Магда 2 190 Опубліковано: 2 січня Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові! Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав: У мене на такі випадки стандартний набір: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком) В 29.12.2024 в 17:53, Магда сказав: Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю. В 30.12.2024 в 20:17, Магда сказав: Буду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах, часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік. Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця 7 Lika_N, Справжня господиня, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 3 січня Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі. Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі. 6 Наташшшка, Lika_N, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 210 Опубліковано: 4 січня В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені 8 Магда, цифра, Справжня господиня та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 4 січня Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити. 2 inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klqrov 1 Опубліковано: 7 січня (змінено) В 04.01.2025 в 16:26, Olima сказав: В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені Магазин, де ви можете легко купити спецвзуття онлайн https://sizprom.com/product-category/spetsvzuttya/ знаходиться тут і ви можете зробити будь яке замовлення для себе, придбати спецодяг, взуття, рукавиці та будь що. Для мене це диво) Вперше взагалі бачу гречаники, треба спробувати їх приготувати, дякую за ідею. В мене то хоч гречки немає наразі звареної, але то не складно зробити) Змінено 7 січня користувачем Klqrov 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 005 Опубліковано: 16 годин назад В мене хліб, багети і медові кекси. До звичайного борщу) 5 inucya, Lika_N, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 190 Опубліковано: 15 годин назад 48 хвилин тому, Наташшшка сказав: В мене хліб, багети і медові кекси. До звичайного борщу) Супер! А я на вихідних включила свою духовку і вчора поставила відновлюватися закваску. 2 Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 005 Опубліковано: 14 годин назад Я зараз викручуюсь, як можу. Хліб і багети - в газовій духовці, а кекси - в електричній, коли є сонце, бо панелі) Тісто на кекси стоїть замішене в холодильнику. З'являється сонечко, я їх по формам і в духовку) 2 1 Lika_N, Справжня господиня та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 190 Опубліковано: 14 годин назад (змінено) Наталю, клас! Панелі і портативна дров'яна піч - моя мрія! Маю багатьох знайомих, які поставили собі панелі - всі дуже задоволені. В багатоповерхівці, на жаль, ми їх поки поставити не можемо, а вже дуже хочеться вирватися з мурашника) А мене зараз якось так обнадіяли новини - скільки наші хлопці знешкодили виробничих потужностей зброї та нафтобаз к@ц@п@м. Хочеться думати, що вже не буде у них сил і можливостей так масовано нас бомбити, можливо, вже і електроенергії буде більше і стабільніше, не буде відключень. Змінено 13 годин назад користувачем Магда 4 Olima, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 005 Опубліковано: 13 годин назад В нас панелі лише третій місяць, але ми вже втигли зацінити. Бо, коли є сонце, то моя сушарка працює чисто на енергії сонця, з мережі взагалі нічого не бере. 51 хвилину тому, Магда сказав: А мене зараз якось так обнадіяли новини Я щось з кінця минулого року ніяк не можу налаштуватись хоч на якийсь позитив( Розчарування в людях просто приголомшливе. Не поїхати геть моїй зозульці зараз допомагають саме військові(а повинно було б бути навпаки, да) 2 2 Olima, Магда, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах