Магда 2 078 Опубліковано: 16 грудня, 2023 19 хвилин тому, справжня господиня сказав: Блін, до Києва 500 км, не вспію... - Нє, не встигне, - холоднокровно сказав чоловік і облизав масні пальці Світлана, дай тільки знак чи сигнал - і я тут же свіженьких натру! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 16 грудня, 2023 (змінено) 8 хвилин тому, Магда сказав: - Нє, не встигне, - холоднокровно сказав чоловік і облизав масні пальці Світлана, дай тільки знак чи сигнал - і я тут же свіженьких натру! Змінено 16 грудня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 16 грудня, 2023 (змінено) В 14.12.2023 в 23:44, Olima сказав: Наталочка, якщо хочеш, то можу і тобі відправити Капусту обожнюю в любих її проявах)) 2 години тому, Магда сказав: У нас сьогодні знову деруни і гороховий суп Бліна, гороховий суп і деруни теж люблю-люблю! І мені ближче, ніж Світлані - майже в п'ять разів)) Ага, бачу, що однак не встигла Я собі сьогодні молочної пшоняної каші наварила, а чоловік давиться тушеним кроликом з огірочком і ячмінкою Змінено 16 грудня, 2023 користувачем Наташшшка 2 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 16 грудня, 2023 @Наташшшка, суп ще є) А кроликом і я б ото посмакувала б, ох намучилася б, з усіх сил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Від дерунів зі сметанкою я би не відмовилася. А ми сьогодні посмажили хребет лосося, зварили вермішель і ще зробила салат з кольрабі. 5 fronya40, Справжня господиня, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 17 грудня, 2023 А я сьогодні печиво на смальці зробила. Тісто без яєць,без цукру,тількі вода,оцет,смалець і борошно. Начинка-варення. Дуже єкономічний рецепт 5 1 Наташшшка, Алцьона, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 17 грудня, 2023 Оооо, деруни обожнюю але їх готувати 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Вчора робила окрошку, так схотіла, що марила нею. А ще хочу попередити дівчат, що в АТБ з'явилися нові крабові палички, то вони мені щось не дуже добрі на смак виявилися, можливо тільки мені, а іншим і сподобаються. 2 Алцьона та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Оля, спасибо. Хотела купить на НГ. Не буду. У нас сегодня рыбный день: хек жареный с рисом и поставила в скороварку готовиться кильку в томате. Давно хотела. Получилось 2 баночки 0,5л 3 Наташшшка, Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 19 грудня, 2023 24 хвилини тому, Elenka сказав: кильку в томате. Давно хотела. Я почула твої флюїди і тіки що вернулася з Варусу, купила кільку! Давно хотіла! При мені вивезли новий ящик, а вона ж здоровенна, красивенна, ну як пройти повз неї. Хапнула кіло. Думала теж в томаті стушити, але Вова захотів жарених філешек, я нещодавно показувала. Пішла довбатися чистити. Хоча я навчилася її ножницями розделувать, то швидко виходить. 4 Наташшшка, Olima, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Света, недавно открыла кильку в томате, я там и рыбы то нк нашла. Непонятно что.. Только самой можно вкусную приготовить. Помню, помню филешки. 👍 3 Справжня господиня, inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 19 грудня, 2023 2 години тому, Elenka сказав: поставила в скороварку готовиться кильку в томате. Давно хотела. Получилось 2 баночки 0,5л Лена, ти по моєму рецепту робиш чи як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Света, делала по Вашему раньше, вкусно получилось. Сегодня все на глаз и что было под рукой, потушила овощи с томатом(паста+домашний кетчуп),добавила рыбу, специи соль, сахар по вкусу и в баночки с скороварке на час. Хранить буду в холодильнике, недолго)) 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Зараз зважила ту розібрану салаку. Чисте м*ясо без нічого заважило 600 г з купленого 1,048 кг. Порахувала ціну тої чистої салаки... вийшло 140 грн/кг. Ну не знаю... видалила голову, хвіст, кишки, хребет. ааа, ще молоки і ікра - десь 100г, ну то таке 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 19 грудня, 2023 (змінено) Ну от просто пожарила половину. Завтра дожарю залишки в клярі, покажу і розкажу, що смачніше. Тарілка велика. блін, воняє вся квартира. Змінено 19 грудня, 2023 користувачем справжня господиня 4 2 Алцьона, спокусницЯ, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2023 5 годин тому, Elenka сказав: Света, недавно открыла кильку в томате, я там и рыбы то нк нашла. Непонятно что.. Только самой можно вкусную приготовить. Помню, помню филешки. 👍 В мене батьки просто закохані в кільку в томаті. Брала різну, так от цю обрали з великої кількості. Сказали це сама смачна і начеб-то без голів ( але то не точно, бо сама не пробувала, не дивилась))) Кілька Аквамарин Балтійська обсмажена в томатному соусі 230г Якщо вирішите спробувати, то зверніть увагу, етикетка біла. Бо у Аквамарина є ще синя, та чорноморська і от її мої дегустатори не схвалили ( вставлю її фото теж, але приховаю) Прихований текст 4 Алцьона, Справжня господиня, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Оксана, спасибо. Запомнила, хорошо, что обратила внимание на цвет этикетки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 20 грудня, 2023 10 годин тому, справжня господиня сказав: Зараз зважила ту розібрану салаку. Чисте м*ясо без нічого заважило 600 г з купленого 1,048 кг. Порахувала ціну тої чистої салаки... вийшло 140 грн/кг. Ну не знаю... видалила голову, хвіст, кишки, хребет. ааа, ще молоки і ікра - десь 100г, ну то таке У меня была не салака, а килька. Не люблю салаку. Из 800 г рыбы получилось 500 г чищеной и 2полные 0,5 л баночки консервов. 4 Наташшшка, Справжня господиня, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 20 грудня, 2023 А у нас не продають морожену кільку, з мілких риб тільки салака і мойва. Кілька, хамса і тюлька продається виключно солоні (мокрим чи сухим посолом). Дуже смачна хамса сухого посолу, жирненька, ух! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 20 грудня, 2023 (змінено) Якщо беру кільку, то тільки імпортну. Дорого страшенно як для такої риби, але ....консерви рибні українського виробництва не купую ніякі. Бо після крим наш і Аквамарин виробляє якусь гидоту. В сільпо була гарна консерва у скляній банці. Чи зараз є - не знаю. Кільку Аквамарин не пробувала вже давно, але після лящя в томаті їх виробництва (а раніше він був дуже добрий) і бичків поставила жирний хрест на українських рибних консервах. П.с. читаю на етикетці з фото Оксани, що кілька нерозібрана....тому щось маю сумніви на рахунок голів. Наші виробники і ще б і зайвих голів докинули б Змінено 20 грудня, 2023 користувачем irysska 2 Справжня господиня та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 20 грудня, 2023 2 години тому, Elenka сказав: У меня была не салака, а килька. Не люблю салаку. Из 800 г рыбы получилось 500 г чищеной и 2полные 0,5 л баночки консервов. Ооооо, оце ж 😍😍😍 смакота. Але як подумаю, що чистити тих рибинок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Я взагалі ніякі рибні консерви не купую, як гляну на ціну. Не можу собі дозволити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Пожарила салаку в клярі. Набагато краще! Майже немає тої воні рибної, ледь чутно і витяжкою вже все прибрала. Не горить борошно на сковорідці, чисто, риба красива і смачна. Тепер тільки в клярі буду жарити, дуже сподобалося. 6 Алцьона, Дяна, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 20 грудня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Пожарила салаку в клярі. Набагато краще! Майже немає тої воні рибної, ледь чутно і витяжкою вже все прибрала. Не горить борошно на сковорідці, чисто, риба красива і смачна. Тепер тільки в клярі буду жарити, дуже сподобалося. Виглядає смачно. Але ти вірно сказала, чи вартує риба тієї ціни, що виходить після чистки. Хоча, я не відмовилась би зжерти ту рибку з тарілочки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 20 грудня, 2023 (змінено) 3 години тому, справжня господиня сказав: Я взагалі ніякі рибні консерви не купую, як гляну на ціну. Не можу собі дозволити. Я теж рідко купую. Стараюсь, коли акція в тому ж атб купити. Змінено 20 грудня, 2023 користувачем irysska 6 Elenka, Справжня господиня, спокусницЯ та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах