Olima 2 154 Опубліковано: 15 лютого, 2023 (змінено) Фото з інтернету взяла, якось на олх її побачила за 200 грн і замовила. Поки що не знайшла з нею спільну мову . Ввечері дома сфоткаю свою стару форму на вареник. Змінено 15 лютого, 2023 користувачем Olima 2 Наташшшка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Мій хлібчик на ЛМ на сьогодні. З рецептом не експериментую, просто не маю на це часу. Замість цукру - мед, розстойка залежить від моєї зайнятості - від декількох годин, до декількох днів Що готувати на обід-вечерю ще не придумалаПідказуйте! 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Наташа, гарний хлібчик , а що означає "хлібчик на ЛМ"? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 15 лютого, 2023 16 хвилин тому, Olima сказав: що означає "хлібчик на ЛМ" На заквасці Левіто Мадре 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 16 лютого, 2023 В 15.02.2023 в 11:17, Наташшшка сказав: Мій хлібчик на ЛМ на сьогодні. З рецептом не експериментую, просто не маю на це часу. Замість цукру - мед, розстойка залежить від моєї зайнятості - від декількох годин, до декількох днів Що готувати на обід-вечерю ще не придумалаПідказуйте! Ох і Наталочка, ох і майстриня! І роботи купу поробить , ще й хліба напече! Наша невгамовна!!!💙💛 1 1 musinka та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 18 лютого, 2023 (змінено) Сьогодні вночі я готувала і їла винегрет. Мабуть не наїлася, бо встала , і раптом зранку поставила "на пар", в скороварку, овочі. Через пару часів насолоджувалися вже с мужем. Огірки мариновані в мене вже закінчуються, о сталось пару 1л банок на Олівьє. Нашла стару 3х л банку Огорода. А там не тільки огірки і різні овочі, а і гриби ( печериці). Виловила огріки, усі печериці, і получился у мене винегрет з грибами. Смачно! Пригощайтеся! Змінено 18 лютого, 2023 користувачем musinka 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 18 лютого, 2023 Неля, таке фото яскраве у вінегрету, що аж самій закортіло, бо вже тії омари надоїли А в мене сьогодні на вечерю суп з лососевими смужками, давно першу страву не варила, а сьогодні побачила ці смужки і відразу вирішила, що варитиму суп з ними 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 18 лютого, 2023 36 хвилин тому, Olima сказав: А в мене сьогодні на вечерю суп з лососевими смужками, давно першу страву не варила, а сьогодні побачила ці смужки і відразу вирішила, що варитиму суп з ними Оля, розкажи, що за смужки і як вариш. В нас продавали слайси з лосося, я часто брала. Але зараз вони стали дорогі, не можу на свою пенЗію розігнатися. Ось прочитала про такий супчик і так захотілося зварити! Завтра куплю хребет лососевий и зварю. Або Оля щось цікаве розкаже про супік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 18 лютого, 2023 (змінено) Залишила трохи на засолювання таких смужок, вони відрізані з боку, там ще є темне м'ясо. Ці смужки зовсім без кісток, тому я їх і беру, а ще вони майже самі дешевші (275грн) після кусочків із шкурками та кісточками, які по 240грн. Ось такі в нас ціни. А суп, то звичайний рисовий суп, в який я за 5-7 хвилин до кінця закидаю оці смужки. Змінено 18 лютого, 2023 користувачем Olima Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 18 лютого, 2023 Дівчата, я тут подумала, візьміть наді мною шефство Ви готуєте, і мені надсилаєте страви А шо...Бо в мене сьогодні позавчорашній гречаний суп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 18 лютого, 2023 Наташа, залюбки, а натомість ти вчиш мене пекти красень - хліб 🍞. А ще скажу тобі по секрету, завтра мій суп також стане вчорашнім . 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 18 лютого, 2023 Ага, смужки такі бачила, ціну на зараз не знаю, давно брала. Ні, рисовий суп не хочу, я свій зварю, фінський на молоці. Вова з радістю вислухав про хребти лосося до супа, дуже він полюбляє той супік. А от гречаного в Наташки я б з*їла, даже позавчорашній, шото давно такий варила. Я можу і неділю їсти один суп, я не вередую. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 18 лютого, 2023 Ні-ні-ні, гречаного супчику мені не шліть, я його три дні їла) Рибної юшечки і вінегрету хочу 1 година тому, Olima сказав: А ще скажу тобі по секрету, завтра мій суп також стане вчорашнім Мій уже позавчорашній 1 година тому, Olima сказав: а натомість ти вчиш мене пекти красень - хліб Оль, а що там його пекти? Духовка в мене препаршива, була б духовка хороша, то взагалі все просто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 19 лютого, 2023 От, дівчата, щоб ви мені не розказували та завлікательні картинки не постили, все ж той сірий окунь жарений набагато смачніший та соковитіший за духовочного. Я робила на днях його в духовці, ну з*їли, але проти пожареного це не то пальто. От зараз на вечерю я знов пожарила того окуня і Вова зжер 3 куска і просто приказав тепер тільки жарити! Ніякої духовки! Та я й сама бачу різницю в смаку та соковитості. Дуже смачна риба! Акція на неї сьогодні ще була, але я взяла селедку і вже посолила, набрала м*яса до морозилки, а риба вже б не влізла нікуди. Купила ще невеличкий хребетік лосося чи когось там красненького, зробила бульон, зараз стигне, завтра буду супік варити фінський. А може й сьогодні. А де це всі поділися? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Тут мы. Наслаждаемся иллюзией мира. Свет реже отключают. До 24 осталось практически 4 дня. А я вчера в духовке картошку по-селянски с мясом и яблоками запекла. Ленину капусту по-корейски сделала. Подруга в гости забегала. Принесла мне очень интересную рукколу и плантан. 1 1 Наташшшка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 19 лютого, 2023 20 хвилин тому, lana19 сказав: А я вчера в духовке картошку по-селянски с мясом и яблоками запекла. А з цього місця подробніше. Якраз стою і кусяки свиної лопатки шматую на порції. Завтра б і запекла, мені у вівторок-середу на роботу на 2 дні йти, треба дома щось залишати їсти. 23 хвилини тому, lana19 сказав: очень интересную рукколу и плантан. Цікаво, цікаво... а плантан що це? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Это овощной сорт банана. Выглядит -как обычный с начинающей чернеть шкуркой. Надо его жарить 1 1 Алцьона та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 19 лютого, 2023 3 хвилини тому, lana19 сказав: Это овощной сорт банана. Выглядит -как обычный с начинающей чернеть шкуркой. Надо его жарить А як відрізнити плантан від починаючого чорніти? Я завжди беру отакі починаючі чорніти, навіть коричневі. Вони дуже стиглі і солодкі, схожі на гнилі. А мені самі смачні! Ніколи не жарила банани, але їла, правда дуже давно. Блін, такі дорогі стали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Я даже и не знаю. На вид он крупнее трошки и тяжелее. И цена почти в 2 раза дороже обычных. Никогда не ела. Будет повод правильное желание загадать! И вот такая интересная большая руккола. С ореховым вкусом . Лист мягкий и нежный. А сам черенок твердый. Тарелка диаметром 30 см 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 лютого, 2023 2 години тому, справжня господиня сказав: А з цього місця подробніше. Сразу включаю духовку на максимум. Картофель - люблю лимонку. На 4 части вдоль. Морковку - вдоль и потом пополам и каждую половинку вдоль на 3 части. Получаем брусочки. Противень застелить пергаментом. Картофель морковку на него. Специи для картофеля готовые. Паприка. Сухой чеснок. Соль. Растительное масло. Все перемешать. Сининка - кусками.. Посолить. Поперчить. Можно смазать медовой или французской горчицей. Сверху на картофель. Яблоки. Штуки 3-4 пополам. Убрать по желанию серединку и положить прям на свининку. Можно еще свежий чеснок . Не чистим - а режем головку пополам и в картоху. Можно несколько шампиньонов положить. Ставим в духовку и я накрываю противень с картошкой вторым противенем. Можно фольгой. Примерно на минут 40. Через минут 20 от начала температуру понижаю до 220 примерно. Убрали кришку и доводим до готовности и зарумянивания. Во первых это красиво. Во вторых - очень вкусно. И даже в холодном виде У нас сегодня на ужин Пюре. Биток из индейки и салат руккола -груша- сыр и немного кумквата. Кумкват - маленький подарок от подруги из Италии. Кумкваты из соседского сада. 1 1 Наташшшка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Яненько-поняненько, зробима, дякую. Що таке "Картофель - люблю лимонку" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Сорт. Очень вкусный. Прекрасен для запекания. Сверху получается нежная корочка. А внутри мягкий . Готовится быстро. Он такой овально- продолговатый Наверно многие в Одессе любят лимонку. Видео с привязкой ко времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 19 лютого, 2023 Нема в нас такої картоплі. Буду викручуватися чим є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 20 лютого, 2023 16 годин тому, справжня господиня сказав: От, дівчата, щоб ви мені не розказували та завлікательні картинки не постили, все ж той сірий окунь жарений набагато смачніший та соковитіший за духовочного. Я робила на днях його в духовці, ну з*їли, але проти пожареного це не то пальто. Света, як к часу ти написала про окуня. Як раз достала с морозілки два окуня і збиралась запекать. Но тепер пожарю. Ми теж більше поважаємо жарену рибку, ніж запечену в духовці. 13 години тому, lana19 сказав: Сразу включаю духовку на максимум. К Ланка, дякую за рецепт ! Картопелька у тебе дуже апетитна) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 20 лютого, 2023 14 години тому, lana19 сказав: Это овощной сорт банана. Выглядит -как обычный с начинающей чернеть шкуркой. Надо его жарить Це для мене відкриття часу! Ніколи не розділила банани на овочевий сорт и звичайний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах