои! Мира, любви, здоровья и благополучия!!! 9 Sakura, Vilapo, Виталинка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 1 травня, 2016 Дорогі дівчатка і хлопчики, щиро вітаю Вас з святом! 9 Виталинка, Sakura, fronya40 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 1 травня, 2016 Мої вітання також!!!!! 8 Izvarina, Виталинка, Jefry та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 1 травня, 2016 8 УкраІнка, Jefry, Алцьона та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 2 травня, 2016 Христос Воскрес! Щиро вітаю усіх із радісним і світлим святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. 6 Vilapo, Алцьона, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 червня, 2016 Щиро всіх вітаю З ЗЕЛЕНИМИ СВЯТАМИ, З ДНЕМ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ! В житті по-різному буває Не завжди квіти, радість, спів. Та все ж нехай вас обминаютьНезгоди, гордість, сум і гнів. Ростіть дітей на славу людямІ будьте щирі на доброВам все віддасться, все в вас будеКохання, спокій і тепло. 5 inucya, Grypana, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 червня, 2016 Жителей форума, причастных к медицине, поздравляю с их профессиональным праздником- С ДНЕМ МЕДРАБОТНИКА!!! 7 Grypana, lana19, irysska та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 19 червня, 2016 Всех с праздником - Со Святой Троицей и Днем медицинского работника! 6 nestr, lana19, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 16 липня, 2016 Поздравляю Танечку Фроничку и всех девочек бухгалтеров с их профессиональным праздником, С ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!!! 3 Юлькин, Vilapo та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 14 серпня, 2016 Вітаю всіх зі святом!!! 5 Явдоха, Sakura, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 серпня, 2016 Всіх форумчан вітаю зі святом! З яблучним Спасом вас! з Яблучним Спасом вітати Вас хочу, хай сонця промінчик в оселю ввійде! Хай родяться яблука кожного літа, а лихо й біда Вашу хату мине! 7 Алцьона, Kira, Явдоха та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах