Qween 7 216 Опубліковано: 29 листопада, 2017 Инночка, поздравляю с ёлочкой! Ты какую выбрала? У нас ёлочка искусственная, но ей уже лет так 16-17 , то есть она старого образца, хотя на те времена была лучшая. Не могу сказать что она прямо как настоящая, но симпатичная и высокая (когда-то выкладывала фото её в украшениях). Сейчас, помню, Танечка Фрекен Бок писала что новые ёлки делают совсем как настоящие. Я пока таких не видела у нас в магазинах. Но и пока не думаем новую покупать, пусть эта ещё послужит. Ёлочку уже достали, ящики с игрушками достали - думаю что на днях будем уже ставить ёлочку и украшать. Обычно числа 15-го декабря ставили, а сейчас, думаю, раньше поставим. Люблю как ёлочка сияет . Пока дочка была совсем малышка, то большую ёлку не наряжали, поэтому соскучились по ней. 3 УкраІнка, Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2017 Инна, поздравляю с приобретением! Жду фото елочки. Какую взяли? Большую? Я видела таааких красавиц, метра два...пушистые, но и кусючие((( 2 Natali06 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 29 листопада, 2017 Девочки, елку мы заказали невысокую, всего 1,2 м, но литую, т.е. внешне наиболее похожую на настоящую. Сначала я долго капала мужу на мозги, показывала разные недорогие варианты, но он все говорил, что они на елки вообще не похожи. А тут на прошлой неделе заехали в Эпицентр по совершенно другому вопросу, и мне срочно понадобилось пройти через новогодний отдел . А там такие красавицы стоят, что от живых вообще не отличить! Но и цены, конечно.... Супруг походил вокруг, пощупал, поизучал и "дал добро" на заказ через интернет. Я бы, конечно, более высокую взяла, но решила пока не наглеть. Хотя у нас и настоящие обычно были 1,2-1,5м. А выглядеть она должна вот так: 9 Фрекен Бок, valuhka, lana19 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 грудня, 2018 Как дела с елочками? Нарядили уже? Ну хвастайтесь!! Мы скорей всего не будем в этом году ставить...ляжет она в первый же день Потому развесила гирлянды по окнам, на столе в моем цветнике разложила - и уже праздниками запахло)). Ну и все же, маааленькую елочку мы нарядили. Заберу планшет с зарядки и сброшу фото. 3 Kira, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2018 Вот такая в этом году у нас ёлка) Без огоньков, но с украшениями, как положено, и на верхушке с почти звездой)) 5 valuhka, musinka, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 23 грудня, 2018 Оригинальненько! Я бы даже сказала, что ёлка эксклюзивная! 4 Алцьона, Kira, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2018 14 минут назад, УкраИнка сказал: Оригинальненько! Я бы даже сказала, что ёлка эксклюзивная! Спасибки!! тешим себя этим) А с каждой просмотренной украшенной елкой все больше хочется и себе настоящую, большую, с огоньками и подарками под ней 2 inucya та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 січня, 2023 Вже, мабуть, ялинки і порозбирали. А я лишень оце вирішила принести свою сюди. Ялинка цього року ще і освітлює нам вечори без світла, на ній одна з гирлянд від паверу, доволі яскрава! Тому розбиратимемо не скоро. Прихований текст 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 16 січня, 2023 А у нас была такая. Места поставит елку не было. Да и не безопасно. Решили не покупать маленькую. Деньги для елки перевели для наших родненьких ЗСУ. 2 1 Справжня господиня, Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 118 Опубліковано: 16 січня, 2023 У нас вже дуже давно красива висока штучна ялинка, але цього року ми її не ставили, обійшлися ось таким віночком 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 січня, 2023 Прибираємо сьогодні ялинку. 😥 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 976 Опубліковано: 22 січня, 2023 Моя ялинка))) І головний поціновувач ялинки))) 2 1 Olima, Магда та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 34 хвилини тому, Наташшшка сказав: Моя ялинка))) І головний поціновувач ялинки))) Це араукарія??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 976 Опубліковано: 22 січня, 2023 Тільки що, Алцьона сказав: Це араукарія? Так) Тільки фото не цього року. В цьому році не ставили. А так кожен рік її прикрашаємо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Моя ялинка))) І головний поціновувач ялинки))) Ой, поціновувач розкішний! Такий поважний ... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 976 Опубліковано: 22 січня, 2023 (змінено) 8 хвилин тому, УкраИнка сказав: Ой, поціновувач розкішний! Такий поважний ... Взагалі це діФка, просто я фемінітиви не дуже полюбляю, тому вийшов чоловічий рід)) Шкідниця ще та))) Змінено 22 січня, 2023 користувачем Наташшшка 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 січня, 2023 59 хвилин тому, Наташшшка сказав: Взагалі це діФка, просто я фемінітиви не дуже полюбляю, тому вийшов чоловічий рід)) Шкідниця ще та))) Тоді "розкішна шкідниця- поціновувачка"! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 26 січня, 2023 А я и не видела этой темы. Только сейчас наткнулась. Красивые елочки. И все разные такие. А я похвастаться не могу. Только вчера свою елку убрала, и весь праздничный наряд дома. Ёлка у нас в этом году новая была. Вернее новая для нас, хотя у нас и старая ёлка еще есть. Ёлка еще с моего детства. А в этом году дочка с семьей в Киев переезжала и свою елку нам оставили. Они ее только 2 года как купили, но везти туда не захотели. И только поэтому что была ёлка, решили с мужем наряжать. Хотя настроение совсем не праздничное было. И что удивительно, я как никогда, ее даже не сфоткала, хотя елочка очень красивая. Фотки есть всех елок, со всех новогодних праздников. А этой нет...еще вчера подумала - фотографировать или нет...и не стала. Вот так...не осталось памяти о елочке в военное время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 січня, 2023 10 хвилин тому, musinka сказав: А я и не видела этой темы. Только сейчас наткнулась. Красивые елочки. И все разные такие. А я похвастаться не могу. Только вчера свою елку убрала, и весь праздничный наряд дома. Ёлка у нас в этом году новая была. Вернее новая для нас, хотя у нас и старая ёлка еще есть. Ёлка еще с моего детства. А в этом году дочка с семьей в Киев переезжала и свою елку нам оставили. Они ее только 2 года как купили, но везти туда не захотели. И только поэтому что была ёлка, решили с мужем наряжать. Хотя настроение совсем не праздничное было. И что удивительно, я как никогда, ее даже не сфоткала, хотя елочка очень красивая. Фотки есть всех елок, со всех новогодних праздников. А этой нет...еще вчера подумала - фотографировать или нет...и не стала. Вот так...не осталось памяти о елочке в военное время. Нічого, на наступні свята обовязково будуть і радісний настрій, і фотосесія ялинки, і ми нею тут полюбуємось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 27 січня, 2023 Доброго ранку! Теж тільки побачила тему) в прошлом році в мене була ялинка,спогади про яку мене зігрівають. І ці раш.худоби нас позбавили і цієї радості.. ми все нагонимо,звісно. Показую мою красуню. Маленька,але стільки щастя принесла. Після Перемоги я куплю велику. До речі,2022 зустрічала я з Циганкою через zoom. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 січня, 2023 1 година тому, fronya40 сказав: . Після Перемоги я куплю велику. Ми теж запланували покупку великої ялинки. Взагалі стільки планів на "після Перемоги "... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 27 січня, 2023 13 години тому, УкраІнка сказав: Ми теж запланували покупку великої ялинки. Взагалі стільки планів на "після Перемоги "... і я мріяла літом купити нову, штучну, велику... щоб ім наші некуплені і не наряджені ялинки, кожною голочкою, тай у дупу... 5 fronya40, Наташшшка, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 грудня, 2023 Вітаю в ялинковій темі. Ми вже з ялинкою. Цьогоріч Микола раніше прийшов, то і 'робочий кабінет' раніше йому треба. Ну і очікування свята набагато емоційніше, ніж післясвяття, тому саме час любуватись ялинкою і чекати дива. і куди ж нам без залізниці)) 10 Магда, Пампушка, musinka та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Дівчата, які гарні у всіх минулорічні ялинки . В цьому році будуть ще кращі, в цьому не маю сумніву . А я в цьому році не планувала ставити ялинку, але з'явився новорічний гном і тепер мабуть треба наряджати ялинку. У мене штучної не має, завжди ставили живу, а в цьому році до мене тільки дійшло, що їх у нас на звичному місті і не продають. От ні одної ще не бачила у продажу, чи то заборонили, хоча і раніше їх гоняли, чи ще з чимось це пов'язано, не зрозуміло. 3 Алцьона, Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 16 грудня, 2023 У нас ялинок живих продається купа, хоч їж їх. Перші з'явилися ще до Миколая, здається, 6 грудня бачила. Багато гарних і великих, наче і оті бірки є. Купувати не планую, тож і цін не знаю. А цінників немає, як завжди. Якщо буде хоч крапля настрою, поставлю маленьку настільну. 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах