N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Снизок густо. Ната, ты не в две нитки одну снизку запускала? Две нити, я посчитала на фото-примере и у меня - одинаково. На мне не густо смотрится 6 nestr, олеся26, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Мне подружка сказала, она сейчас литературой по символике увлечена, что в этом гердане любовь 2 lissaKi та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Ооо, на фото негусто. Аха, сердечки я сразу заметила. Нат, красиво! Молодец! Носи в удовольствие и плети ещё! 2 Natali06 та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Носи в удовольствие и плети ещё! спасибо, Наташа! очень хочу красный с черным гердан, только вот еще не нашла подходящий вариант 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Наташа, такую красотень принесла!!! Вот бы на модели посмотреть, как оно??? Я никогда не видела))) Дав вообще про герданы здесь впервые услышала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Вот бы на модели посмотреть, как оно??? Алла, так в черном гольфе - я вот так вживую . на груди. так сказать, смотрится гердан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 )) а я думала - манекен))) фигурка супер))) 2 N@T@ та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 566 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Наташа, красота какая! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 18 жовтня, 2015 Девочки - бисеринки, может кто встречал схему к такому гердану, ну оооооочень хочу :( :( 4 Наташшшка, lana19, AlenaT та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 увы, не встречала. Ната, фотку увеличь и попытайся нарисовать на листочке в клеточку. Тут, как по мне, хорошо видно. Или рыться в вышивальных схемах. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 681 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 Всем! Всем! Всем! Кто хочет посмотреть большие проделки поделки маленького Суслика - просю! Суслик золотолапый ПыСы Сусличек у нас тихий и скромный. Сама не поФастается 10 Twist, nestr, Алцьона та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 681 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 схему к такому гердану Наташа! Оказывается, есть программы составления схем для бисероплетения типа такой http://www.vdagroup.ru/beadswicker/programs.html http://www.liveinternet.ru/tags/%EF%F0%EE%E3%F0%E0%EC%EC%E0++%E4%EB%FF+%F1%EE%E7%E4%E0%ED%E8%FF+%F1%F5%E5%EC+%E8%E7+%E1%E8%F1%E5%F0%E0/ 3 Фрекен Бок, Natali06 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 листопада, 2015 Таня - Сусля, а можно тебя попросить схему черно-белого гердана? 1 Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 2 листопада, 2015 канеш, счас кину в личку 2 N@T@ та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 листопада, 2015 @Сусля, Таааааняяяяя, я ваша навеки !!! :molitva: СПАСИБО!!! :m0590 (1): 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 3 листопада, 2015 жду твой гердан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 3 листопада, 2015 Наконец то закончила мою первую вышивку бисером около 30 тысяч бисерин 20 N@T@, Natali06, Виталинка та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 3 листопада, 2015 @Veronka, прикольные котики :10: около 30 тысяч бисерин А сколько это грамм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 3 листопада, 2015 @Veronka, прикольные котики :10: около 30 тысяч бисерин А сколько это грамм? точно не скажу но ок. 500 г Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 220 Опубліковано: 4 листопада, 2015 около 30 тысяч бисерин Верончик, это же сколько нужно терпения ! Но результат ещё больше поражает! Картина с такими милашками просто чудо! Верончик, когда ты все успеваешь? 2 lissaKi та Veronka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 017 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Доброго дня.Я тут тоже трохи Марья)))Правда,в мене все просто-хрестик.Кілька років тому,вишивала запоєм,потім робота,ще щось.Тепер потроху повертаюсь,але часу катастрофічно не вистачає,бо купу інших справ.Але інколи,для душі знаходжу.Правда,тепер перекинулась на вишиванки,бо маю кому вишити. 19 Lika_N, ГалинкаМалинка, AlenaT та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 017 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Ну це одні з перших,деякі базарними шерстяними нитками.Потім перейшла поступово на ДМс. 21 Qween, Дяна, nestr та 18 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Боже яка красааа, Маряна, це скільки праці, часу! ооо.. я в захваті..я дуже хочу вишити оберіг, щось таке як оте дерево, четверте знизу, хочу в монохромі.. а ще хочу вишити Макош.. та стільки думок та бажанок що жах і це ж , до речи, я ж не вишивала ще нічого, бігаю , дивлюся, хом'ячу схемки и мріюююю 5 Natali06, lissaKi, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 017 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Ще кілька .. 17 олеся26, mylik.sv, nestr та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 017 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ну і ще трошки...не все,але хватить,а то поженуть мене. 18 lana19, AlenaT, ГалинкаМалинка та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах