Світл@нка 1 569 Опубліковано: 11 січня, 2017 Света, можно я на ужин своего ребенка к тебе отправлю? Очень он любит макароны с крылышками, а мы с мужем дома борщ его не любимый будем доедать. конечно можно 2 fronya40 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 Я буду обедать гречкой с котлеткой и огурчиками Чили)) А вот на ужин не придумаю, что придумать))) Чего-то такого интересного хочется... Впервые слышу, чтобы мужчина борщ не любил) Это же такая вкуснятинка!!! 2 Світл@нка та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 11 січня, 2017 у нас пшенка с мясом и селедка с картохой 6 fronya40, Алцьона, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 11 січня, 2017 Мой младшенький мужчинка из первого любит только суп харчо, гороховый и чечевичный, а вот борщ тоже мимо него "прошел" 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в мене правільний))) борщ. Це, коли я його дуже хочу, і варю з натхненням. А на вечерю хочу запіканку з сиру зробить. Мабудь. Ще не вирішила. Бо є еклерів багато))) Та ще дуже скучила за кашею з пшона. Ще думаю. 3 Алцьона, Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 еклерів багато) еклерииииии 3 Світл@нка, Grypana та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 11 січня, 2017 Еклерів багато не буває! 4 Grypana, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 11 січня, 2017 блин мои ещё слёзно выпросили сосиску в тесте и рулеты с айвой .не дадуть видпочити :smilie_girl_018 (1): 5 lana19, Grypana, Фрезия та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в нас сьогодні пампушки з вишнями) 13 fronya40, Світл@нка, Grypana та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в нас сьогодні пампушки з вишнями) Такі рум"яні!!! От так би й схопила одненького!! А за яким рецептом ці пампушечки?? 3 Світл@нка, Фрезия та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 А я хімічу з вафлями по-фламандськи. Роблю їх у формочці для печива. Скоро покажу, що вийшло! 6 Фрезия, valuhka, Світл@нка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в нас сьогодні пампушки з вишнями Такi рум"янi, м"якесенькi та й ще й з вишнями! 4 Алцьона, Фрезия, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 А у нас сегодня слоеные трубочки с кремом пломбир, сделанные с помощью трубочек от моей хорошенькой Снегурочки ! 13 lana19, Алцьона, Lika_N та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 11 січня, 2017 @inucya,це просто диво!!!!Ґґ А рецептик?? А я з лавашу зробила штрудель такий собі, помазала сиром солодким,вишнями зверху.скрутила у завиванець,залила сметаною з цукром і яйцем.Спекти.ох і добре ж) 7 Grypana, Olima, Фрезия та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 11 січня, 2017 @Фрезия, які гарні та рум"яні!!! 4 Фрезия, Grypana, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в нас сьогодні пампушки з вишнями) Які смачненькі, та й ще з вишнями ! 4 Алцьона, Фрезия, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 11 січня, 2017 А в мене на вечерю : плов( чи рис з м'ясом)), морква по корейскі. Пряники, кекс, желе, не рахуються))) 5 Grypana, Фрезия, Kira та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 11 січня, 2017 Дякую!)Пампушки по рецепту тіста Бертіне. Порція виходить достатня, частину вже готових пампушок завжди заморожую, потім як свіжі 4 Алцьона, Vilapo, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 Дякую!)Пампушки по рецепту тіста Бертіне. А точнiше? 3 Алцьона, Світл@нка та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 @inucya,це просто диво!!!!Ґґ А рецептик?? Слоеное тесто: 500 грамм муки 1 яйцо 1/2 ч.л. соли 1 ст. л. уксуса 200-220 грамм воды Замесить тесто как на вареники, и оставить отдыхать на столе " под миской" 30 минут 250 грамм маргарина потереть на крупной тёрке, сформировать из него прямоугольник толщиной 2 см и на 30 мин в морозильник Потом раскатать тесто где-то 30 на 40 см положить в центр маргарин и завернуть края как конверт, раскатать снова 30 на 40, опять сложить конвертом и отправить в холодильник на 40 мин. Через 40 мин снова раскатать и опять сложить и опять в холодильник. Повторить процедуру с раскаткой, сложением и холодильником 4 раза. Раскатать тесто толщиной 2-3 мм, вырезать полоски шириной 3мм и наматать их на металлические конусы внахлёст! выпекать при температуре 220-240 градусов до румяного цвета . Конусы вытащить из трубочек, и начинить их любимым кремом. Я использовала крем типа "пломбир"- заварной крем от Леночки Vilapo на 0,5 л молока+100 гр сгущённого молока + 200 грамм взбитых сливок и 10 грамм желатина. 7 Алцьона, Vilapo, Явдоха та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 11 січня, 2017 а у нас сегодня борщ....первый в этом году ))) картофельное пюре, салат из свеклы с чесноком и отбивная из индюшиного филе....и на закуску макаронс, мои наматывают круги возле половинок, ждут, пока я их ганашиком склею...))))) 7 fronya40, valuhka, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 и на закуску макаронс, мои наматывают круги возле половинок, ждут, пока я их ганашиком склею...))))) Ох уж эти макаронсы! Юлинька, вот ты над ними часа 3 кодуешь, а они ж исчезнут за считанные секунды! 2 Юлькин та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 @inucya, вот не поверишь))) Я только сегодня думала про эти трубочки (я себе тоже прикупила, не разминулась ), что надо поискать рецептика да навертеть. А тут Иннуся уже все сделала!!! Спасибки за рецепт! Его бы темкой заделать, чтобы не потерялся. @Юлькин, я никогда не пробовала макаруны , мне они такие заморочливые кажутся... 3 Юлькин, Olima та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 Поиздевалась я над фламандией Вот такое вышло вафлепеченье к ужину не то пальто продолжаю мечтать дальше 7 Фрезия, Grypana, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 Какие симпатичные вафельки! Они даже тарелке понравились, вон ту что в центре она уже попробывала! А в чём ты их пекла- какая разница, рецепт то один! 3 Алцьона, Юлькин та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах