Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Щось застряг в мене залишок сиру-творогу і надумала я приготувати з нього пончики! Замісила тісто, швиденько розкачала кульки і почала обжарювати у фрітюрі. Нажарила десь половину кульок і тут на кухню прийшов Вова......

Їх було 23. Оце залишилося мені.

20241016_150619.thumb.jpg.6ee4c72ce4b1e5a45764c20a555d7e46.jpg

А це підготувала скумбрію до запікання, але її вже нема, була смачнюща, як завжди.

20241016_150629.thumb.jpg.0d10113e445bbab2068c964e62c976c9.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Світланко, невгамовна наша!  То ж добре, що всі твоі  старання так високо оцінююються) Бо зникання  твоіх трудів( всередину звісно)) , то і є висока оцінка!) 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

"Моя попытка номер два!" Врахувала вчорашні помилки, сьогодні ось так. Майже всі цілі. 

 

20241017_122502.thumb.jpg.0b838005c28521bcac34088753b671ba.jpg

Дуже смачно! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки :smileys-mehrere-smilies-994855:). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх. 

IMG-7209e27120b90eac930baa9b5da2388c-V.jpg

IMG-d3ea7d7c66b62372651a13e4c61de426-V.jpg

Змінено користувачем Olima

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оля, я в шоці! Такі красиві, рівненькі, гарненькі!

Нажаль, мій Вова не сприймає їх за їжу, тому не їмо. А мені дуже подобаються.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані)

Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі.

 

IMG_20241006_115658371_HDR.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Чудовий стіл! Наталочко, передавай Сані мої поздоровлення з красивим юбілеєм! Хай щастить!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора напекла пиріжків з рис+яйце+зел.лук

20241029_194004.thumb.jpg.49c126b572716064bc9f3d000a26613a.jpg

Спекла пиріг з яблуками і кремом, не фоткала, бо вже спакувала.

В мого синочка сьогодні день народження, зараз йду до нього з подарунками. Він народився в 15-00, от всі роки поздоровляємо в цей час.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я сьогодні вперше в житті скуштувала салат з селери. Виростила у себе в саду, вирішила спробувати і якщо б не сподобалося, то я б її не викопувала, а так перед морозами поїду рвати. Сину не сподобався, чоловіку і мені зайшов салат, іноді можна приготувати. Робила з морквою, яблуком, лимонним соком та олією. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А у нас гарбузовий манник.

Зранку з міцною кавою

 

20241103_120433.thumb.jpg.162752b3435c228d358d95d1cf7311f1.jpg

 

І трішки вечірнього осіннього вейбу, як тепер модно говорити) з гарячим молоком

20241103_150944.thumb.jpg.5bde97ba0e229a38445e5a122a3aba28.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Захотілося дуже шкідливої їжі. Ось! Пообідали з пивом.

20241103_135421.thumb.jpg.4ea22afd936fdedc41fee1ae3ea422bb.jpg

Така тарілка кожному, пиво добре. Дуже смачно!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 20241104_131422.thumb.jpg.d3a2d22ca539a4a7e9add0b9543b4ea5.jpg

Це називається "сковорідка"! Студентське минуле, коли отаку сковорідку брали одну на компанію і пиво. Хлібчиком полірували до сяйва! Вова захотів згадати минуле, он сидить і мліє під стопарик. Дуже смачно!!!

А це я зварила борщ свій, без капусти, на свинячих реберцях, смачнющий! Тільки фотка якась дивна вийшла. Борщ відмовився фотографуватися.

