Перейти до вмісту
lana19

Доктор ! У меня это...

Recommended Posts

Наташ, смотри с пионом не переборщи. Из инструкции:

В зависимости от симптоматического комплекса настойку пиона инструкция рекомендует применять внутрь по 30-40 капель перед едой. 

Источник: http://www.neboleem.net/nastojka-piona.php

правда, я его пью иногда. С 8 класса. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

дежа вю...(((

Я в ступоре. не знаю, куда дальше рыпаться... Год назад как раз в это время, в начале учебного года, у дочки начались приступы утренней тошноты, иногда с рвотой, слабость, вялость. Просыпалась с часок и моторчик заводился уже нормально. Тогда мы дошли до обласной больницы, но приступы периодически пропадали и к врачам мы попадали без них, только слова были в подтверждение. Сдали все анализы, узи-шмузи и врачи сказали - небольшая дискенезия, но она не должа давать приступы, что ребенок вполне здоров, а что вес маленький, так это она в маму (мама при 161 имеет 60 кг, вроде и не Дюймовка) Это напомнила, как было...

И вот опять та же история... сегодня попала на третий урок уже огурчиком. А утром встала нормально, умылась и поехало(( вялая, бледно-зеленая, тошнота, позывы рвоты, но не рвала. Дала ей смекту, Боржоми. Заснула. Проснулась через часик в норме, даже покушала немножко.

В школу она очень хочет, не могла дождаться конца каникул, так что прогул отпадает.

Глисты гоняем регулярно. Слепые зондирования делали с прогонкой. Кушает все так же отвратительно, аппетита нет, но вредностями не злоупотребляет, конфеты редко. Спать с началом учебы ложится раньше. 9-30 уже в кровати, ворочается и где-то в 10-10,30 засыпает.

ЧТО ЭТО???????????????????????

Поділитися повідомленням

Алла, а жизнь она ведёт активную или пассивную, ну там- танцы, какие нибудь спортивные занятия, или просто много ходьбы за день?

Поділитися повідомленням

@inucya, активную на сколько успевает.  Ходит на танцы, художественное чтение, ведет концерты, периодически бегает то на бисер, то на вышивку, с вокала на днях я выписала, нахваталась кружков, как блох, а потом не успевала.

Летом, конечно, каникулы от всех кружков были. Скорей гоняла от планшета ее.

Поділитися повідомленням

Может у неё энергозатраты большие, а ккалорий потребляет мало. Может её черным шоколадом покормить, или чем то несладким, но энергоёмким?

Поділитися повідомленням

Покормить - ключевое слово(( Как ее кормить...ничего не хочется... Шоколад она бы слопала, это да)) Ребенок фрукты-ягоды не ест :(  как вспомню себя в детстве... не успевали те ягоды спеть, все зеленым обносили...Мясо - бееее, через силу по чуть-чуть, рыбу - феее, вообще никак. За лето с горем пополам набрали около пары кг, сейчас она аж 23 кг весит...в почти 10 лет.

НО интересно, что опять в начале учебного года похожее. Еще активность как бы не возросла... Сегодня несколько человек выдвинули гипотезу, что это эмоциональное...типа перемена образа жизни, хоть и положительные эмоции, но переполняют, типа такого.

А насчет аппетита, я уже думала, а не сводить ли ее к псих...у, вот никак не запомню, какой кому врач - психолог-психиатр-психотерапевт)) Может у нее в голове пунктик какой насчет еды???? Ну как вот у анорексичек??? Блин, я уже не знаю, что и думать, наверное, бред говорю, но у меня в голове вот такая каша...

Поділитися повідомленням

А разные кашки, с молочком, мюсли типа?

Поділитися повідомленням

Сегодня несколько человек выдвинули гипотезу, что это эмоциональное...типа перемена образа жизни, хоть и положительные эмоции, но переполняют, типа такого.

Я тебя почитала и тоже к такой же мысли пришла

Поділитися повідомленням

@inucya, пару дней назад купила мюсли! Кушаю их сама)) Дочка так старалась, пару ложек ради меня втолкнула, но я же вижу, что не лезет...

Живет на супах-борщах-картошке да кашах. Молоко раньше так любила, сейчас только с хлопьями Несквик или какао таким же пьет) а, ну еще мороженое делаю, в таком виде тоже молоко идет.

@N@T@, спасибо, успокоила немножко!!!

@lana19, тоже спасибки! Сейчас лягу, почитаю.

Поділитися повідомленням

Прочитала статью - 14 препаратов , которые совсем не лечат.Но некоторые я пью.странно.

sm-57cac8ff9b6a4-1.jpg

Якщо ви не хочете витрачати гроші на безкористні підробки, читайте список і запам'ятовуйте.

Варто людині вилікуватися, як він перестає мати потребу в медичних препаратах. Тому існує ціла система реклами і пропаганди, мета якої переконати людей купувати препарати, чия ефективність як мінімум викликає питання. Крім того, величезну роль грає звичка і так званий ефект плацебо: якщо людина вірить, що ліки йому допоможе, у багатьох випадках воно дійсно допомагає, передають "Українські реалії" з посиланням на "Корупція".

У цьому немає нічого страшного, але якщо ви не хочете витрачати гроші (іноді чималі) на аналоги підфарбованою водички, читайте список і запам'ятовуйте.

Арбідол

Діюча речовина: арбідол.
Інші назви: «Арпетолід», «Арпефлю», «ОРВІтол НП», «Арпетол», «Імустат».
Радянський винахід 1974 року народження, не визнана Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Клінічні випробування препарату при захворюваннях людини проводилися тільки в СНД і Китаї. Це нібито противірусний препарат з імуномодулюючою ефектом для лікування безлічі різних захворювань, включаючи грип, проте його ефективність до сих пір не доведена.

Ессенціале.

Діюча речовина: поліенілфосфатіділхолін.
Інші назви: «Ессенціале форте», «Ессенціале Н», «Ессенціале форте Н».
Цей популярний препарат для захисту печінки, як і всі інші так звані «гепатопротектори», ніяк не захищає печінку. Наукові дослідження не виявили позитивного ефекту при прийомі «Ессенціале», зате виявили дещо інше: при гострих і хронічних вірусних гепатитах він може сприяти посиленню застою жовчі і активності запалення. По суті, це харчова добавка.

Пробіотики.

Діюча речовина: живі мікроорганізми
Популярні препарати: «Хілак форте», «Ацилакт», «Бифилиз», «Лактобактерин», «Біфіформ», «Споробактерін», «Ентерол».
Мало того, що ефективність пробіотиків не доведена; судячи з усього, більшість мікроорганізмів, що містяться в цих препаратах, ще й не є живими. Справа в тому, що процес пакетування знищує 99% всіх потенційно корисних бактерій і суперечка. З тим же успіхом можна випити склянку кефіру. У Європі та США пробіотики не призначають.

Мезим форте.

Діюча речовина: панкреатин
Інші назви: «Біофесталь», «Нормоензім», «Фестал», «Ензістал», «біоза», «Вестал», «Гастенорм», «Креон», «Мікразім», «панзе», «Панзинорм», «панкреаз» , «панцитрат», «Пензітал», «Уні-Фестал», «Ензибене», «Ерміталь».
За даними досліджень, панкреатин може бути ефективний хіба що при розладі шлунку. Діабет, панкреатит, грижа і справжні розлади травного тракту він не лікує.

Корвалол.

Діюча речовина: фенобарбітал.
Інші назви: «Валокордин», «Валосердін».
Фенобарбітал є небезпечним барбітуратів з яскраво вираженим наркотичним дією. При регулярному вживанні у великих дозах викликає серйозні неврологічні і когнітивні порушення (розлади короткочасної пам'яті, порушення мови, хиткість ходи), пригнічує сексуальну функцію, через що він і заборонений до ввезення в США, ОАЕ і багато країн Європи.

Пірацетам.

Діюча речовина: пірацетам.
Інші назви: «Луцетам», «Мемотропіл», «Ноотропил», «Піратропіл», «церебро». Як і всі інші ноотропні препарати, відомий в основному в СНД.
Ефективність пирацетама не доведена, зате є дані про небажані побічні ефекти. У більшості розвинених країн не зареєстрований.

Цинаризин.

Діюча речовина: діфенілпіперазін.
Інші назви: «Стугезін», «Стугерон», «Стунарон».
Цинаризин в даний час проводиться в основному в Бангладеш, тоді як на Заході його заборонили до використання ще 30 років тому. Чому? Список побічних ефектів зайняв би надто багато місця, тому згадаємо лише, що вживання циннаризина може привести до гострій формі паркінсонізму.

Валідол.

Діюча речовина: ментиловому ефір ізовалеріанової кислоти.
Інші назви: «Валофін», «Ментовал».
Застарілий препарат з недоведеною ефективністю. Ні в якому разі не покладайтеся на нього при проблемах із серцем! Він нічого не дає, а при інфаркті можна гаяти жодної хвилини.

Ново-пасит.

Діюча речовина: гайфенезін.
Цей нібито антіксіолітіческій препарат містить безліч різних трав'яних екстрактів, але його єдине діюча речовина є відхаркувальний засіб. Воно часто входить до складу препаратів від кашлю, але ніяк не може надавати заспокійливого ефекту, що приписується «Ново-Пассітом».

Геделікс.

Діюча речовина: екстракт листя плюща.
Інші назви: «Гедерін», «Гелісал», «Проспан».
Національний інститут охорони здоров'я США провів масштабне дослідження і прийшов до наступного висновку: незважаючи на популярність, екстракт листя плюща неефективний в лікуванні кашлю.

Гліцин.

Гліцин – це взагалі не ліки, а найпростіша амінокислота. По суті, це чергова біоактивна добавка, що не приносить організму ні шкоди, ні користі. Клінічна ефективність гліцину не те що не доведена, але навіть і не досліджена.

Синупрет.

Діюча речовина: екстракт лікарських рослин.
Інші назви: «Тонзипрет», «Бронхипрет».
Популярний в Німеччині фітопрепарат, ефективність якого підтверджується лише дослідженнями, проведеними компанією-виробником. Ви можете приготувати його будинку, заваривши корінь тирличу, квітки первоцвіту, щавель, квіти бузини і вербену.

Троксевазин.

Діюча речовина: флавоноїди рутина.
Інші назви: «Троксерутин».
Ефективність підтверджена тільки двома російськими дослідженнями, які жорстко критикувалися західними вченими. На думку останніх, «Троксевазин» надає лише ледь помітний вплив на організм.

Будь-яка гомеопатія.

Популярні препарати: «Анаферон», «Антигриппин», «Афлубін», «Вібуркол», «Галстена», «Гингко білоба», «Меморія», «Окулохеель», «Палладіум», «Пумпан», «Ременс», «Ренітал »,« Сальвія »,« Тонзипрет »,« Траумель »,« заспокоїти »,« Енгістол »… тисячі їх!

Перераховуючи псевдолекарственние препарати було б нечесно не згадати про гомеопатичних засобах. Гомеопатичні засоби в принципі не містять ніяких діючих речовин. Вони не роблять ні найменшого впливу ні на організм людини, ні на бактерії, віруси і хвороби, які покликані лікувати. Ефективність гомеопатії не відрізняється від ефективності плацебо, ніж вона і є.

Поділитися повідомленням

Вот это даааааа  :smile9:  :smile9:  :smile9:  :smile9:  :smile9:  :smile9:  :smile9:

я тоже многие из них принимала.....

Поділитися повідомленням

А я, как Станиславский, не верю! :)

Таня, ты статью полностью привела или в конце был список препаратов, которыми рекомендуют заменять вышеперечисленные? )))

Поділитися повідомленням

Популистская статья...

Написана совсем не специалистом. Напрасное запугивание. Ни одно лекарство не лечит, а оказывает воздействие на рецепторы, стимулирует функции желез, иммунной системы и т.д.

Помню в студенческие годы моя преподаватель фармакологии сказала одну фразу:,, Лекарства не лечат, в основном действуют симптоматически. Лечат антибиотики и то не все и не всегда" Я была очень разочарована. Убедилась в этом с годами.

Лекарства каждый для себя подбирает методом проб.

Поділитися повідомленням

Написана совсем не специалистом. Напрасное запугивание.

Леночка, полностью с тобой согласна  :hy: .

Не буду углубляться в перечень других препаратов, но, как минимум, странно выглядит перечисление этих препаратов всех вместе и  обобщённых "живые микроорганизмы":

Діюча речовина: живі мікроорганізми Популярні препарати: «Хілак форте», «Ацилакт», «Бифилиз», «Лактобактерин», «Біфіформ», «Споробактерін», «Ентерол».

По остальным позициям тоже написано "с потолка" :stidno: .

Поділитися повідомленням

Это хорошо, что сомнения у всех.как у меня. Статью скопировала всю. Но все таки у меня породило такой червячок....

Статью я взяла вот тут- http://ukrreal.info/ua/suspilstvo/124079-14-vidomikh-preparativ-yaki-naspravdi-nichogo-ne-likuyut

но если погуглить - то она на многих сайтах с этим текстом.

Поділитися повідомленням

Тань, я не настолько компетентна, чтоб ответить за каждый пример препарата, да и стоит ли...

Но вот к примеру:,,За даними досліджень, панкреатин може бути ефективний хіба що при розладі шлунку. Діабет, панкреатит, грижа і справжні розлади травного тракту він не лікує."

От этой группы препаратов никто и не ждёт излечения. Препараты восполняют недостаточночность ферментов при заболеваниях поджелудочной железы.

Ну и далее все в таком же духе.

Только наивные люди могут полагаться на излечение принимая препараты.

Меньше впечатляемся.:-)

Поділитися повідомленням

Хочу в теме поблагодарить нашу Наташеньку N@T@

Наташенька, благодарю тебя за отзывчивость и мудрые советы! Здоровья тебе и всех благ  :girlhand: .

Поділитися повідомленням

Наташенька, благодарю тебя за отзывчивость и мудрые советы! Здоровья тебе и всех благ :girlhand: .

Аня, что ты меня в краску вгоняешь :girl_red: :smilie_girl_066: :gerlcaused:

Поділитися повідомленням

@N@T@, да ладно и шо там скромничать. Мы и так знаем какой ты у нас молодец (скромный ты наш товарисч)

Поділитися повідомленням

Да, да, и я подписываюсь под словами благодарности!!! Наша скорая помощь!!! Спасибо, Наталочка!!!

Поділитися повідомленням

Девочки, небулайзер посоветуйте, пожалуйста. Он от кашля помогает?

Поділитися повідомленням

Он от кашля помогает?

Конечно, помогат

Поділитися повідомленням

Наташенька, спасибо за ответ! Я вчера читала, читала про них и ничего не выбрала  :girl_184: . Оказывается очень много фирм и моделей - надо вдумчиво выбирать. Почитала что можно и ингалятор применять. То есть небулайзер даёт более мелкую водяную пыль и проникает глубоко в бронхи, а ингалятор даёт фракции пара крупнее и эти капли проникают только в верхние дыхательные пути. Тоже пока не вникала - надо время. Нашла вариант и купили тепловлажный вентилятор Гемопласт. Этот ингалятор простейший за 60 гривен. Вчера сделала дочке 2 ингаляции с водой и морской солью - одну в обед 5 минут, вторую вечером 5 минут (и сама подышала). Я довольна результатом :hy: .

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз