Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13.08.2024 in all areas

  1. 4 points
    Ох дівчата, тільки що зняла з плити 7-ми літрову каструлю фаршированого перцю - з усіх сил тримаю себе в руках аби не наїстися на ніч) Спробувала пару ложок підливи - амброзія!) Тепер хвилююся щоб не скис він мені до ранку, виставила на балкон під відкрите вікно та все ж тривожно мені) А фарширований перець одна з найулюбленіших моїх страв, я можу його їсти три рази на день, сім днів на тиждень, хіба що з перервою на деруни)
  2. 3 points
    https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428 Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку. Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь!
  3. 3 points
  4. 3 points
  5. 2 points
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Не плеяда - амброзія це гарно чи не дуже. А щоб скоріше остудити страву, яку треба швидко поставити в холодильник, ми завжди ставимо каструлю в тазик з холодною водою. 2 - 3 раза помінять воду і страва холодна.
  6. 2 points
  7. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В даному випадку амброзія - це мед богів, який давав їм безсмертя) У моєї мами це означає найвищий ступінь насолоди від їжі) Я також охолоджую невеликі каструлі в раковині з холодною водою, але перець, як і борщ, я роблю в здоровенній каструлі з товстими стінками і товстеленним дном - не проходить цей метод, скоріше вода в раковині закипить від каструлі))) У мене колись в цій каструлі отак за ніч скис свіжезварний зелений борщ на яловичих ребрах( Так само на ніч зварила, винесла на балкон, лишила без кришки перед відкритим вікном, а на ранок він забродив, досі згадую розстраююсь, от вчора за перець і переживала))) Але все обійшлося, вже пів каструлі з'їли, таке у нас не затримується))
  8. 1 point
    РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Зварила учора отой суп з яблук та черешкової селери. Правда, без горіхів та картоплі. Проте з курячими фрікадельками. Дуже смачно! Ніколи б не подумала, що можна суп з яблук варити!
  9. 1 point
    Нарешті я сьогодні спробувала ту селеру, думала вже не дочекається мене. Сьогодні повинна була вийти моя напарниця, я вранці сплю-відсипаюся і раптом о 8-20 вона мені дзвонить і говорить, що їй ще погано, нудить і ще понос. Ото я зраділа... ну що поробиш, встала одягатися. Її послала магазин відкривати і накзала не мені дзвонити, а хазяйці. Потім мені хазяйка подзвонила і сказала бути вдома, вона сама сьогодні буде в магазині, бо завтра щоб я була. Миколаївна, відпочивайте, бо якщо ви ще день на роботі то самі впадете надовго. Та хто ж там буде відпочивати, бо холодильники пусті, їжи немає, гора прання, ще й зранку впустила з рук банку з молоком і на полу озеро з острівками скла... Поїхали в Варус, набрали всього, робочий вечір не за горами розбирати то м*ясо та рибу. Короче, весело мені, справжній релакс(((((( А салат з селери, яблука і майонеза дуже сподобався і мені, і Вові. Отак.
  10. 1 point
    Сьогодні знайшла роботу своїм ручкам. Отакі налиснички з сиром зробила! Моя рука для масштабу біди Вова зняв пробу і сказав, що смачнющі!
  11. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А ми останні дні живемо на огірках, помідорах і малині))) Готувати не встигаю, світла немає, спека скажена
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×