20241104_131442.thumb.jpg.2481b970937a5f671b7cc7a026503885.jpg

Змінено користувачем Справжня господиня

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні в нас не було світла з 10 до 17, а в сина є. Так я не гаяла часу, пішла до нього і наварила супу, нажарила печінки та натушила гомілок. Прийшов ввечері з роботи, довольний. А я бігом додому, дали світло о 17 до 19. В мульті зварила кашу Артек, м*ясо ще зранку тушкувала. І так захотілося мені жарених пиріжків! А начинки ніякої, і готувати часу нема. Так я зробила з густим варенням, в холодильнику давно банки тіліпалися. Одне айвове як повидло, друге так і не змогла разгадати, наче слива. Вийшло 10 пиріжків, я зразу 2 влупила з чаєм.

20241129_183125.thumb.jpg.b8b9c4caf831b98519eb583f73958ae9.jpg

Завтра йду на роботу, три дні робити, пиріжечки візьму з собою.

А позавчора знову пекла Вові ваХлі, це за 3 дні друга порція. Вже з*їв.

20241127_223758.thumb.jpg.ab6bc5acd6ea3cf6fed3c8f5cd9b9307.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А мені сьогодні так росольника закортіло, що прям зранку і зварила :smilie_essen:.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В нас сьогодні вчорашній борщ. І я вже так обнагліла, що на вечерю чоловіку тупо відкрила банку покупного паштета, зробила бутики і все. Мені соромно, але шо вже...

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А я б оце капусняка з'їла б. Такого, як варила мама: з пшоном, дрібно натертою капустою, розвареною в пюре картоплею і обов'язково багато свіжезмеленого чорного перцю в тарілці

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 А я сьогодні хОзяйка)) Налісничків з лівером накрутила, картопельку з мНясом запекла, медяника спекла і кекс різдвяний. От!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора Вова забажав тушкованої капусти, чи пирожками, чи пирогом. Олію вирішила зєкономити і не жарити, на дріжджове тісто було часу замало. Зробила заливний пиріг. 

Я ті заливні не дуже полюбляю, бо все одно вони якісь гливкуваті, різні рецепти пробувала. А то в мене був рецепт у закладках з манкою, зробила і от він, те, що я так довго шукала! Бачите, який він пухкий? Є в нас такий рецепт?

20241205_125323.thumb.jpg.e06e02b4c645ee06d921613687337644.jpg20241205_125339.thumb.jpg.c907237acce9ab892e2d6c689ba672dc.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вспіла до відключення світла! Сирнички та оладки, сметанку просто потім додала.

20241210_174433.thumb.jpg.3b9184f51c7849234278a058f4f127a0.jpg20241210_171926.thumb.jpg.fe3a7a8fc0fd367466210c23b888b7b3.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще :smilie_essen:!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора напекла пряників, треба робити подарунки на свята. Вова призначив декілька пряників бракованими і вточив їх з чайком. Смачно!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Який Вова молодець) Винахідливий))

Я качку замаринувала, але лінуюсь сьогодні пекти її, може завтра...І борщ треба зварити, і спекти щось...А я не хочу, ледащо, що ще сказати:stidno:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години тому, Наташшшка сказав:

Я качку замаринувала, але лінуюсь сьогодні пекти її, може завтра...

О, дякую, нагадала мені, що треба качку дістати з морозилки аби запекти на Різдво. 

Наталю, а поділися ще як ти її маринувала? Бо я вже тиждень думаю про ту качку, і все ніяк не зберуся. От хто ледащо!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталка, я колись давно робила качку-по пекінськи за рецептом з ворожого форуму. Це років 6-7 назад було. Там все дуууже просто - повідривати шкірку від м'яса(не знімати, а просто відділити), занурити качку в окріп, проварити хвилини 2-3, обсушити. Мед один до одного змішати з водою(приблизно по 2 столові ложки того і іншого), змастити цією сумішшю качу і залишити її в холодильнику не накриваючи(щоб шкірка підсихала) мінімум на шість годин. Потім пекти на решітці. 

Тоді в мене були звичайні качки - вийшло дуже смачно. Качка була м'якенька, з хрумкою шкіркою. Зараз маю індокачку, чи буде результат таким самим добрим - не знаю, завтра спробую.

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×