Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 16 жовтня Щось застряг в мене залишок сиру-творогу і надумала я приготувати з нього пончики! Замісила тісто, швиденько розкачала кульки і почала обжарювати у фрітюрі. Нажарила десь половину кульок і тут на кухню прийшов Вова...... Їх було 23. Оце залишилося мені. А це підготувала скумбрію до запікання, але її вже нема, була смачнюща, як завжди. 6 2 Lika_N, Olima, inucya та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 16 жовтня Світланко, невгамовна наша! То ж добре, що всі твоі старання так високо оцінююються) Бо зникання твоіх трудів( всередину звісно)) , то і є висока оцінка!) 5 Lika_N, Дяна, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 17 жовтня "Моя попытка номер два!" Врахувала вчорашні помилки, сьогодні ось так. Майже всі цілі. Дуже смачно! 5 Olima, Наташшшка, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 179 Опубліковано: 17 жовтня (змінено) Ну раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки ). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх. Змінено 17 жовтня користувачем Olima 8 Магда, Справжня господиня, Наташшшка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 17 жовтня Оля, я в шоці! Такі красиві, рівненькі, гарненькі! Нажаль, мій Вова не сприймає їх за їжу, тому не їмо. А мені дуже подобаються. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 17 жовтня Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі. 8 УкраІнка, Lika_N, Olima та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 18 жовтня Чудовий стіл! Наталочко, передавай Сані мої поздоровлення з красивим юбілеєм! Хай щастить! 2 Наташшшка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 18 жовтня Дякуємо, Світланка. Для нього це найкраще святкування) Дуже любить ліс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 30 жовтня Вчора напекла пиріжків з рис+яйце+зел.лук Спекла пиріг з яблуками і кремом, не фоткала, бо вже спакувала. В мого синочка сьогодні день народження, зараз йду до нього з подарунками. Він народився в 15-00, от всі роки поздоровляємо в цей час. 6 Магда, Olima, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 179 Опубліковано: 30 жовтня Я сьогодні вперше в житті скуштувала салат з селери. Виростила у себе в саду, вирішила спробувати і якщо б не сподобалося, то я б її не викопувала, а так перед морозами поїду рвати. Сину не сподобався, чоловіку і мені зайшов салат, іноді можна приготувати. Робила з морквою, яблуком, лимонним соком та олією. 6 Справжня господиня, Дяна, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 3 листопада А у нас гарбузовий манник. Зранку з міцною кавою І трішки вечірнього осіннього вейбу, як тепер модно говорити) з гарячим молоком 7 Дяна, Olima, Справжня господиня та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 3 листопада Захотілося дуже шкідливої їжі. Ось! Пообідали з пивом. Така тарілка кожному, пиво добре. Дуже смачно! 9 Дяна, inucya, Наташшшка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 5 листопада (змінено) Це називається "сковорідка"! Студентське минуле, коли отаку сковорідку брали одну на компанію і пиво. Хлібчиком полірували до сяйва! Вова захотів згадати минуле, он сидить і мліє під стопарик. Дуже смачно!!! А це я зварила борщ свій, без капусти, на свинячих реберцях, смачнющий! Тільки фотка якась дивна вийшла. Борщ відмовився фотографуватися. Змінено 5 листопада користувачем Справжня господиня 7 спокусницЯ, inucya, Наташшшка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 29 листопада Сьогодні в нас не було світла з 10 до 17, а в сина є. Так я не гаяла часу, пішла до нього і наварила супу, нажарила печінки та натушила гомілок. Прийшов ввечері з роботи, довольний. А я бігом додому, дали світло о 17 до 19. В мульті зварила кашу Артек, м*ясо ще зранку тушкувала. І так захотілося мені жарених пиріжків! А начинки ніякої, і готувати часу нема. Так я зробила з густим варенням, в холодильнику давно банки тіліпалися. Одне айвове як повидло, друге так і не змогла разгадати, наче слива. Вийшло 10 пиріжків, я зразу 2 влупила з чаєм. Завтра йду на роботу, три дні робити, пиріжечки візьму з собою. А позавчора знову пекла Вові ваХлі, це за 3 дні друга порція. Вже з*їв. 6 1 Lika_N, Olima, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 179 Опубліковано: 30 листопада А мені сьогодні так росольника закортіло, що прям зранку і зварила . 6 Наташшшка, inucya, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 1 грудня В нас сьогодні вчорашній борщ. І я вже так обнагліла, що на вечерю чоловіку тупо відкрила банку покупного паштета, зробила бутики і все. Мені соромно, але шо вже... 5 inucya, Магда, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 1 грудня А я б оце капусняка з'їла б. Такого, як варила мама: з пшоном, дрібно натертою капустою, розвареною в пюре картоплею і обов'язково багато свіжезмеленого чорного перцю в тарілці 4 2 Olima, inucya, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 3 грудня А я сьогодні хОзяйка)) Налісничків з лівером накрутила, картопельку з мНясом запекла, медяника спекла і кекс різдвяний. От! 5 inucya, lana19, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 6 грудня Вчора Вова забажав тушкованої капусти, чи пирожками, чи пирогом. Олію вирішила зєкономити і не жарити, на дріжджове тісто було часу замало. Зробила заливний пиріг. Я ті заливні не дуже полюбляю, бо все одно вони якісь гливкуваті, різні рецепти пробувала. А то в мене був рецепт у закладках з манкою, зробила і от він, те, що я так довго шукала! Бачите, який він пухкий? Є в нас такий рецепт? 4 Дяна, цифра, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 10 грудня Вспіла до відключення світла! Сирнички та оладки, сметанку просто потім додала. 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 179 Опубліковано: 10 грудня Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще !!! 2 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах