Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09.02.2025 in all areas

  1. 2 points
    А я сьогодні нарешті хліба напекла
  2. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталю, дякую дуже за добрі слова. Я так довго його не пекла, все боялася відключень електроенергії, а тут вже не втрималася, з понеділка почала відновляти з засушеної закваску, а вчора вже й спекла. Сама раділа, як дитина)
  3. 1 point
    Natali06

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталочка, я аж слюною вдавилась! Яка краса! Заздрю по доброму…. Пішла милуватися твоім хлібчиком)
  4. 1 point
    AlenaT

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    ))))))))))))) Здаю лайфхак! Вже років 15 смажу млинці тільки на двох пательнях Тільки так!!! На 2 л тіста часу займає трохи більше години)))
  5. 1 point
    Ингредиенты: Борошно пшеничне - 250г Молоко тепле жирністю 3,5% - 650 (700)мл Яйця - 4 шт. (розділити на білки та жовтки) Сіль – 0.5 (1) ч.л. Цукор – 1 ч.л. Розтоплене вершкове масло - 40 г Олія для змащування сковороди Метод Борошно просіємо у велику миску. Додамо молока. Ретельно розмішаємо, щоб не було грудочок. Додамо жовтки, сіль, розтоплене тепле вершкове масло. Ретельно вимісимо дерев'яною лопаткою чи ложкою. Додамо молоко, що залишилося. Кількість молока може трохи змінюватися - все залежить від вологоємності борошна, що використовується. Консистенція у млинця має бути схожа на консистенцію 1-2% кефіру. Накриємо тісто рушником або кришкою, залишимо для дозрівання на 1 годину. Тісто за цей час стане трохи густішим. За потребою можна розвести молоком. Через 1 годину Зіб'ємо білки з чайною ложкою цукру в міцну піну. Акуратно введемо білки в тісто. Більше тісто не заважаємо, інакше білки осядуть. Воно готове! Можна смажити млинці. Ці млинці підходять для того, щоб їх мачати у щось смачне, але не для фарширування - надто вже вони ніжні. Україна Одеса Війна росії з Україною День 750
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×