Olima 2 154 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Іруська, а на твоєму фото, то консерви з АТБ? Я у нас таких не бачила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Так, з атб. Восени були втнаявності в магазині, а от останнім часом і я не бачу (( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Не могу цитировать с телефона. У нас килька мороженная часто есть в Сильпо, развешена по лоточкам. Почти всегда есть. Вагалась брати не брать. Потратила 60 грн, овощи и томат, не считаю. Получилась цена баночки поллитровой 30 грн. Пусть 40. Чистить легко полуразможеную, одеваю перчатки резиновые, не так холодно пальцам и руки чистые. 6 inucya, Справжня господиня, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 20 грудня, 2023 А я моцарелку зварила. І рікотту) Хліб спекла житній і хокайдо. В рулетики хокайдо завернула твердий сир, кунжут і насіння льону. Кільку в томаті дуже люблю, але жодного разу не готувала. 6 Справжня господиня, Магда, Elenka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Наталія, моцарелу варила з якого молока: домашнє чи магазинне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 грудня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Хліб спекла житній і хокайдо. В рулетики хокайдо завернула твердий сир, кунжут і насіння льону. Клас, я дуже люблю хокайдо. А мені довелося восени закваску засушити, а тепер ніяк не можу відновити, хоч плач( Наче і в квартирі не холодно, заливаю водою суху закваску, а вона ніяк не починає бродити, стоїть поки не зацвіте. А у мене вже просто фізична ломка так хочу хліба спекти( 1 1 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Я ще не пробувала свою відновлювати. Трохи сушеної є, але потреба в ній поки що не виникала. Єдине, що вела житню і левіто, а зараз лиш левіто, на ній і житній печу. Наталь, може прислати тобі? Ми будемо в Києві(з боку Боярки) 23-го ввечері, можна було б і привезти, але це, мабуть, гірший варіант 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Наталю, дуже тобі дякую, та у мене щось не вийшло вести левіто, чогось я так і не змогла приловчитися до неї. Я вела 100% пшенично-житню Наталину на столі, її і насушила перед лютим 2022, її ж і відновила в травні 2022, а це щось ну ніяк. Вже чоловік пообіцяв мені зробити ящик для розстойки, може там буде потрібна температура, і вона в мене відновиться. Ще раз дякую за пропозицію 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Нііі, я не готова на столі вести Це ж кожен день годування...Точно не моє. Я по ледачому - через холодильник 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Та ото ж, я 100%-ву за три секунди погодувала зранку та ввечері, а левіто поки замісиш, поки розкачаєш, залишків багато, а через холодильник у мене її вести у мене не вийшло - кислила і хліб був важкуватий і як гумовий. Лінива я, одним словом) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Насмажила сьогодні пончики сирні. Ще в планах спекти гомілки бройлерські, заготувала собі була в морозилку вже мариновані, щоб тільки в духовку залишилось. А вчора робила швидкотушкованукартоплю. До обсмаженої картоплі з м"яском додала супову заправку, пів годинки в мультиварці і все готово. Дуже самчна і зручна штука - ця заправка!! 5 Olima, Магда, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 21 грудня, 2023 Улюблена вечеря! Запечена скумбрія. 5 Магда, irysska, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 22 грудня, 2023 В 20.12.2023 в 18:40, Наташшшка сказав: А я моцарелку зварила. І рікотту) Я робила рікотту,але її так мало виходить. Вона дуже смачна,вот як її багато зробить? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 22 грудня, 2023 7 годин тому, natamylove сказав: вот як її багато зробить? Наталь, там якось в сироватку молоко треба додавати, або з чистого молока, без сироватки робити, тоді значно більше виходить. Але я не пробувала так 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 22 грудня, 2023 Тільки нажарила сирничків на вечерю, налітай! 7 Наташшшка, irysska, Магда та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Супік на курячому бульоні з "що знайшла в холодильнику". 3 irysska, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Трішки підгуляли творожка залишки, прийшлося робити швиденько хоч щось. 2 Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Я тіко супчику зварила)) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2023 Я сьогодні печеньок напекла 7 Olima, irysska, Магда та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 28 грудня, 2023 Наташа, дуже красиве печиво, молодець! 1 natamylove reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 28 грудня, 2023 1 година тому, natamylove сказав: Я сьогодні печеньок напекла Яка смакота! А я відкрила коробочку купленого печива Не бийте, тікаю 3 Olima, irysska та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 5 січня Було одне філе куряче, зробила отакі крученики з начинкою і сметанно-сливочну підливку. Смачно! До чаю для Вови напекла печиво Полено з ізюмом. Смачне! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 7 січня А у нас сьогодні пюре з селери з домашньою ковбаскою та помідорами з аличею. Закрила в цьому році вісім чотирьох літрових банок помідор, і вже всі майже і поїли, залишилася остання банка. Ми ніколи такими темпами раніше консервацію не їли, за зиму банок чотири максимум з охотки з'їдали, а це прямо хочеться, спеціально до помідор готую щось з гарніром. Вже вирішила, що якщо доживемо до літа - закрию ще більше помідор) Головне московитів прогнати. 4 irysska, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 7 січня Я підготувалася до тижня морозу, закупила багато, щоб не виходити зайвий раз з дому. Вчора посолила два оселедця. Зараз натушила гарбуз у сметані зі сливками, варю гречку, буде гарнір до котлет. Наварила супу, є всяка консервація, якраз відкрила банку помідор. Завтра буду пельмені ліпити, фарш чекає. Надворі крижаний дощ, все блищить, ото буде завтра... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 9 січня Зварила грибного супчику, собі з вершками, Сані - без, він не любить ні вершки, ні сметану. Запекла цілого кролика, щоб не на один день вистачило) І спекла хлібчик. На заквасці. Гаряченький ще) 6 irysska, Магда, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах