Магда 2 078 Опубліковано: 26 травня, 2019 42 минуты назад, Natali06 сказал: Натусічка, я прямо в захваті від вашого марафону! Дякую, Наталю, це був не зовсім марафон :), забіг був 5 км. Щорічний благодійний забіг на користь діток з кардіопроблемами. Я і бігла, і переходила на ходьбу, головне участь :) . Бо на справжньому марафоні я б не вижила ))) 34 минуты назад, Kira сказал: Магда-Наталочко! Дуже апетитна піца у тебе! Наталю, дякую :) то я випробовувала режим "піца" в своїй духовці, трішки сир перетримала, але тепер буду знати. Виявляється, на цьому режимі включається термодатчик і, поки він не вимкнеться, не можна відкривати дверцята. А в цілому, я задоволена, тісто гарно пропеклося, не розм'якло від сочної начинки, начинка не висохла. 4 Kira, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 травня, 2019 Скучила за піццою!!!! В мене сьогодні було Сніданок- вівсянка з відбивними Обід-розсольник Вечеря-малому манка, нам з доцею пєльмешки зі сметанкою. Протягом дня дудлимо "березовий сік з барбарисками" На завтра Сніданок-макарошки і яєчня з сосисками Обід-доідаєм розсольник Вечеря-запіканка з сиру. Компот з морожених ягід. Післязавтра ще думаю... 5 УкраІнка, fronya40, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 травня, 2019 Поскольку вдохновение ко мне вчера так и не пришло , то просто сварила борщ, кашу из булгура и стушила куриную печень с грибами. Пусть едят и не выступают! А вообще - надо срочно морозильную камеру освободить, чтоб подготовить к новому сезону, а то много чего еще в ней осталось. Наверное, кисель вишневый сегодня сварганю и запеканку творожно-тыквенную. 5 inucya, Алцьона, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 27 травня, 2019 ой,ну наконец то. Оживите тему. А то что то я в печали.. не знаю, что готовить. уже и сковородку гриль газ купила- но что то она меня не вдохновила... сегодня испекла Энжика бисквитный рулет. Хочу сделать сметанный крем с желатином. и клубнику. Но это пока хочу.. может обойдусь вареньем.... и запекла в аэрогриле картошку молодую. потом ее укропом. И салат с капустой... утром омлет с аэрогриля. вот и все на что я гожусь.... 4 Алцьона, УкраІнка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 27 травня, 2019 35 минут назад, fronya40 сказал: уже и сковородку гриль газ купила Таня, скворода-гриль -це ж бомба! Зараз вже йдуть свіжі молоді овочі - на грилі просто А можна я тут скину посилання на свій рецепт на іншому форумі? Якщо ні, модератори, видаліть, будь ласка. Просто зараз вже готувати і фоткати не хочу, а хочу Тані підкинути ідею кабачків-гриль. Це мій рецепт, можна сказати, "авторський", дуже швидко і смачно виходить: 3 шт. кабачків 3 зубчики часнику 50 мл оливкової олії великий пучок кропу морська крупна сіль Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в кашку кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Так жарити можна і баклажани, але іх я змащую вже майонезам з часником, мені так смачніше 5 Алцьона, Kira, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 травня, 2019 1 час назад, Магда сказал: Таня, скворода-гриль -це ж бомба! Зараз вже йдуть свіжі молоді овочі - на грилі просто А можна я тут скину посилання на свій рецепт на іншому форумі? Якщо ні, модератори, видаліть, будь ласка. Просто зараз вже готувати і фоткати не хочу, а хочу Тані підкинути ідею кабачків-гриль. Це мій рецепт, можна сказати, "авторський", дуже швидко і смачно виходить: 3 шт. кабачків 3 зубчики часнику 50 мл оливкової олії великий пучок кропу морська крупна сіль Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в кашку кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Так жарити можна і баклажани, але іх я змащую вже майонезам з часником, мені так смачніше Яка красотЄнь!!! Такі чудові полосатики! Треба іх буде рецептиком окремим виставити, щоб не згубились в нашій бурній переписці))) 5 Kira, inucya, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 травня, 2019 У меня идей полно, но времени на них катастрофически не хватает( огороды начались((( Потому завтра с утреца пюрешечку заделаю, с котлеткой. Обед- гречневый супчик. На ужин блинчики с сыром твердым и по одному с икоркой поласувать) малышарику молочную кашу с мультизлаками нордик. Вот такой простенький набор, компот не успела сварить, а пить хочется ж, открыла березовый сок с апельсином и черносливом! А вообще, подумываю над Оливьешкой! Так хочется!!! 4 inucya, Магда, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 28 травня, 2019 Магдочка,дякую дуже. Але це- ж не та сковорідка,це гриль- газ.така,з діркою для газу. А твій рецепт може ти його виложишь,щоб не загубився такий цінний. У мене є чугунна гриль,приготую цю смакоту. 4 Магда, Kira, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 28 травня, 2019 28 минут назад, fronya40 сказал: це гриль- газ.така,з діркою для газу А я думала, я знаю про кухонні гаджети все... Тільки що прогуглила, перший раз про таке чую, ото я турок! А є різниця в результаті між звичайною гриль сковорідкою і такою? І чому не вразила? Не зовсім уявляю спосіб приготування, мені здається, там не рівномірно розподіляється температура, та й не світить мені такий прибор - в мене електрична плита. Але ж цікаво! Вік живи, і вчися вік. 4 Алцьона, Kira, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 28 травня, 2019 На сковороді жариться,а на гриль газ лежить їжа на решітці. Електрична поверхня не підійде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 29 травня, 2019 Сделала я эти кабачки,только в сковороде гриль газ. Это ну очень вкусно!!!! Смазала маслом язычки. И отправила в сковородку. В измельчителе блендера смешала масло, укроп,чеснок и соль. Полила язычки.оооооо.это очень вкусно)) 6 Olima, Алцьона, Kira та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 29 травня, 2019 3 часа назад, fronya40 сказал: Сделала я эти кабачки,только в сковороде гриль газ. Это ну очень вкусно!!!! Таня, я дуже рада, що тобі сподобався рецепт! Я кабачки в принципі можу кілограмами їсти то ж жарені без олії і борошна саме те. Часто на вечерю влітку в нас буває кабачки-гриль із заварним житнім хлібом і помідорами, смакота. 2 1 УкраІнка, Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 29 травня, 2019 Девочки, всем привет. Наконец-то мне удалось зайти на наш форум, всё меня не пускало ни с компа, ни с телефона. А у меня начался сезон заготовки напитка из бузины, это так вкусно. На завтра планирую окрошку, а ещё сегодня сварила адыгейский сыр, стоит пока под прессом до утра. 3 Kira, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 травня, 2019 3 часа назад, Магда сказал: Таня, я дуже рада, що тобі сподобався рецепт! Я кабачки в принципі можу кілограмами їсти то ж жарені без олії і борошна саме те. Часто на вечерю влітку в нас буває кабачки-гриль із заварним житнім хлібом і помідорами, смакота. Я уже хочупрехочу кабачків!! Такий опис, таке представлення!!! 2 Kira та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 травня, 2019 2 часа назад, Olima сказал: Девочки, всем привет. Наконец-то мне удалось зайти на наш форум, всё меня не пускало ни с компа, ни с телефона. А у меня начался сезон заготовки напитка из бузины, это так вкусно. На завтра планирую окрошку, а ещё сегодня сварила адыгейский сыр, стоит пока под прессом до утра. Меня тоже долго не пускали, я уже испугалась, что за прогулы отчислили 1 2 Olima, Kira та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 30 травня, 2019 В 27.05.2019 в 22:03, Магда сказал: Таня, скворода-гриль -це ж бомба! Зараз вже йдуть свіжі молоді овочі - на грилі просто А можна я тут скину посилання на свій рецепт на іншому форумі? Якщо ні, модератори, видаліть, будь ласка. Просто зараз вже готувати і фоткати не хочу, а хочу Тані підкинути ідею кабачків-гриль. Це мій рецепт, можна сказати, "авторський", дуже швидко і смачно виходить: 3 шт. кабачків 3 зубчики часнику 50 мл оливкової олії великий пучок кропу морська крупна сіль Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в кашку кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Так жарити можна і баклажани, але іх я змащую вже майонезам з часником, мені так смачніше Магда, ВАУ!!! Який рецепт!!! Дуже дякую! Буду готувати. Пару років тому купила сковороду гриль і ні разу не користувалась:) 2 InnaValz67 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 30 травня, 2019 Магда - Наталочко, зроби ці кабачки окремим рецептом, будь ласка! Фото таке смачнюще! 2 Kira та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 30 травня, 2019 Інна, з задоволенням, зараз виставлю. 2 УкраІнка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 5 червня, 2019 У нас сегодня окрошка, отварной молодой картофель, телятина под помидорами и сыром в духовке и компот из замороженной смородины. 6 Алцьона, Kira, InnaValz67 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InnaValz67 3 Опубліковано: 5 червня, 2019 (змінено) Мясо у меня сегодня и салатик овощной(хорошо хоть овощи становятся по цене все доступнее), все руки не доходят☺️больше готовить Змінено 5 червня, 2019 користувачем InnaValz67 3 Алцьона, fronya40 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 червня, 2019 Завтра хочу сделать творожную запеканку от шефа А.А.) с печеньками и черникой! Делала по своему всегда, но насмотрелась видео от шефа и просто невтерпеж чего то попробовать)) И сделаю рагу, дабы пристроить последнюю партию мороженых кабачков. И тоже компот -вишня и смородина! А вчера были блинчики на крахмале от Наташи! Мои любимишные!!!! С творогом, сметаной, сыром, пустые-кто какие хотел, тем и мазал)) 2 inucya та InnaValz67 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 липня, 2019 Почти всю неделю из-за консервации семья на подножном корме. Сегодня решила исправиться. У нас в меню: борщ, рис с телятиной и овощами, компот-ассорти из всего, что было под рукой, и пирог "Королевский" с абрикосами, малиной и яблоками. Завтра от кухни отдыхаю! 4 lissaKi, fronya40, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 липня, 2019 Иннусик, сонцэ, а шо ты консервируешь? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 липня, 2019 56 минут назад, Natali06 сказал: Иннусик, сонцэ, а шо ты консервируешь? В основном, абрикосы , но уже и огурцы пошли, и помидоры. Но абрикосы меня уже просто достали! Раздаем всем желающим, консервируем, морозим, а они все никак не заканчиваются! Зимой будем одними абрикосами питаться. 4 fronya40, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 липня, 2019 Ааааа... у меня огурцы- тю- тю... даже не поели.... А помидор совсем малость... пока в ожидании... 4 Алцьона, УкраІнка, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах