Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.07.2024 in all areas

  1. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Дівчата, пригощайтеся варениками-пиріжками з лохиною. Ще була молода картопля та вже пішли свої кабачки, то насмажила їх з майонезом та часничком.
  2. 1 point
    Цей тиждень в нас страшенна спека +36 +37. Я вирішила поки взяти типа відпочинок і не буду ходити на роботу. Тим паче міняю магазин, тому дуже вийшло зручно. Буду працювати в іншому новому магазинчику по продажу води, теж поруч. Це відкрила хазяйка нову точку і мене запросила. Там є кондиціонер і ще купили генератор. А в старому магазині нема кондишена, а вентилятор без струму не працює, там всередині гірше, чим на вулиці. Вчора на роботі двічі сиділи без світла, то я тушкувалася у власному соці півдня при +34 в задухі. Заболіла голова, піднявся тиск... От і добре, що піду звідти.
  3. 1 point
    Я тобі розкажу, ми з Нелею про одне говоримо. Жовток розколотити з водою. В магазинний жовток треба додати 1-2 ч. л. води. Спочатку 1 ложечку, пензлик підняти і дивитися, щоб стікало не цівкою - то ще густеньке, додати ще пів ложечки води. Стікати повинно частими крапельками, то додавати ще водичку. Мені досить 2 ч.л. Якщо жовток з домашньої курки, то він густіший за магазинний. Води може і 3 ложечки піти. Ото такою рідиною мазати пиріжки, витримати їх десь хвилин 10 і тільки потім в духовку. Кірочка на них получається дуже красива, тонесенька, глянцева. Отака наука в тих пиріжках. А ми завжди мазь-мазь і в духовку. А тепер я роблю красивенні!
  4. 1 point
  5. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Інна, оце ти мені нагадала про гарбуз. У мене ще досі лежить гарбуз рожевий банан. Сходила, подивилася на нього і знову назад його поклала, він цілий, ніде не підгниває, але щось готувати з нього мені ліньки. А так сьогодні окрошка, вареники з полуницею. Ще сьогодні їду в сад поливати, то вирву весь шпинат, то треба щось з нього приготувати. Пару днів тому пекла трубочки
  6. 1 point
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Джерки зачётні Наталочка, а ну розкривай секрет джерок. Пиши рецепт що, де, яке м'яско, скільки його та скільки грам солі, спецій та скільки градусів в сушці. Хочу також спробувати зробити їх.
  7. 0 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нарешті співпав мій графік відключень з графіком форуму - зайшла почитати всі новини, бо ж сумно без вас, дівчата. А у мене новин ніяких, крім того, що я зараз хліб не печу( взагалі відключила свою духовку, засушила закваску. А у мене аж фізична ломка за тістом, за свіжим хлібом, за запахом(
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×