Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20.07.2025 in Повідомлення

  1. 6 points
    От вам будет і сосиски в тісті, пригощайтесь¡
  2. 6 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Похвалюся і я) Робила на грилі персики та абрикоси з сиром брі, горішками та медом. Смааачно, з легким білим вином в таку жару саме те)
  3. 6 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світлана, ти герой, що в таку жару включаєш духовку. Сьогодні в рибному була ну дуже класна мова, велика і блискуча, але через жару я не ризикнула її купляти, бо останнім часом я її в духовці запекаю, а не смажу. А так у нас була піца з тіста, яке у холодильнику лежало три дні. І що я хочу сказати, що це вийшла бомбезна піца, тісто хрумтяче вийшло. Із свіжого тіста таке хрумтяче не виходило.
  4. 4 points
    Оля, м*ясо робила в жарюку, але вмикала кондиціонер на кухні, бо здохла б при +36 з духовкою. Карася запікала сьогодні, але в нас вже +26, вчора вдень і вночі був добрячий дощ, прохолодно. Сьогодні ще напекла булок, завтра покажу. Зараз вже стомилася, піду спатки, завтра на роботу... А так в мене лоджія кухонна і там живуть мультіварки, все там готую окрім котлет. Наталя, я таке не їла, але твої фото впевнюють, що це дуже смачно і вишукано!
  5. 4 points
    На тій неділі купила в сусідньому рибному магазині голови сьомги та карасів, все заморозка. Там по четвергам проводять акції, голови були по 55 грн і великі карасі по 30, а голови та хвости мілких карасиків віддавали безкоштовно. Вчора наварила супу з голови сьомги, смачнющий¡ Ще голову дала сину теж на суп, сьогодні доварить. Зараз на обід запекла великого карася на 1,1 кг, ще й ікра була. Отакий на 35 см довжиною. Смачний такий¡ чомусь перевернувся Ще на днях знову було м'ясо по-французьки, котлети курячі, мариновані сині. Ну і всяка консервація, куди ж без неї.
  6. 4 points
    Магда

    Лайфхаки при консервуванні

    Ну, це мій особистий пунктик) Та і закриваю я тільки в банках під кришку твіст, а їх є стоп'ятсот мільйонів видів) І консервую я дуже мало, так що дуже легко підібрати банки одного виду, ось до прикладу цьогорічні мої заготовки, поки що тільки ягідні. Ще люблю, щоб і кришки були однакові, але цього року не задалося)
  7. 3 points
    Ингредиенты: Помідори - 1,8 (1,9) кг Вода – 1,25 (1.3)л Сіль – 3 ст. л. (55г) Цукор – 6,5 ст. л. (100г) Спеції Часник - 1 головка Метод Вже дуже давно роблю такі ось швидкоквашені помідорки, які "відлітають" зі столу зі страшною швидкістю! Для цього рецепту потрібні маленькі помідори, бажано не більше ніж 5 см у діаметрі. Ідеально підходить сорт Солероссо, але й інші за розміром. На банку 3л треба 1,8 кг. Пару-трійку зубків часнику нарізати пластинками, можна ще навпіл пластинку розрізати. Помидори промити. У кожному помідорі гострим ножем зробити неглибокий прокол у плодоніжку і вставити туди шматочок часнику. У банку на дно покласти парасольку кропу, пару листя смородини, вишні, лаври, шматок гіркого перцю. Коротше, все на ваш смак тут немає чітких правил. Можна взагалі нічого не класти. Укласти помідори у банку. Залити розсолом – 1л 300мл води + 3 ст.л. майже без гірки солі + 6,5 ст. л цукру. Я воду беру з під крана, просто розмішую спеції, не кип'ячу. Ви робіть за своїм розумінням. Банку закрийте звичайною пластиковою кришкою чи просто шматочком марлі. Поставте банку в ємність, щоб стікав розсіл. Він не обов'язково витікатиме, просто страховка. Поставте банку в найтепліше місце. Кришку періодично знімайте. Процес триває приблизно 4-7 днів, залежно від температури. Розсіл повинен помутніти, помідорки стануть "як газовані" - вираз мого чоловіка. Після цього банку треба поставити у холодильник. Найстрашніше у процесі - це фраза "а давай вже спробуємо!" Тому що якщо почати пробувати, то в холодильник уже не буде чого ставити! Я завжди жорстко припиняю ці спроби чоловіка, але сама нишком тягаю ці шалено смачні помідорки!Попереджаю - як тільки минуло 4 дні, одразу ставте другу банку! Першу навіть не розкуштуєте, як закінчиться! Помідори треба тонкошкірі, швидше просоляться. Сливки теж можна, але вони довше квасаються. Можна черри. Черрі прокваситься швидше. Колір помідорів на ваш смак. Дуже прошу уважно читати пост, щоб вам одразу все було зрозуміло. Я завжди вказую усі нюанси. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 189
  8. 3 points
    Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах.
  9. 3 points
    Я Вам не набридла? Тоді тримайте
  10. 3 points
  11. 3 points
    Це лілія, купляла в тому році в Інтерфлорі серед літа на розпродажі. Ліліями не дуже захоплююсь, і в самому каталозі я на них навіть не дивилася. А коли прийшла розсилка на розпродаж, то через не велику кількість фото я на неї звернула увагу і придбала.
  12. 2 points
    Оля, бери скільки хочеш, хоч два!
  13. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Як раз п'ю чай, то пригощусь пиріжком із завитушками та сосискою в тісті, може ж не лопну?
  14. 2 points
    Natali06

    С Днем рождения!!!

    Наталочка @natamylove, від усього серця вітаю тебе З Днем Народження!
  15. 2 points
    Магда

    Лайфхаки при консервуванні

    Дякую, Світлана! Соуси - це Соус з червоної порічки. Дуже ми його полюбили, роблю з усіх ягід, вже визначилися, що з порічки, йошти, смородини, калини дуже добре до м'яса, а з солодкої ягоди, як от з брусниці - до сирів, вафель просто обов'язковий інгрідієнт)
  16. 2 points
    УкраІнка

    Лайфхаки при консервуванні

    Це про мене. 😀 Теж все підписую.
  17. 1 point
    Світлана, мені дуже приємно, що стала корисною! Я про цей спосіб читала давно, але все якось скептично відносилася. А тепер сама, якщо жарити, то тільки так.
  18. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався)
  19. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила
  20. 1 point
    Справжня господиня

    С Днем рождения!!!

    Дівчата, дорогенькі мої, дякую вам всім за поздоровлення, дуже приємно!
  21. 1 point
    Сьогодні псіханула і під завивання чергової сирени під вікном наробила чебуреків. Хай вони повиздихають вже!!! А я нажеруся чебуреків і будь що буде! Вийшли ну такі добрі, такі вдалі!!! Тісто тонюсеньке, слоїться, фарш смачнющий вийшов! Зробила 10 чебуреків і один з рештків останній поменше. Ото на фото все, що залишилося. Вова зараз чай собі робить і сказав, що з*їсть ще один. Гулять так гулять, бо як ракетою накриє, то буде потім жалкувати за той чебурек, що не з*їв. Тісто робила за новим рецептом, мука вода сіль олія оцет. Смачно!
  22. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Пізно, Світланка. Хіба що свій тотик привезеш. Бо мій коханий вже все зжер. Божечки, чому в мене не такий метаболізм? Стільки жерти і бути худющим, як трІска
  23. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
  24. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)
  25. 1 point
    Ось помідорки зараз Це фоткала перед обідом. Зараз ще менше стало
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×