Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.12.2023 in all areas

  1. 4 points
    natamylove

    Кухонні посиденьки (балачки)

    У мене на новий рік буде качка з яблуками Торт заморочусь обов'язково Ще хочу суші салат і олівьє
  2. 3 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    На Новий рік особливо готувати нічого не планую, бо зранку на роботу йти. Купила по акції в АТБ ковбасу, балик в нарізці упаковане, сир, крабові палички, салат з ними зроблю. Запечу утку, можливо ще запечу червону рибу, бо малий рибу не їсть, а таку любить. Ось мабуть і все. Ще є в морозилці все для холодцю, але щось не дуже хочеться його варити.
  3. 2 points
    Для мене зраза - це котлета з м'ясного фаршу, а всередині варене яйце з сметаною і зеленою цибулькою Треба буде заґуґлити - як воно за класикою має бути Ось, знайшла в Вікіпедії, це таки м'ясна котлетка з начинкою: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Зрази
  4. 2 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт. Окрім олів'є нічого не планую. Ніякого настрою немає і не думаю, що з'явиться. Якусь смачну нарізочку куплю. А там видно буде ...
  5. 2 points
    Скоріш за все, що вони. Бо в нас теж ніхто їх зразами не називає, а картопляниками. Пам'ятаю, малою дивилась мамин зошит з рецептами, і там був рецепт зразів, і назва ж була ресторанна - "Зрази", а не звичні картопляники. То я спитала: а що це таке: "три рази"? До речі, у нас найпоширеніша начинка- смажена або тушкована капуста. Як не в піст, то туди ще варене яєчко кубиками.
  6. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталю, та там все просто: картопляне пюре + трішки борошна, якщо не в піст то ще й яйце. Замісити "тісто". Начинка люба, ми любимо з жареними печерицями з цибулькою на маслі. Мокрими руками відділити частину тіста, розплескати на долоні, покласти начинку, зліпити плаский пиріжок, обсмажити на олії. Я завжди роблю їх на Свят Вечір - чоловіків батько полюбляє дуже)
  7. 2 points
    От жеж можете написати, як копняка дати вам! Спасибі Магді за стіл на Святвечір, я зовсім забула за вареники з капустою. Наліплю штук 10, нам буде досить. І якусь рибину запеку. І шо таке картопляники з грибами, теж не знаю, як і Наташшшка. Думаю, що то такі зрази, ні? На Новий рік Вова вже заказав, як завжди, олів*є, бо я його роблю раз на рік. І обов*язково овочевий торт. З м*яса хоче фаршировану курку, як я людям робила, та М*ясо по-французьки. Я хочу качину ніжку. Вова знов заказав Наполеон з вишнями від Анжели, я його і в прошлому році пекла. Я кажу добре, спеку невеличкий. Зараз показав руками, який треба розмір, то в мене не тільки духовки такої нема, а й стіл окремий під нього треба.
  8. 1 point
    Оля, та все просто! Робиш звичайні два цілих філе і все! Потім зрізаєш з філе м*ясо, яке горбом, ну типу рівненький пласт робиш. Якщо не дуже рівно вийшло, то не страшно, аби без дірок. Ніж держимо паралельно столу! То я вже мабуть понаписувала забагато, ну я завжди всі деталі прописую. Просто зразу бери рибину поширше, бо бувають неширокі і довгі, а нам треба ширина (від спинки до низу брюшка поширше), зрозуміла? Але взагали на перший раз то не суттєво, зробиш один раз і все зрозумієш, ти дівчинка тямуща))) Можеш потренуватися зараз, там нічого воєнного. Придивися ретельно до першого фото до розрізу шматочків, подивись, яка товщина з боків тієї селедки і так і зроби.
  9. 1 point
    Зрази бувають і м*ясні, і овочеві. Я люблю картопляні з вареним крученим м*ясом +жарена цибулька, зверху политі розтопленим маслом. Смакота!!!
  10. 1 point
    Я зрази часто готую, різноманіття якесь звичайним котлетам. Мама в мене їх часто готувала, і м*ясні, і картопляні, от я і звикла.
  11. 1 point
    Я поки меню не продумувала, але мимоволі ходивши в магазин скуповую акційні штучки, от із них і зготую щось. Це обов'зково щось крабопаличкове, грінки зі шпротами(ностальгія), бутєри з рибкою. Як на мене, то і хватить, бо дітям все одно пюреху з котлеткою зготуєш - і весь святковий стіл)
  12. 1 point
    Ну і шо ото мені наставили сердечок. Ви, дівчата, не сачкуйте, а пишіть, а то зовсім вже форум закинули.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×