Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 23.06.2024 in all areas
-
4 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
спокусницЯ and 3 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка. -
4 points
Кухонні посиденьки (балачки)
tasata and 3 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Я тобі розкажу, ми з Нелею про одне говоримо. Жовток розколотити з водою. В магазинний жовток треба додати 1-2 ч. л. води. Спочатку 1 ложечку, пензлик підняти і дивитися, щоб стікало не цівкою - то ще густеньке, додати ще пів ложечки води. Стікати повинно частими крапельками, то додавати ще водичку. Мені досить 2 ч.л. Якщо жовток з домашньої курки, то він густіший за магазинний. Води може і 3 ложечки піти. Ото такою рідиною мазати пиріжки, витримати їх десь хвилин 10 і тільки потім в духовку. Кірочка на них получається дуже красива, тонесенька, глянцева. Отака наука в тих пиріжках. А ми завжди мазь-мазь і в духовку. А тепер я роблю красивенні! -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
УкраІнка and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Свєтік, вона повинна бути ближче до коричневого) Але такі троянди колір набирають через кілька років. Я за цією Тоффі ганялась пару років. ) Люблю такі кольори -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Дяна and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Кухня. Вікно. І трішечки квітів) -
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Natali06 and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Яка неймовірна квітка! А колір так взагалі щось нереальне. Пішла погуглила що ж то за сорт такий, я таких ще не бачила. У мене вже складається список сортів троянд, які я буду колись вирощувати Як мені хочеться вирощувати квіти, я просто мрію, як рано-вранці виходжу в росу з чашкою кави і роблю "обхід" своїм квітам , але я прекрасно розумію, що заради отого ранково-кавого кайфу потрібно буде цілими днями потрудитися добре) -
2 points
Солов'їна пісня
Аліна and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
--Яка багата українська мова! Чи не так?..--- КАЗКА "ВОРОНИНА ВЕЧЕРЯ"...... (УСІ СЛОВА РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ ЛІТЕРОЮ "В" .....) Ворона вперше взялася варити вечерю. Внесла велике відро води, всипала в воду вівсянку. Варила-варила, вирішила виявити винахідливість: влила вершки, вкинула вчорашній вінегрет. В відрі вирувало. Ворона вертілася всюдибіч: витягла високоякісну вермішель, відкрила вишневе варення, відщипнула вісімнадцять виноградин, відламала восьмушку ванілі. Все вкинула, вимішала... Вариво видалось вельми вегетаріанським. Ворона вирішила вкрасти вирізку. Вигасила вогонь, вирушила в “Велес”. Відважно влетіла всередину. Всі відвідувачки “Велеса”, вгледівши ворону, влаштували вереск. Виручили випадкові військові: взялись виганяти вертихвістку віниками. Втікаючи, ворона втрапила в віддалений від виходу відділ. Вгледіла “Віскас”. Вхопила. Вправно вилетіла. Вдома відновила вогонь, вкинула в відро віднайдені вишкварки, вкрадений “Віскас”. - Все, вистачить, - вимовила вголос. Вдоволена вмостилась відпочивати. Влетів ворон. - Вау! Вечеря! Вельми вдячний! - вигукнув. - Втомився, вельмишановний? Виголодився? Всідайся! - відповіла. Ворона впевнено влила вариво в ваганки*, - виглядало вдало. Ворон взявся видзьобувати. Враз - випрямився, витріщився!!! Ворона викрикнула: - Вдавився?! Викликати ветеринара?! - Води, - вимовив втишено ворон, випльовуючи вариво. Випив воду, відкашлявся. - Відпустило... - видихнула ворона. Вона відвернулась. Ворон вмить вилив вариво в відкрите вікно. - Виїв все! - виголосив, віддаючи вороні випорожнені ваганки. - Вечеря вдалась? - взялась вона випитувати. Ворон вирішив відбрехатися (вважатиме вередою, втратяться взаємини). Вдавано ввічливо вимовив: - Вдалась... Вражений... Ворона вийшла вимити ваганки . Вдивляючись в відро відверто відразливого варива, ворон важко видихнув: - Вмру... Вернувшись, ворона весело відрапортувала: - В вівторок варитиму вареники, випікатиму ватрушки! Ворон випив валер’янки... ______________________________ * Вагани — давгаста дерев’яна миска. Ваганки — зменш. до вагани @СВІТЛАНА ЛУКАШОВА -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and one other reacted to Наталия63 for повідомлення в темі
Вже купила! Дуже гарна!!! Filips HD2237 -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Оля, дякую! Внуку 2 рочки виповнюється 26 .06. -
1 point
Смачне тісто на пиріжки/пироги
Наталия63 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Опара 15 г свіжих дріжджів 200 мл теплого молока 100 г борошна Тісто 40 г вершкового масла/маргарина 2 яйця 50 г цукру 400 г борошна 2 ст.л. олії 6 г солі Вінчиком змішати все для опари, дати піднятися за 30 хв. Одне яйце вбити в мисочку, додати сіль і збити до однорідності. Сіль розбиває білок і яйце стає однорідним. Друге яйце просто збити без солі окремо. Масло/маргарин кімнатної Т змішати з яйцем з сіллю і додати туди половину другого яйця. Всипати цукор, перемішати як получиться. Додати суміш в опару, змішати. Додати борошно і замісити тісто. Як воно стане кулею, додати олію і вимішувати хвилин 8-10. Можна на хп. Готове тісто м'яке, трошки липне до рук, але відліпає добре. Якщо треба, то додайте борошна 20-30 г. Не забийте. Тісто в теплому місті підходе годину, щоб втричі стало більше. Тісто обм'яти, вимісити. Готово. Ну а далі робіть що завгодно. Перше фото пиріжки з тушеною квашеною капустою. Посипане чорним кунжутом (нігелою) і трохи білим кунжутом. Друге фото з бринза+творог+кріп і зелена цибуля. Посипано білим кунжутом. Як розкидаєте тісто на порції, то підкатайте кульками і залиште під плівкою на 15 хв. Потім кожну кульку розкачати качалкою не сильно, залишити на 5 хв. А потім вже розкачуйте до нужного розміру, кладіть начинку. На деко всі вироби прикрити плівкою і дати розстойку десь з півгодини. Включаємо духовку на 190 град. Половинкою залишеного яйця змастити всі вироби і залишити на 10-15 хвилин, поки гріється духовка. Яйце повинно підсохнути (для блискучої красивої поверхні), але якусь посипку на кшалт кунжута/маку треба на яйце сипати зразу, щоб прилипло. Випікати 16-17 хв. без конвекції. Якщо треба, то грилем підрум'янити зверху. Після духовки я зразу на вироби бризкаю водою для тонкої м'якої корочки. Ото і все. Ну ДУЖЕ-ДУЖЕ добре тісто! -
1 point
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Яка дивна! Аж три серединки. Колір дуже незвичний, такий прям пастельний, цікавий. -
1 pointНеля, вреднючий? По собі знаю Вітаю! Хороша покупка)
-
1 pointА в мене якесь все жовтеньке)
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Наталия63 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
То я новий рецепт тіста випробувала, просто в захваті від нього! А золотаві так то є хитрість при випіканні. Жовток яйця змішують з водою до потрібної гущини, змащують і дають підсохнути на виробах десь 10 хвилин, а потім вже в духовку. -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Наталия63 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Вчора спасала шматок бринзи, знайшла в холодильнику! Я була впевнена, що всю її з'їли, а вона затолкалася в куток. Додала залишки творога і зелень. Напекла отакі рогалики. Зранку з кавою дуже смакували! І на роботі пригостила сусідів. -
0 pointsОт точно. Хай би перестріляли одне одного!
-
0 points
Россия напала на россию!!!
Справжня господиня reacted to Магда for повідомлення в темі
Цілий вечір спостерігаю за подіями в Махачкалі, переживаю аби за одним днем не обійшлося) От тільки досі не зрозуміло заради чого почалася там стрілянина, про український слід за замовчуванням я мовчу. Писали московицькі тг канали, що один з синів заарештованого глави якогось там району тримав кафе на березі моря, а його закрили. Дуже цікаво, головне аби не зупинялися. -
0 points
Смачне тісто на пиріжки/пироги
Справжня господиня reacted to Наталия63 for повідомлення в темі
Свєтуль! Я тільки на цьому тижні робила пиріжки з фруктою та ватрушки з твого тіста (дивного)!!! Це просто атас! Всі, кого я пригощала, сказали, що смачніших ще не куштували!
-
Newsletter