Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 23 червня 3 години тому, Наталия63 сказав: Неля, я не зрозуміла, як це - на крапельки перевіряти?! Я тобі розкажу, ми з Нелею про одне говоримо. Жовток розколотити з водою. В магазинний жовток треба додати 1-2 ч. л. води. Спочатку 1 ложечку, пензлик підняти і дивитися, щоб стікало не цівкою - то ще густеньке, додати ще пів ложечки води. Стікати повинно частими крапельками, то додавати ще водичку. Мені досить 2 ч.л. Якщо жовток з домашньої курки, то він густіший за магазинний. Води може і 3 ложечки піти. Ото такою рідиною мазати пиріжки, витримати їх десь хвилин 10 і тільки потім в духовку. Кірочка на них получається дуже красива, тонесенька, глянцева. Отака наука в тих пиріжках. А ми завжди мазь-мазь і в духовку. А тепер я роблю красивенні! 7 lana19, Наташшшка, Наталия63 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 25 червня Вчора нам поміняли графікі вимкнення світла. Вчора без попередження сиділи 4+6 годин, сьогодні вже відбули 6,5 та попереду вечірне з 19 до 23х. ШОБ ВОНИ ВСІ ПОВИЗДИХАЛИ В ТІЙ КЛЯТІЙ РАШЦІ !!! ПРОКЛИНАЮ ЇХ ДО 12 КОЛІНА!!! 2 Дяна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 червня У нас так. Серая зона - возможно! включение ...но, увы, сейчас - невозможно ((( 2 години тому, Справжня господиня сказав: В ТІЙ КЛЯТІЙ РАШЦІ !!! ПРОКЛИНАЮ ЇХ ДО 12 КОЛІНА!!! разом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 червня (змінено) Лана, в вас ще нормально, можна хоч що робити та планувати. А в нас так Вчора вимкнули о 19 і включили о 0-20, то я в 0-45 жарила котлети, бо за 2 години світла ввечері все не вспіла, хоч фаршу накрутила. Зараз світло є з 8-30 і до 13 годин, чухаю по кухні і квартирі як отой електропилосос без перериву. В мого сина світло вимикають двічі на добу(!!!) і по 4 години, ніяких сірих зон. Отак. Одне місто, дві компании. ДТЄК це Ахметка((((((((( Змінено 26 червня користувачем Справжня господиня 1 1 lana19 та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 26 червня 20 годин тому, lana19 сказав: У нас так. Серая зона - возможно! включение ...но, увы, сейчас - невозможно ((( разом! О, з таким графіком я раділа би) Всього по чотири години виключення. У мене позавчора не було світла з 9 до 16 = 7 годин. Потім на дві години увімкнули і знову вимкнули з 18:00 і правда до 23:00 = 5 годин. І враховуючи, що у мене електроплита та ще й 21-й поверх. Як при царі Горошку)) немає ні світла, ні води (ніякої), ні отоплення, електроплита, звістно, також не працює. У вартирі повсюди стоїть одна вода в балабашках (бутелі)) Ще й часто приходиться йти, та ні... майже лізти на 21-й поверх. 4 Olima, Lika_N, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 червня Танюша, ось для мене із того що ти перерахувала лякає тільки 21-й поверх. Тут 4-й поверх іноді стає як підняття на Говерлу, а на 21 це вже Еверест. 3 Справжня господиня, Живчик та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 червня В нас як немає світла, то все інше працює - тече вода, є опалення, працює ліфт. От з електроплитою то засада, бо у кого газ, то хоч їжу можна готовити і чай пити. Як ото Таня на 21 поверх сходить я не уявляю. До свого 9го я ще піднімаюся з зупинкою на п*ятому, а вище я б вже не змогла. В нас як ліфт ремонтували, то бідні люди на 16 з торбами та колясками... жах. 2 Lika_N та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 26 червня 5 хвилин тому, Olima сказав: Танюша, ось для мене із того що ти перерахувала лякає тільки 21-й поверх. Тут 4-й поверх іноді стає як підняття на Говерлу, а на 21 це вже Еверест. Аха-ха)) Точно що Еверест)) Так, якщо тільки він був. Щоб подати воду на висоту 21 -го і вищого поверху потрібні насоси, які здатні створити потрібний тиск. А коли світло вимикають, то насоси не працюють і наступає для мене караул. Я при царі Горошку))) 2 Справжня господиня та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 26 червня 26 хвилин тому, Справжня господиня сказав: В нас як немає світла, то все інше працює - тече вода, є опалення, працює ліфт. От з електроплитою то засада, бо у кого газ, то хоч їжу можна готовити і чай пити. Як ото Таня на 21 поверх сходить я не уявляю. До свого 9го я ще піднімаюся з зупинкою на п*ятому, а вище я б вже не змогла. В нас як ліфт ремонтували, то бідні люди на 16 з торбами та колясками... жах. Це у вас ОСББ, що ліфт працює? А на верхніх поверхах, коли вимикають світло, також є вода і опалення, як на нижніх? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 червня 1 хвилину тому, Живчик сказав: Це у вас ОСББ, що ліфт працює? А на верхніх поверхах, коли вимикають світло, також є вода і опалення, як на нижніх? Ні, ОСББ в нас немає. Просто ліфт якось окремо від будинкових кабелів. В торічну зиму якщо в сусідньому будинку не було світла, то і в нас ліфт не працював. Але зараз в нас зробили однакові графіки, а ліфти все одно працюють. На верхніх поверхах без світла теж є і вода, і опалення. В нас чотири однакові 16-поверхівки поруч, все працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня 17 годин тому, Справжня господиня сказав: Ні, ОСББ в нас немає. Просто ліфт якось окремо від будинкових кабелів. В торічну зиму якщо в сусідньому будинку не було світла, то і в нас ліфт не працював. Але зараз в нас зробили однакові графіки, а ліфти все одно працюють. На верхніх поверхах без світла теж є і вода, і опалення. В нас чотири однакові 16-поверхівки поруч, все працює. О, так тоді не так стращно без світла. Жити можна, якщо є вода і опалення) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 28 червня Вчора знов кукували з 16 години до 22-45. Зате горіли вуличні ліхтарі у нашому дворі. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 1 липня Цей тиждень в нас страшенна спека +36 +37. Я вирішила поки взяти типа відпочинок і не буду ходити на роботу. Тим паче міняю магазин, тому дуже вийшло зручно. Буду працювати в іншому новому магазинчику по продажу води, теж поруч. Це відкрила хазяйка нову точку і мене запросила. Там є кондиціонер і ще купили генератор. А в старому магазині нема кондишена, а вентилятор без струму не працює, там всередині гірше, чим на вулиці. Вчора на роботі двічі сиділи без світла, то я тушкувалася у власному соці півдня при +34 в задухі. Заболіла голова, піднявся тиск... От і добре, що піду звідти. 3 Lika_N, Наташшшка та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 1 липня Нарешті співпав мій графік відключень з графіком форуму - зайшла почитати всі новини, бо ж сумно без вас, дівчата. А у мене новин ніяких, крім того, що я зараз хліб не печу( взагалі відключила свою духовку, засушила закваску. А у мене аж фізична ломка за тістом, за свіжим хлібом, за запахом( 2 Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 1 липня От зараз сиділи без світла з 16 години до 22-45. Це жах. Дуже боюся за холодильник, щоб не вмер. Бо якщо і купую новий, то він так само буде залежити від рубільника, який вмикає якийсь дядька. А далі гірше з жарюкою, вимикати будуть на довше. Я вже за свої кондиціонери навіть не згадую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 2 липня В 23.06.2024 в 21:10, Справжня господиня сказав: Я тобі розкажу, ми з Нелею про одне говоримо. Жовток розколотити з водою. В магазинний жовток треба додати 1-2 ч. л. води. Спочатку 1 ложечку, пензлик підняти і дивитися, щоб стікало не цівкою - то ще густеньке, додати ще пів ложечки води. Стікати повинно частими крапельками, то додавати ще водичку. Мені досить 2 ч.л. Якщо жовток з домашньої курки, то він густіший за магазинний. Води може і 3 ложечки піти. Ото такою рідиною мазати пиріжки, витримати їх десь хвилин 10 і тільки потім в духовку. Кірочка на них получається дуже красива, тонесенька, глянцева. Отака наука в тих пиріжках. А ми завжди мазь-мазь і в духовку. А тепер я роблю красивенні! Дякую, Світланка! Так, ми так і робимо - "мазь-мазь" і духовку! Треба спробувати, як ти написала! 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 6 липня Кто не знал, знайте! Я вам сейчас расскажу, откуда готовилось пыльное нападение. Холодильник lg У него при работе немного греются стенки. Но стенки стали греться прям сильно. Я заметила еще в прошлом году. Муж сказал, что все нормально. Просто лето и ему жарко. В этом году я не выдержала и пошла спрашивать Гугл. Гугл накидал мне 1500 видео и прям так и сказал - Ты шо!! мыть немедленно, избавиться от пыли срочно! перерасход электроэнергии. Сгорит компрессор. Муж уехал по делам. Я перевернула холодильник. Открутила нижнюю кришку.....мысленно проорала Ааааааааа. Бо там был глобальный пылевой писец. Я не знала, что внутри надо периодически чистить. У кого сзади на холодильнике есть решетки, поищите в Гугл , как чистить. Успела прочитать, что пыль на них тоже влияет на перерасход эл. энергии и нагрузку на холодильник. Видео Самсунг 4 Магда, Справжня господиня, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 липня Всім трям! Я нарешті зайшла. Ніяк від вірусу не вичухаюсь, в середу буде 2 тижні. Вже і антибіотик пропила. А ще спека, це капець. У мене 2 рази температура була 38, то це взагалі, то так спекотно, наче знаходишся в чані з киплячою водою. Отакі новини. А так я на зв'язку з Ланою 💋 Всіх лю ❤️ 5 1 lana19, Наташшшка, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 липня Ірусічка, скоріше одужуй, нам ще Перемогу святкувати разом! 3 lana19, Наталия63 та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 липня Я сьогодні псіханула з тієї спеки та наробила пиріжків з абрикосами. Їх 20 штук, стигнуть під під рушниками. Світла немає, фото темне. 7 irysska, Магда, Наталия63 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 липня (змінено) Всім Всі нагрілися? Це якийсь капець, коли ця неможлива спека скінчиться А плюс відключення. Це ж навіть вентилятор не ввімкнеш (це хоч мінімум). Змінено 15 липня користувачем irysska 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 липня В 11.07.2024 в 16:57, Справжня господиня сказав: Ірусічка, скоріше одужуй, нам ще Перемогу святкувати разом! Дякую Я одужала вже, навіть морозиво жру )) Але цей раз важко, тільки після антибіотика все пройшло. Це коли влітку так хворіли? 2 Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 17 липня господи, це пекло колись закінчиться??? 38 тепла кожен день, а вночі 29. і без вентилятора, я вже за свої кондишени не згадую... на роботі з геніком працює кондишен, але той грюкіт і вонізм від того геніка такий, що в мене починає боліти голова. просто тих генераторів поруч з нами аж 5 і всі разом молотять!!! я домовилася з хазяйкою, що ми з нею працюємо по півдня - я з ранку, вона з обіду. так ще можна працювати та жити. вдома жах, в кватирі як на вулиці, тільки без вітру. іноді вмерти хочеться... 3 Olima, irysska та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 17 липня У нас сьогодні ввечері нарешті пройшов гарний, спокійний дощ. Після такого пекла зазвичай такі штормові дощі з градом та шквалами бувають, а в цей раз на диво все добре пройшло. Я їхала в сад поливати, на півдорозі розпочався дощ, то я вся мокра і щаслива повернулася додому. Трохи легше дихати стало. На завтра наче знов дощ стоїть. 5 irysska, Справжня господиня, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 18 липня 5 годин тому, Справжня господиня сказав: господи, це пекло колись закінчиться??? 38 тепла кожен день, а вночі 29. і без вентилятора, я вже за свої кондишени не згадую... Не хвилюйся, завтра вже буде трохи легше - йде "похолоданІє") Обіцяють вдень +31. 2 2 Наташшшка, inucya, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах