Наташшшка 1 041 Опубліковано: 15 червня 6 годин тому, Справжня господиня сказав: на десерт уже до Наталки загорну Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 16 червня 13 години тому, Магда сказав: Світлана, чекаю в гості! Якраз і вечеря готова А ще, не втримаюся, похвалюся - вполювала я ось такий вінтаж вінтажний, американська ікорниця, фото важко вловити всю красу скла, але повірте мені на слово - вона прекрасна) Так що буду пригощати братовим вином з різними добрениками з свіжевпольованого вінтажного посуду) Треба їхати дивитися ікорницю. Красу видно і по фото. Вона ж маленька? Ще й на ніжці срібній чи то мельхіор? Дуже цікава річ. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 16 червня 8 годин тому, Наташшшка сказав: Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска Нічого, я свій привезу. А метаболізм і в мене такий був десь до 50 років, була суцільно пряма кишка - їла що хотіла, скільки хотіла і коли хотіла, як мама говорила "не в коня корм". А потім все наладилося, зараз вже думаю як взагалі б не їсти. 3 Olima, Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 16 червня 10 годин тому, Справжня господиня сказав: Треба їхати дивитися ікорницю. Красу видно і по фото. Вона ж маленька? Ще й на ніжці срібній чи то мельхіор? Дуже цікава річ. Так, вона маленька, 10 см в діаметрі, з посрібленням на ніжці, з тавром, гарнюня) люблю такі речі. 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 25 червня Сьогодні псіханула і під завивання чергової сирени під вікном наробила чебуреків. Хай вони повиздихають вже!!! А я нажеруся чебуреків і будь що буде! Вийшли ну такі добрі, такі вдалі!!! Тісто тонюсеньке, слоїться, фарш смачнющий вийшов! Зробила 10 чебуреків і один з рештків останній поменше. Ото на фото все, що залишилося. Вова зараз чай собі робить і сказав, що з*їсть ще один. Гулять так гулять, бо як ракетою накриє, то буде потім жалкувати за той чебурек, що не з*їв. Тісто робила за новим рецептом, мука вода сіль олія оцет. Смачно! 6 fronya40, Lika_N, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 960 Опубліковано: 26 червня хочу зробити млинці, а молока дома нема.. є сироватка і вода... Як порадити робить, чи йти до магазину і не бути лейбою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 26 червня Таня, замість молока лий сироватку, гарні будуть млинці. Я взагалі на воді роблю, подивись, мій рецепт тут повинен бути. Смачні, нормальні, я такі завжди роблю для фаршування. 2 fronya40 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 26 червня А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Сьогодні вирішила спробувати. Я в захваті! Борошно не горить, кабачки не набирають в себе олії, виходить хрумка скоринка і ніжний, аж солодкий, кабачок всередині. Жарила на великій стальній сковорідці 28 см за чотири підходи - взагалі немає горілого борошна, олія звичайно розбризкувалася, але навіть менше ніж при звачайному способі. Тепер тільки так жаритиму, з часничком, така смакота, не можна зупинитися їх поїдати) 5 fronya40, lana19, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 26 червня Наталя, цікавий спосіб. Завтра спробую. Вова любить кабачки іменно в борошні обжарені, а я не люблю, коли воно горить в олії. Зараз набадяжила паштет, ох і смачнющий! Ще 2 дні тому пожарила кусками свинячу печінку, купила по акції розморожену. Руки до неї ніяк не дійшли, стояла в холодильнику. Там же поруч в кастрюльці скучала в бульоні відварна свинина 2 шмата, яку я випадково розморозила замість фаршу і прийшлося її зварити. Вчора мене за це вже заїла совість (вона в мене є, оказується!) і я натушила трошки цибульки і моркви. Сьогодні прийшла з роботи і прокрутила все це боХатство на мілкій решітці м*ясорубки. Додала бульончику, ляпнула добряче майонезу свого, підсолила, десь півчайної ложки мускатного горіху (правда, дууууже старезного) і ще полила розтопленим вершковим маслом. Перемішала все це і як спробувала... ледь зупинилася! Ну така смакота!!! Ще відварила зараз два величеньких свинячих язика, я їх люблю. Не знаю, що з ними буду робити, придумайте мені. Саме легше просто з*їсти з майонезом, можна зробити заливний язик. А ще? 2 1 fronya40, Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 350 Опубліковано: 29 червня (змінено) Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила Змінено 29 червня користувачем Olima 5 fronya40, Справжня господиня, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 29 червня А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався) 6 Справжня господиня, Olima, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 2 липня Я вчора запекла курячу грудку, бо пішла на 3 дні на роботу. Дівчата, це дуже смачно, соковито, ніжно. Просто тане в роті, спробуйте. Рецепт давала, пошукайте. До неї зварила рис басматі. Купила по акції в АТБ (отот шо власний імпорт), але він не такий гарний, як я колись брала на вагу в "Лавке специй". 4 fronya40, Наташшшка, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 350 Опубліковано: 6 липня Вчора насмажила коКлет, в Принцесі посмажила кабачки (обожнюю їх із піцепічці) і зварила кіноа. Якщо питань до коКлет і кабачків не має, то з кіноа є, мої не зрозуміли її. Купила цю крупу вперше, дуже її вихваляла знайома, яка зараз у Франції. Можливо я не вірно її зварила? Дівчата, хто зна як її готувати? Куди тепер пачку прилаштувати? Світлана, твій рецепт грудки у мене відсканований на телефоні, на днях якраз на нього натрапила і збираюсь приготувати. Єдине, зараз жара началася, то мало на ринку стали продавати фермерських бройлерів. Зранку йду їх ще не має, а обід вже не має. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 6 липня 2 години тому, Olima сказав: Якщо питань до коКлет і кабачків не має, то з кіноа є, Ми дуже любимо кіноа. Я готую її в скороварці, як звичайну кашу, пропорції 1:2, в гарячу кашу додаю вершкового масла, багато) А ще, коли запікаю індиче стегно, утворюється багато смачної підливи, то я її зберігаю і додаю замість частини води коли готую саме кіноа, виходить смачна розсипчата каша. Звичайно кіноа позиціонується як суперфуд, але не у моєму вмпадку, каша з неї у мене завжди масна і поживна) 4 Lika_N, Справжня господиня, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: 7 липня В 26.06.2025 в 21:10, Магда сказав: А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Наталя, от тобі велика дяка за цей спосіб! Я сьогодні пожарила кабачки саме так, я в такому захваті! Тепер тільки так буду робити! Сковородка майже чиста, поверхня плити майже чиста, кабачки рум*яні та смачні. Правда, ота хрустка скоринка пропала, бо я їх складала стовпчиками і мазала майонезом, це під Вову. В другий раз собі скоринку зроблю, часником намащу і як нажеруся!!! Хай Вова заздрить. 3 Lika_N, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: 8 липня Світлана, мені дуже приємно, що стала корисною! Я про цей спосіб читала давно, але все якось скептично відносилася. А тепер сама, якщо жарити, то тільки так. 3 Справжня господиня, Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: Понедельник в 12:24 На тій неділі купила в сусідньому рибному магазині голови сьомги та карасів, все заморозка. Там по четвергам проводять акції, голови були по 55 грн і великі карасі по 30, а голови та хвости мілких карасиків віддавали безкоштовно. Вчора наварила супу з голови сьомги, смачнющий¡ Ще голову дала сину теж на суп, сьогодні доварить. Зараз на обід запекла великого карася на 1,1 кг, ще й ікра була. Отакий на 35 см довжиною. Смачний такий¡ чомусь перевернувся Ще на днях знову було м'ясо по-французьки, котлети курячі, мариновані сині. Ну і всяка консервація, куди ж без неї. 4 Natali06, Lika_N, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 350 Опубліковано: Понедельник в 15:14 Світлана, ти герой, що в таку жару включаєш духовку. Сьогодні в рибному була ну дуже класна мова, велика і блискуча, але через жару я не ризикнула її купляти, бо останнім часом я її в духовці запекаю, а не смажу. А так у нас була піца з тіста, яке у холодильнику лежало три дні. І що я хочу сказати, що це вийшла бомбезна піца, тісто хрумтяче вийшло. Із свіжого тіста таке хрумтяче не виходило. 5 Наташшшка, Lika_N, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 365 Опубліковано: Понедельник в 17:14 (змінено) Похвалюся і я) Робила на грилі персики та абрикоси з сиром брі, горішками та медом. Смааачно, з легким білим вином в таку жару саме те) Змінено Понедельник в 17:15 користувачем Магда 5 Наташшшка, Lika_N, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: Понедельник в 19:16 Оля, м*ясо робила в жарюку, але вмикала кондиціонер на кухні, бо здохла б при +36 з духовкою. Карася запікала сьогодні, але в нас вже +26, вчора вдень і вночі був добрячий дощ, прохолодно. Сьогодні ще напекла булок, завтра покажу. Зараз вже стомилася, піду спатки, завтра на роботу... А так в мене лоджія кухонна і там живуть мультіварки, все там готую окрім котлет. Наталя, я таке не їла, але твої фото впевнюють, що це дуже смачно і вишукано! 4 Lika_N, Olima, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: Вторник в 08:14 От вам будет і сосиски в тісті, пригощайтесь¡ 5 Olima, Наташшшка, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 350 Опубліковано: Вторник в 15:17 Як раз п'ю чай, то пригощусь пиріжком із завитушками та сосискою в тісті, може ж не лопну? 2 Наташшшка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 838 Опубліковано: Вторник в 17:40 Оля, бери скільки хочеш, хоч два! 2 Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 243 Опубліковано: Четверг в 19:05 Дівчата, я вами захоплююся!!!!! Я хоч надивлюсь на всю вашу смакоту) У мене ентузіазма 0 з великим мінусом( 1 2 Магда, Lika_N та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах