Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Скільки людей, стільки і думок, а мені навпаки сподобалася форма з різноманітними фігурками, але у мене вже є форма, яку я ще ні разу не випробувала :girlleg:. Років зо три забрала у мами, так вона і лежить, чогось чекає :smilie_girl_299:.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В мене в дитинстві була форма з різноманітними фігурками, але інша, квадратна. Мені подобалися різні фігурки, красиво було в вазочці дивитися. Потім вона кудись ділася і мама купила просто горішки. Теж подобалися.

Зараз з єлектроплитою це недосяжна примха.

Поділитися повідомленням

Нагадали за формочки, що полізу по свої. Тим паче, на форумі з'явилось слухняне тісто для горішків)

Поділитися повідомленням

В мене накрилась мишка:( Плакаю:girl_cray1: Нова така 1300грн без доставки:0326:

Поділитися повідомленням

Зізнавався :kolobok_addon_girl_cool: У Саню мишею жбурнула? :Obmorok:

П.с. співчуваю

Змінено користувачем irysska

Поділитися повідомленням

12 хвилини тому, irysska сказав:

Зізнавався :kolobok_addon_girl_cool: У Саню мишею жбурнула?

Нііі! Як би я могла - мишу ж шкода(і Саню трішки:m0586:) - це ж мій основний робочий інструмент:girl_cray1: Я її замучила роботою(( Тепер в ній колесико працює лиш на зум, а мені треба, щоб воно ще й кнопкою працюваааалоооо:0326:

Поділитися повідомленням

А у мене  таку форму "горішки" муж таємно на сміття відніс. Як і маленький овальний чавунок. Формою я зовсім не пользувалась, тільки пару раз коли діти зовсім маленьки були. А чавунком пару раз в год могла хліб в ньому спекти.  Це він порядок в сараї наводив. Кинулась я, коли вже поздно було. 

Зараз дивлюсь на електроорешніцу. Собі не візьму точно, нам не за потреби. А дочці думаю подарунок на 8 березня зробити. Но сумніваюся в тім як вона - масло так же тече з неї, як в наплітній чи не. Коментар читала водою не так масло подтікаєт.

Поділитися повідомленням

1 година тому, musinka сказав:

А у мене  таку форму "горішки" муж таємно на сміття відніс. 

Сестра! :girls-hug: Мій чоловік також форму, правда з бубнами, як зараз кажуть "венские вафли", викинув. 
А я ж в ні, коли мені було 10 років, такі смачні печеньки пекла. А потім, як заміж вийшла, то привезла її сюди. Правда всього пару раз пекла, коли дитина була ще мала.
Все одно шкода. :roll:

Поділитися повідомленням

Дівчата, чоловіки ваші не покалічені:girl_210: живі-здорові? Це ж як треба любити ризик, щоб викинути на смітник жінчину річ:smile9:

Поділитися повідомленням

1 година тому, Наташшшка сказав:

Дівчата, чоловіки ваші не покалічені:girl_210: живі-здорові? Це ж як треба любити ризик, щоб викинути на смітник жінчину річ:smile9:

Гиии, після цього він вже даже  лоток з вершкового  сира чи якиусь другиу упаковочну тару запитує - викидати чі ні:girl_haha:?

Вчора коробку з-під  соломки питає - тобі не потрібна, викидати?

Поділитися повідомленням

14 хвилини тому, musinka сказав:

Вчора коробку з-під  соломки питає - тобі не потрібна, викидати?

Ось це виховання у чоловіка :girl_150::girl_210:

Поділитися повідомленням

В мене такий папа був. Прийде на кухню, візьме якусь кришку в руки, клац на одну каструлю - не підийшла, клац на другу - не підійшла. В смітник! А те, що є інші каструлі, сковорідки... ні, то не думається, скоріш викинути зайвий хлам!

Поділитися повідомленням

Ні, на кухні мій не хазяїн. Тут він не різикує сам щось викидати. Він тут тільки може собі дозволити, щось мені дуже потрібне на кухні, переместить в беседку, в літню кухню, а я потім починаю  шукати і :0326: , і :459626819:.

А сарай він вважає своїм господарством, тому буває що самовольнічаєт. 

Поділитися повідомленням

Спрошу,если кто покупал,какой?

Средство для снятия этикеток, моя любоВ,окна оклеила скотчем,с одного окна-стекла,солнечная сторона не могу снять,отрывается мелкими фракциями,и короче куриная ж-пка,это я культурно.

И с пластика отмыть)))

Постное масло уже,мимо)) 

Если кто так же как я попал))))поделитесь опытом)))

Поділитися повідомленням

Всім трям!

Прийшла поплакатися :0326: Пам'ятаєте, я говорила, що ребра від кашлю болять. Так от, це міжреберна невралгія. Вчора перед сном ксшлянула і як стрельнуло :girl_cray1: Майже не спала, рівно ходити не можу. Зараз принесуть уколи і зроблять мені, бо так не піде справа.

Збиралась сьогодні газанію сіяти, посіяла.

Поділитися повідомленням

17 годин тому, Lika_N сказав:

Спрошу,если кто покупал,какой?

Хвалили этот. Эпицентр. и скину счс тебе ссылку на ФБ

Цитата

Аэрозоль для удаления наклеек, в Эпицентре есть. Удалило легко строительные наклейки на окнах пяти-шестилетней давности. Ни спирт, ни фен, ни масло не помогли

Нет описания фото.

Поділитися повідомленням

ООО, Светик, супер. У меня наклейки на окнах остались.. сразу не удалила, а потом никак...

Поділитися повідомленням

В 27.02.2023 в 10:00, irysska сказав:

Прийшла поплакатися :0326: Пам'ятаєте, я говорила, що ребра від кашлю болять. Так от, це міжреберна невралгія.

Іриска, привіт) Розкажи, будь ласка, уже відступила ця напасть? Як ти лікувалась? Бо в мене також щось подібне.
На вулиці сонечко, я відчинила вікно, витрушую носок, і тут бац, як схватить якийсь м'яз між ребрами, як у клещі. 
Й перекосило мене. Дихнути не можна. Так я шкандибаю буквою "Зю")  :shok:

Поділитися повідомленням

1 година тому, Живчик сказав:

Іриска, привіт) Розкажи, будь ласка, уже відступила ця напасть? Як ти лікувалась? Бо в мене також щось подібне.
На вулиці сонечко, я відчинила вікно, витрушую носок, і тут бац, як схватить якийсь м'яз між ребрами, як у клещі. 
Й перекосило мене. Дихнути не можна. Так я шкандибаю буквою "Зю")  :shok:

Привіт. Ох же ж 🥺 

Сьогодні мені краще набагато.

Лікування - Наклофен (я його робила, або Диклоберл, це просто різні виробники) в сідницю 1 р в день (але максимум 3 дні) + 2р в день німесил випити (можна і не пити).

Уколи по почуттям. Якщо погано, то 1 і на слідуючий день 1, а через день (а можна і підряд) ще 1.

Якщо після 1 уколу стало набагато краще, то 2 можна через день вколоти. Або взагалі не робити.

Мені вчора і сьогодні зробили, не знаю, чи завтра робитиму.

Це диклофенак, не корисно, звісно, але дієво. 

Змінено користувачем irysska

Поділитися повідомленням

Мы еще не сдирали  скотч  с окон. Еще пока у нас очень неспокойно, позавчера опять окна содрагнулись. Поэтому пока не спешим.. У нас в зале еще и завешанные окна дополнительно. А в моей спальне так и листом утеплителя с подушками прикрыть окно ( кровать как раз под окном стоит).

Но я уже с содраганием думаю о том как будем этот скотч отрывать. Вернее это будет делать муж. Сам наклеивал, теперь пусть сам и отдирает.  А мне некогда этим заниматься. Весна на носу, окна надо мыть и избавляться от этих крестов на окнах. 

Про такой спрей не знала, надо поискать. В Эпицентр мне далеко ехать, может где в других магазинах попадется. Фотку себе заскринила в телефон.

Поділитися повідомленням

Я уже не могла,меня физически плющить стало)))),на кухне ..я там коЖен день,и хоть не заходи,в комнате,я там не бываю,и сейчас высоко не смотрю,а то опять у меня припадок будет))),сказал -приходи через две недели,ждЮ)))))коплю или силы или яд))))))

IMG_20230227_162742.thumb.jpg.a995fafe32b87e25239753f5d3fcdd15.jpg

Поділитися повідомленням

3 години тому, Lika_N сказав:

Моя красотень))

Сліди скотча  змивала гарно пароочисником, або   рідиною антижир. 

Поділитися повідомленням

Всім привіт!

Я в цьому сезоні наче надумала сіяти розсаду. У минулому році я цього не робила і взагалі нічого не саджала.

Сьогодні таки роздуплилась і посіяла петрушку і газанію. Я петрушку потім клаптями з плошки дістаю і так саджаю, виходить добре. Бо та, що на зиму сію, от не сходить і все.

Від цін на грунтосуміш я трохи офігіла, бо це капець. 1 кг нітроамофоски 88 грн. Чи сглузду з'їхали? Я все розумію, війна, але ж....люди теж гроші не штампують на ксероксі.

І іноді я думаю "а на@уя мені ці посіви, бо це не те, що нерентабельно, а супер нерентабельно".

Отаке....

Поділитися повідомленням

Всем привет!  У меня один год был,, огород" на балконе (зелень и огурец) 😊,  в прошлом году не было настроения.  Может быть в этом году немного зелени посажу.  Сейчас у меня новая забота  - микрозелень.  Еще только проклюнулась.  Стараюсь себя чем-то занимать кроме рукоделия. 

Сегодня вспомнила про пирог Каприз от Светты- господыни,  так захотелось исполнить,  ни разу так и не приготовила.  У нас на Борошно нет рецепта,  может быть Светлана напишет нам его,  чтоб не искать его в разных непотребных местах. 😉

Получилось очень вкусно   готовила с цитрусовой начинкой. Рекомендую. 

IMG_20230303_173935.jpg

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз