musinka 1 975 Опубліковано: 10 вересня, 2023 Света, гівеч не буду. Бо свій тіки доїли. Робила цілу каструльку з медленоварки, думала вже не осилім до кінця. А вот пару пиріжків до кави візьму. Надо і собі зробить. Яблоки Семеренка падають з дерева, мабуть пора їх вже знімати. І 2 л банка ізюм стоїть, насушила багато. 4 Olima, Справжня господиня, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 10 вересня, 2023 А я і гівеч, і пиріжки буду І ще мені смакоту несіть! 5 inucya, Справжня господиня, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 10 вересня, 2023 23 години тому, справжня господиня сказав: Пиріжечки з яблуко+ізюм. Светлана, какие красивые пирожки! Хочется руку протянуть и взять. Не ем, мне низзя, полюбуюсь. Я сегодня второй раз варила сливово-яблочный мармелад с корицей. Очень вкусный! Здесь нет этого рецепта? Готовила по записям. Первый раз сварила, получилось 5 баночек по 0,5 л и немного в пиалочке. Очень хвалили. Запас пока неприкосновенен, поэтому сегодня сварила немного на ,,поесть" моей семье и ещё 300 г в закрома ушли😉. Спасибо, Света, за мармелад!🏆 4 Наташшшка, fronya40, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 11 вересня, 2023 11 година тому, Elenka сказав: Светлана, какие красивые пирожки! Хочется руку протянуть и взять. Не ем, мне низзя, полюбуюсь. Я сегодня второй раз варила сливово-яблочный мармелад с корицей. Очень вкусный! Здесь нет этого рецепта? Готовила по записям. Первый раз сварила, получилось 5 баночек по 0,5 л и немного в пиалочке. Очень хвалили. Запас пока неприкосновенен, поэтому сегодня сварила немного на ,,поесть" моей семье и ещё 300 г в закрома ушли😉. Спасибо, Света, за мармелад!🏆 Леночка, дякую, пиріжки не тільки красиві, а й смачні. Вчора їздила на дачу, пригощала сусідів. Мармелада тут на форумі немає, якщо треба, то зараз виправлюсь і нарисую. Я його сама обжнюю! Цей рецепт був у тоненькій брошурці "Домашнее консервирование", купленої в середині 90х. Я звідтіля багато чого готувала. Нажаль, десь загубилася книжечка, чи хто "зачитав". Неля, а начинку в пиріжки я з падалки робила, я ще яблука свої не знімала ніякі. 4 Olima, Elenka, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 11 вересня, 2023 17 хвилин тому, справжня господиня сказав: Мармелада тут на форумі немає, якщо треба, то зараз виправлюсь і нарисую. Я його сама обжнюю! Цей рецепт був у тоненькій брошурці "Домашнее консервирование", купленої в середині 90х. Я звідтіля багато чого готувала. Нажаль, десь загубилася книжечка, чи хто "зачитав". Светлана, разместите, пожалуйста. Насилу нашла у себя. Здесь надёжно сохранится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 11 вересня, 2023 3 хвилини тому, Elenka сказав: Светлана, разместите, пожалуйста. Насилу нашла у себя. Здесь надёжно сохранится. Вже зробила. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Оті попередні пиріжки вже забулися, з'їли сусіди на дачі. Завтра знову їдемо на декілька днів, тому знов напекла. Рецепт інший, пиріжки з повидлом і з тиквою і пусті булочки. Зараз не встояла перед цим і з кефірчиком зжерла одну булЬку. Як пух!!! Дуже смачна! Фотка не передає пухнастості і волокнистості тіста, воно неперевершене! Поки ще нікуди не діла, то беріть скільки хочете. Налітайте! 8 цифра, Наташшшка, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 20 вересня, 2023 Света, спасибо за фото! Булочка чудо как хороша! Представляю какая ароматная и вкусная! 2 Olima та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 21 вересня, 2023 В 19.09.2023 в 22:22, справжня господиня сказав: Рецепт інший СВета, а що за рецепт? У нас он есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 В 21.09.2023 в 12:22, musinka сказав: СВета, а що за рецепт? У нас он есть? Неля, ні, я пекла новий рецепт. Може, він і є в нас, я не дивилася, бо багато всього. Поставлю, печіть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 В 21.09.2023 в 12:22, musinka сказав: СВета, а що за рецепт? У нас он есть? От зробила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 вересня, 2023 А я натерла картоплі з цибулею, на вечерю будуть деруни з сметаною, дуже їх любимо, але смажу рідко - з ними ж зупинитися неможливо, скільки є, стільки і їстимеш) 3 Olima, Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Дівчата, мені соромно писати, але ті деруни я жарила разів 5 за все життя. Чомусь я не в такому захваті від них, жирні... чи я не вмію їх смачно жарити... 3 lana19, Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Света! Ты не одна! Ни разу не делала! 1 1 Справжня господиня та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 вересня, 2023 🤯 ого! Оце ви, дівчата, даєте! Хоча, це теж саме, як я не вмію смажити картоплю, то ми її і не їмо А картоплю ми їмо в двох видах - запечена дольками в духовці і деруни, я навіть в супи-борщі можу її не класти. А деруни я жарю тоненькими, з хрумкою скоринкою. Гарячими, з густою сметанкою, мммм, це дуже смачно. І калорійно, звичайно) Як відчувала, поки сім'я збиралася до столу, я встигла сфоткати, соррі, фото домашнє, не планувала виставляти :) Ось, може спокуситеся 4 lana19, Olima, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 (змінено) Наталя, красиві! Може, якось попробую ще пожарити. Тільки на обід таке можемо їсти, ввечері в нас легка їжа. А в нас є рецепт, як правильно їх готувати? Ой, лопаточка щось дуже схожа на мою, це совецька? Мельхіор? Змінено 22 вересня, 2023 користувачем справжня господиня 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Свєта, дуже рекомендую спробувати. Чи є у нас тут рецепт, не знаю, наче не зустрічала. Та й рецепт такий собі, на око. Приблизно на 1 кг картоплі одна велика цибулина, 1 яйце, 2 столових ложки з верхом борошна, сіль. Картоплю і цибулю натерти на тертушку "зірочка". Все добре змішати, смажити на олії на вогні більшому за середній. У мене сковорідки з листової сталі - смажиться все швидко, не пристає, одне задоволення. Повну ложку маси викладаю на сковорідку, розрівнюю, роблю тоненький млинчик, на сковорідку 26 см виходить 2 деруна, тоненьких, з золотистими піджаристими краями. Я відразу смажу на трьох сковорідках, швиденько аби гарячими і хрумкими з'їсти. Ага, це у мене лопатка для паштета з совєцького мільхіорового набору "Троянда", придане :) Ми користуємося повсякденно всім набором, люблю його, я відразу вирішила, що ми не будемо нічого тримати в серванті, а я взагалі люблю ще й прикупити до нього щось на olx чи в інсті) от зараз хочу черпак знайти. Одне погано - не можна ці ложки-вилки в посудомийці мити( 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 152 Опубліковано: 22 вересня, 2023 1 година тому, Магда сказав: Гарячими, з густою сметанкою, мммм А ще я люблю сметану притрусити сіллю і макати в неї деруни. Яка це насолода. І ще мої не люблять деруни, то я їх смажу лише для себе, тру три картоплини, виходить дві сковороди, і я сама це зжираю. Це буває не часто, але іноді можу відірватися, особливо коли сама вдома. 4 Справжня господиня, Наташшшка, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Наташа, спробую ті деруни, вмовила. А лопаточка точно для паштету, в мене така ж! Тільки я покупала її окремо. Буду знати, що з набору Троянда. В мене дуже багато всіляких приладдів для сервіровки столу мельхіорових. Колись в ті часи ми з подругою домовились на день народження дарувати друг другу такі прибори, вони і тоді були недешеві. Так і назбирала, потім сама докуповувала цікаві прибори. Але на кожен день мені жалко, дурна, так? Навіть іноді думаю все це продати, все одно передавати нікому... 4 inucya, Olima, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Свєта, не продавай! Це ж подарунки, та й, видно ж вони тобі подобаються. Користуйся ними щодня, не відкладай життя. В крисивій тарілці з гарною сервіровкою навіть найпростіша дієтична їжа стає в рази смачніша. 4 inucya, Olima, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Та я вже потихеньку чищу свої всілякі минулі загашники, багато вже попродавала на олх. Таке, що мені ніколи вже не буде потрібне, хоч і подарунки... ойц, засмітила тему, даруйте. 3 lana19, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 22 вересня, 2023 31 хвилину тому, Olima сказав: А ще я люблю сметану притрусити сіллю і макати в неї деруни. Яка це насолода. Ох, як добре, що ми вже повечеряли і саме дерунами, бо побігла б на кухню :) Зараз для мене велике відкриття, що є люди, які не люблять деруни 1 2 inucya, Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 152 Опубліковано: 26 вересня, 2023 Соромно признатися, але вчора їли пельмені з АТБ , ніколи було готувати. Але сьогодні виправилася і наварила каструлю расольника та котлет насмажила. А ще хотіла похвалитися, що у неділю закрила варення з гострого перцю, моєму чоловікові дуже подобається і мені також. Закривала спеціально у маленькі баночки. 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 26 вересня, 2023 Olima, по какому рецепту готовили варенье? Я когда-то варила чуть-чуть на пробу. Очень понравилось. Мне надо ещё приготовить сырую аджику грузинскую из острого перца, любят очень сын и муж с борщом, супом. Откладываю пока, страшно с о.перцем возиться 😊, хотя перец появился в продаже. Может быть заодно и варенье остренькое приготовлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 152 Опубліковано: 26 вересня, 2023 (змінено) Рецепт брала ще на хп. Робила 2,5 порції. Червоний солодкий перець - 220г, Червоний гострий перець - 55г, Яблука твердих сортів (у мене Антоновка) - 180г, цукор - 180г, оцет - 10г, долька від зірочки бадьяну - 1шт, перець душистий - 1-2 горошини, коріандр - 1горошина. Звечора почистити яблука від кожури і серцевини і червоний перець від насіння. Все порізати, а гіркий перець різати із насінням. Засипати все цукром і залишити до наступного дня. На наступний день поставити це варити на повільному вогні, варити десь 20-25 хвилин. Потім блендером збити цю масу, додати спеції за рецептом без оцту і варити 15 хвилин. Потім влити оцет і варити 5 хвилин. Закатати кришками, я не перевертали і не укутувала їх. Трохи плювалося варення після того як пробила блендером, майте це на увазі. Змінено 26 вересня, 2023 користувачем Olima 3 Elenka, Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах