Магда 2 077 Опубліковано: 28 листопада, 2023 51 хвилину тому, Алцьона сказав: ммм! смакота! я теж гарбузика смажила, але тільки мені і зайшло(( А ми гарбуз любимо і печений, і тушений, а це вперше жарила - повечеряли із задоволенням. Тут мені повезло, ми не перебірливі, їмо все, що приготую) 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 29 листопада, 2023 12 години тому, Алцьона сказав: люди давно знаються на таких секретиках, ... ... бо живу на світі вже довго))) Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 29 листопада, 2023 15 годин тому, Алцьона сказав: Бачите, люди давно знаються на таких секретиках, а я лиш нещодавно відкрила ці пластівці. Подібні кукурудзяні пластівці давно покупаю. Тіки трохи друга етикетка була на моїх пакетах. Зараз показати не можу, бо пакет пластивців давно використовувала і викинула, а купити нову пачку забуваю. Покупала завжди в АТБ. Там такі пластівці бувають різного помолу. Я ці пластівці використовувала в основному для обвалювання бездрожевих лепешек на кефірному тісті. Теж гарна скоринка виходить. Ну і іноді рибу жарила. А ось отбивнушки чомусь недокумекала жарити, треба спробувати. Дякую що нагадали за ці пластивці, бо зовсім за них забуваю, коли заходжу в АТБ. 4 Алцьона, Olima, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2023 4 години тому, справжня господиня сказав: ... бо живу на світі вже довго))) Вчора було мені погано, обжерлася ввечері. Знайшла фестал, випила, полежала і все пройшло. Я б краще сказала, ЯКІСНО, а не довго. Можна довго прожити і нічо не пізнати)) Бережи животика)) 2 1 Olima, inucya та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 грудня, 2023 Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль 3 Справжня господиня, Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 2 грудня, 2023 3 години тому, irysska сказав: Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль А я зараз буду готувати. Теж жеру її страшно! 1 2 Алцьона, irysska та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 2 грудня, 2023 10 годин тому, irysska сказав: корейську моркву, Виглядає вітамінненько! Така жовтогаряча 2 Наташшшка та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 2 грудня, 2023 Я сьогодні наробила картопельки в горщиках. Дітям без грибочків, дорослим із шампіньйонами. Завтра перемажу коржі Спартака сметанкою і буде ще і тортик на десерт. Облюбувала напікати гору коржів медовика і спартака на зберігання. А тоді так швидко тортика можна зробити, коли солоденького припече. 3 Магда, irysska та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 3 грудня, 2023 (змінено) Сьогодні зварила суп з консервованим лососем і пшоном, плавленими сирками. Ще приготувала чечевицю із зажаркою і кетчупом. І самий простий кексик спекла, на кефірі. Змінено 3 грудня, 2023 користувачем irysska 5 Наташшшка, Справжня господиня, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 грудня, 2023 вечір неділі... мааам, на завтра тре щось на ярмарку благодійну. Колочу тісто на печенюхи з передбаченнями) https://mooka.com.ua/forums/topic/3918-печенье-с-предсказаниями/ 3 Магда, irysska та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 3 грудня, 2023 Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! "Тесен мир..." 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 3 грудня, 2023 36 хвилин тому, справжня господиня сказав: Алла, побачила в твоєму рецепті печива ссилку на антипрігарний коврик від Інтерпромторга. Не дивуйся, але мені той самий Олександр ще років 10 назад подарував такий свій коврик великого розміру, я йому на сайті відгук-рекламу писала. Дуже гарна річ! "Тесен мир..." Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав))) Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 3 грудня, 2023 6 хвилин тому, Алцьона сказав: Мені цей коврик і досі слугує. Просто ванлав))) Маю ще два силіконові, щоб медовики пекти по три коржі за раз. Так вони хоч і класні, але з антипригарним - небо і земля!! В мене цей великий коврик рідко використовується (тому що великий!), бо є ще два антипригарних на кожне деко, вони трохи іншої якості. Їх мені присилали з Одеси роки зо 2 раніше цього від Саші. Служать досі, вони самі найкращі!!! Ніякий сілікон не зрівняється!!! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 6 грудня, 2023 (змінено) Вчорашня вечеря. Гарбуз у сметанному соусі, СМАКОТА!!! Сьогодні вечеряємо пеленгасом запеченим, пішла готувати. Все, пеленгаса вже нема, сфоткати не вспіла. Був на 650г. СМААААЧНООООО,,,,,!!!!!!! Змінено 6 грудня, 2023 користувачем справжня господиня 4 Алцьона, Elenka, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 грудня, 2023 Декілька днів пропадала на кухні)) Накрутила млинців у морозилку- половина просто із сирим фаршем, для решти фарш обсмажила з цибулькою і картоплею, порізаною дрібними кубиками - привіт Оленці)) Млинці сюди пекла на сироватці - привіт Іннусі)) https://mooka.com.ua/forums/topic/2230-блины-на-сыворотке/ Ще робила цими днями крученики із салом і часничком, салат з крабочками і плавленим сирком, картоплю в горщиках, котлети рибні рублені, вінегрет. А із солодким розслабилась, бо попала в центрі міста на шкільну ярмарку, збирали кошти звісно нашим зсу-котикам, і я нагребла купу домашніх смаколиків) 4 Наташшшка, inucya, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 13 грудня, 2023 Сьогодні на обід. Вова вже влупив 10 штук. Вони невеликі, десь 7-8 см, начинка яєчно-ліверна ковбаска. 6 Olima, Алцьона, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 14 грудня, 2023 Стушила цілого кроля(спитайте - навіщо?!), наварила гречки, відкрили огірочки мариновані. От і все на сьогодні. 4 inucya, Алцьона, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 14 грудня, 2023 Я сьогодні наліпила пельменів в заморозку, їх і відварила на обід. На завтра ще є тушковане м*ясо, Вова обіцяв на сніданок зробити пюре. Зараз хочу нажарити налисників, завтра куплю творог і начиню. Хочу не можу!!! 4 Olima, Наташшшка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 151 Опубліковано: 14 грудня, 2023 А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. 4 Магда, Справжня господиня, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 14 грудня, 2023 49 хвилин тому, Olima сказав: натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її ...Наташці? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 151 Опубліковано: 14 грудня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: ...Наташці? Наталочка, якщо хочеш, то можу і тобі відправити . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 15 грудня, 2023 13 години тому, Olima сказав: А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. це те, що я можу їсти постійно разом з пельменями, олів'є і шубою 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 15 грудня, 2023 14 години тому, Olima сказав: А в мене зараз у духовці стоїть сирна запіканка і печінковий паштет. А ще пару днів тому натушкувала капусту, а її ніхто не їсть, то мабуть відправлю її у морозилку, а згодом спечу пиріг з нею. Оля, а якщо зробити з капусти бігус, теж не будуть їсти? Або вареники з капусти зробити. Які в тебе "Галі балувані". 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 077 Опубліковано: 16 грудня, 2023 У нас сьогодні знову деруни і гороховий суп. Приходьте до нас вечеряти) бо супу наварила аж 6-ти літрову каструлю, і дерунів нажарила десь з 2-х кілограм картоплі Але поспішіть, бо на деруни можете вже не встигнути) 2 1 Справжня господиня, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 354 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Блін, до Києва 500 км, не вспію... 1 1 Магда та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах