Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.10.2023 in all areas

  1. 2 points
    Elenka, даю пораду як я запікаю бакли. Печу при 180 градусах десь близько години, можна і менше, але мені подобається коли вони м'якенькі. Охолоджую, знімаю шкірку, складаю у дуршляк і даю стекти зайвій рідині. Потім порційно заморожую. Якщо не сильно їх запекти, то і рідини не має з них, але мені подобається коли подовше печуться.
  2. 2 points
  3. 2 points
    Хочу цього року десь в листопаді (якщо москальня не влаштує нам черговий блекаут) таки спробувати зробити цей соус з калини, мені здається має бути смачно.
  4. 1 point
    Помідори зелені/бурі 4 кг Сіль 2 ст.л. Цукор 1 стакан Оцет 100-150-200 мл (за смаком)(мій смак 150 мл) Гірчиця порошок 2 ст.л. Олія раф. і нерафін. 1:1 прибл. 100-120 мл Часник Гіркий перець Петрушка Помідори треба брати тверді, бажано зелені або ледь бурі. Червоні можна, але вони довго не стоять, киснуть. Помідори помити, порізати на 4-6-8 скибочок. В мисочці змішати сіль, цукор, гірчицю, цією сумішшю посипати помідори, перемішуючи. Додати мелений часник, петрушку і гіркий перець, ретельно перемішати. Додати оцет і олію, перемішати. Поставити на помідори груз, стоїть добу. Не бійтеся, помідори через добу будуть покриті розсолом. Далі зберігати в холодильнику, або за декілька днів в теплі треба з*їсти. В холодильнику зберігаються до місяця, потім все ж поступово киснуть. Я зазвичай роблю по половині рецепта на 2 кг помідорів. Так і мішати легще в каструлі, і з*їдаємо швидше. Отвічаю - помідори БОМБЕЗНІ!!!!! Роблю їх дуже давно, вони на ворожому форумі досі в топі. Закатувати не годяться, пробувала і я, і не я. Оці зелені робила вчора на заказ, заказчиця їх жере як не в себе, готую їй вже років 8, і тільки зелені хоче. А оці зробила нам поїсти, Вова любить бурі. Вони в маринаді стають м'якіші і красніші, майже стиглі. Вже половину зжерли.
  5. 1 point
    Этотому рецепту меня научил друг из Греции. Баклажаны 3-4 штуки испечь в духовке или микроволновке. Остудить,снять шкурку,добавить по вкусу соль,чеснок,майонез.Также я по вкусу добавила черный перец и чайную ложку уксуса. Пробить погружным блендером. Можно добавить петрушку.
  6. 1 point
    Помідор - 4 шт Сир моцарела - 180 Кріп - 15 г яйце кур - 4 шт майонез 40 г сіль перець В цьому відео я приготую смачний та доволі простий Сніданок, для якого не потрібно багато часу.
  7. 1 point
    Це точно! Тому, почекаю, коли і мені повезе))
  8. 1 point
    Olima, я тоже вилочкой разминаю. Спасибо за подсказку, заморожу немного баклажан печёных пока есть на рынке.
  9. 1 point
    Світлана, дякую, що оформила ці помідори рецептом і тим самим нагадала за них. Колись робила, сподобалися. Зараз стоять зелені помідори, мабуть зроблю такі.
  10. 1 point
    Я обожнюю таку намазку, сама так же роблю. Тільки не блендерю, а віделкою розтираю, мені так більше смакує. І ще на зиму для цього рецепта заморожую печені, очищені баклажани порційно, а потім розморожую, додаю майонез, часник сіль і насолоджуюся. Можу цю Бабагануш (слово то яке цікаве ) їсти тільки з одним хлібом.
  11. 1 point
    Наташа, как я люблю такую намазку. Я в нее добавляю сливочный(творожный) сыр вместо майонеза. Это же Бабагануш? Пиши почаще свои рецепты. Я многие с ХП помню, у тебя все так вкусно.
  12. 1 point
    Як виявилося, ціни на них досить нескромні. Дивилася на olx - ціни від 2 тисяч, про нові взагалі мовчу. Це якщо брати нормальну якісну з нержавійки, бо в Епіцентрі можна купити за 500 грн. якусь неробочу бляшанку. Мені пощастило зненацька - в інсті натрапила на продаж німецької нової в упаковці і з інструкцією) всього за 600 грн. Думала терпіти з випробуваннями вже до наступного року, аж тут натрапила на брусницю) Я задоволена.
  13. 1 point
    тут тільки спробувавши можна вирішити, чи буде добре. А ще, можна поричку заморозити, а коли буде калина, тоді спробувати зміксувати. ( так, калину, радять зивати з куща вже тоді, коли на вулиці мінусова температура)
  14. 1 point
    Дякую! Як тепер жити, без цієї ...дури? ))) ставлю в список бажалок!
  15. 1 point
    Оля, я як і Еленка теж проварюю помідори і потім протираю, швидко виходить. Но це для невеликіх об*ємів, до 2 кг. Подобається на неї протирати творог, він получається дуже воздушний, однорідний, ніякого порівняння з протертим виделкою. Ото калина, творог і помідори, більше я цю ...дуру не використовую. Зате получаю задоволення!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×