Olima 2 154 Опубліковано: 23 лютого, 2023 Скільки людей, стільки і думок, а мені навпаки сподобалася форма з різноманітними фігурками, але у мене вже є форма, яку я ще ні разу не випробувала . Років зо три забрала у мами, так вона і лежить, чогось чекає . 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 23 лютого, 2023 В мене в дитинстві була форма з різноманітними фігурками, але інша, квадратна. Мені подобалися різні фігурки, красиво було в вазочці дивитися. Потім вона кудись ділася і мама купила просто горішки. Теж подобалися. Зараз з єлектроплитою це недосяжна примха. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 лютого, 2023 Нагадали за формочки, що полізу по свої. Тим паче, на форумі з'явилось слухняне тісто для горішків) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 25 лютого, 2023 В мене накрилась мишка Плакаю Нова така 1300грн без доставки 3 Алцьона, lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 26 лютого, 2023 (змінено) Зізнавався У Саню мишею жбурнула? П.с. співчуваю Змінено 26 лютого, 2023 користувачем irysska 1 1 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 26 лютого, 2023 12 хвилини тому, irysska сказав: Зізнавався У Саню мишею жбурнула? Нііі! Як би я могла - мишу ж шкода(і Саню трішки) - це ж мій основний робочий інструмент Я її замучила роботою(( Тепер в ній колесико працює лиш на зум, а мені треба, щоб воно ще й кнопкою працюваааалоооо 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 лютого, 2023 А у мене таку форму "горішки" муж таємно на сміття відніс. Як і маленький овальний чавунок. Формою я зовсім не пользувалась, тільки пару раз коли діти зовсім маленьки були. А чавунком пару раз в год могла хліб в ньому спекти. Це він порядок в сараї наводив. Кинулась я, коли вже поздно було. Зараз дивлюсь на електроорешніцу. Собі не візьму точно, нам не за потреби. А дочці думаю подарунок на 8 березня зробити. Но сумніваюся в тім як вона - масло так же тече з неї, як в наплітній чи не. Коментар читала водою не так масло подтікаєт. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 26 лютого, 2023 1 година тому, musinka сказав: А у мене таку форму "горішки" муж таємно на сміття відніс. Сестра! Мій чоловік також форму, правда з бубнами, як зараз кажуть "венские вафли", викинув. А я ж в ні, коли мені було 10 років, такі смачні печеньки пекла. А потім, як заміж вийшла, то привезла її сюди. Правда всього пару раз пекла, коли дитина була ще мала. Все одно шкода. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Дівчата, чоловіки ваші не покалічені живі-здорові? Це ж як треба любити ризик, щоб викинути на смітник жінчину річ 4 Живчик, УкраІнка, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 лютого, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Дівчата, чоловіки ваші не покалічені живі-здорові? Це ж як треба любити ризик, щоб викинути на смітник жінчину річ Гиии, після цього він вже даже лоток з вершкового сира чи якиусь другиу упаковочну тару запитує - викидати чі ні? Вчора коробку з-під соломки питає - тобі не потрібна, викидати? 7 Olima, Алцьона, Наташшшка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 лютого, 2023 14 хвилини тому, musinka сказав: Вчора коробку з-під соломки питає - тобі не потрібна, викидати? Ось це виховання у чоловіка 2 Алцьона та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 26 лютого, 2023 В мене такий папа був. Прийде на кухню, візьме якусь кришку в руки, клац на одну каструлю - не підийшла, клац на другу - не підійшла. В смітник! А те, що є інші каструлі, сковорідки... ні, то не думається, скоріш викинути зайвий хлам! 3 2 УкраІнка, Olima, Живчик та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Ні, на кухні мій не хазяїн. Тут він не різикує сам щось викидати. Він тут тільки може собі дозволити, щось мені дуже потрібне на кухні, переместить в беседку, в літню кухню, а я потім починаю шукати і , і . А сарай він вважає своїм господарством, тому буває що самовольнічаєт. 2 Olima та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Спрошу,если кто покупал,какой? Средство для снятия этикеток, моя любоВ,окна оклеила скотчем,с одного окна-стекла,солнечная сторона не могу снять,отрывается мелкими фракциями,и короче куриная ж-пка,это я культурно. И с пластика отмыть))) Постное масло уже,мимо)) Если кто так же как я попал))))поделитесь опытом))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 27 лютого, 2023 Всім трям! Прийшла поплакатися Пам'ятаєте, я говорила, що ребра від кашлю болять. Так от, це міжреберна невралгія. Вчора перед сном ксшлянула і як стрельнуло Майже не спала, рівно ходити не можу. Зараз принесуть уколи і зроблять мені, бо так не піде справа. Збиралась сьогодні газанію сіяти, посіяла. 3 2 fronya40, Алцьона, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 27 лютого, 2023 17 годин тому, Lika_N сказав: Спрошу,если кто покупал,какой? Хвалили этот. Эпицентр. и скину счс тебе ссылку на ФБ Цитата Аэрозоль для удаления наклеек, в Эпицентре есть. Удалило легко строительные наклейки на окнах пяти-шестилетней давности. Ни спирт, ни фен, ни масло не помогли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 27 лютого, 2023 ООО, Светик, супер. У меня наклейки на окнах остались.. сразу не удалила, а потом никак... 2 Живчик та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 лютого, 2023 В 27.02.2023 в 10:00, irysska сказав: Прийшла поплакатися Пам'ятаєте, я говорила, що ребра від кашлю болять. Так от, це міжреберна невралгія. Іриска, привіт) Розкажи, будь ласка, уже відступила ця напасть? Як ти лікувалась? Бо в мене також щось подібне. На вулиці сонечко, я відчинила вікно, витрушую носок, і тут бац, як схватить якийсь м'яз між ребрами, як у клещі. Й перекосило мене. Дихнути не можна. Так я шкандибаю буквою "Зю") 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 28 лютого, 2023 (змінено) 1 година тому, Живчик сказав: Іриска, привіт) Розкажи, будь ласка, уже відступила ця напасть? Як ти лікувалась? Бо в мене також щось подібне. На вулиці сонечко, я відчинила вікно, витрушую носок, і тут бац, як схватить якийсь м'яз між ребрами, як у клещі. Й перекосило мене. Дихнути не можна. Так я шкандибаю буквою "Зю") Привіт. Ох же ж 🥺 Сьогодні мені краще набагато. Лікування - Наклофен (я його робила, або Диклоберл, це просто різні виробники) в сідницю 1 р в день (але максимум 3 дні) + 2р в день німесил випити (можна і не пити). Уколи по почуттям. Якщо погано, то 1 і на слідуючий день 1, а через день (а можна і підряд) ще 1. Якщо після 1 уколу стало набагато краще, то 2 можна через день вколоти. Або взагалі не робити. Мені вчора і сьогодні зробили, не знаю, чи завтра робитиму. Це диклофенак, не корисно, звісно, але дієво. Змінено 28 лютого, 2023 користувачем irysska 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Мы еще не сдирали скотч с окон. Еще пока у нас очень неспокойно, позавчера опять окна содрагнулись. Поэтому пока не спешим.. У нас в зале еще и завешанные окна дополнительно. А в моей спальне так и листом утеплителя с подушками прикрыть окно ( кровать как раз под окном стоит). Но я уже с содраганием думаю о том как будем этот скотч отрывать. Вернее это будет делать муж. Сам наклеивал, теперь пусть сам и отдирает. А мне некогда этим заниматься. Весна на носу, окна надо мыть и избавляться от этих крестов на окнах. Про такой спрей не знала, надо поискать. В Эпицентр мне далеко ехать, может где в других магазинах попадется. Фотку себе заскринила в телефон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Я уже не могла,меня физически плющить стало)))),на кухне ..я там коЖен день,и хоть не заходи,в комнате,я там не бываю,и сейчас высоко не смотрю,а то опять у меня припадок будет))),сказал -приходи через две недели,ждЮ)))))коплю или силы или яд)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Моя красотень)) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 лютого, 2023 3 години тому, Lika_N сказав: Моя красотень)) Сліди скотча змивала гарно пароочисником, або рідиною антижир. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 3 березня, 2023 Всім привіт! Я в цьому сезоні наче надумала сіяти розсаду. У минулому році я цього не робила і взагалі нічого не саджала. Сьогодні таки роздуплилась і посіяла петрушку і газанію. Я петрушку потім клаптями з плошки дістаю і так саджаю, виходить добре. Бо та, що на зиму сію, от не сходить і все. Від цін на грунтосуміш я трохи офігіла, бо це капець. 1 кг нітроамофоски 88 грн. Чи сглузду з'їхали? Я все розумію, війна, але ж....люди теж гроші не штампують на ксероксі. І іноді я думаю "а на@уя мені ці посіви, бо це не те, що нерентабельно, а супер нерентабельно". Отаке.... 2 2 lana19, Elenka, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 березня, 2023 Всем привет! У меня один год был,, огород" на балконе (зелень и огурец) 😊, в прошлом году не было настроения. Может быть в этом году немного зелени посажу. Сейчас у меня новая забота - микрозелень. Еще только проклюнулась. Стараюсь себя чем-то занимать кроме рукоделия. Сегодня вспомнила про пирог Каприз от Светты- господыни, так захотелось исполнить, ни разу так и не приготовила. У нас на Борошно нет рецепта, может быть Светлана напишет нам его, чтоб не искать его в разных непотребных местах. 😉 Получилось очень вкусно готовила с цитрусовой начинкой. Рекомендую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах