Магда 2 168 Опубліковано: 22 грудня, 2024 Дякую, дуже цікавий рецепт. А для маринаду тільки мед? Не перчити навіть? А коли її солити? Я просто ніколи не готувала качку по-пекінстки, думаю на Різдво тепер так зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 22 грудня, 2024 36 хвилин тому, Магда сказав: Не перчити навіть? А коли її солити? А от ні перцю, ні солі додавати не треба. Так, дивно, але справді було дуже смачно 2 Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 22 грудня, 2024 Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло. 2 Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 22 грудня, 2024 38 хвилин тому, Наташшшка сказав: А от ні перцю, ні солі додавати не треба. Так, дивно, але справді було дуже смачно ого, що без перцю і без інших спецій - це я ще прийму, а от без солі - це не поміщається в моїй голові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 22 грудня, 2024 42 хвилини тому, Наташшшка сказав: Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло. От дуже чекаю вражень, хоча я і не знаю яку я купувала - звичайну, чи індокачку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 23 грудня, 2024 Дівчата, звітую. Качу запекла по рецепту -1,5 години, на решітці, щоб хрумка була скоринка. Звичайна качка виходила м'якша, індокачка трохи твердіша, але все одно норм. Хоча, це ще може бути через мою стару духовку, вона вже зовсім погано пече. По смаку мені подобається. Але це тому, що я люблю м'ясо качки. В такому маринаді немає ніяких інших смаків - лише качка. Якби просто їла, то сказала б, що смачно, але ж обіцяла відзвітувати, то намагалась аналізувати - чи треба б туди солі, чи ще яких спецій? Тепер навіть не знаю...Досолити бажання не виникло, поперчити теж) Чоловік, який просто їв, без отого аналізу, сказав, що смачно. Акуратно спитала, чи додати солі, відповів, що ні, по солі норм(хоча її там немає зовсім) 2 Магда та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 24 грудня, 2024 Наталю, дуже дякую за таку розгорнуту відповідь! Якби десь прочитала у чужої людини - не повірила б ніколи в такий спосіб! Буду тепер готувувати і пробувати, але вже не на це Різдво, бо таки завтикала, і качка в мене ще не розмерзлася. От така я лінива дупа( 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Любі моі господині: діліться , які бутерброди будете робити на НР? І салати? Бо в мене окрім шуби і олівʼє,взагалі в голові пусто( 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 202 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Мої замовили крабовий салат, запечену червону рибу і сину суші з ролами накручу. А взагалі настрою не має. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 грудня, 2024 Олю, дякую! Про настрій я взагалі мовчу(.. але дитина) приіде хочеться, чимось пригостити. ., 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 28 грудня, 2024 (змінено) Тільки хотіла написати, хто шо готувати буде. Бо я на роботі 30 (з 9 до 20 години),31 (з 9 до 18 години) і 1 (з 10 до 20), отакий графік! Особо готувати ніколи, що простіше та скоріше. Я купила качку фаршировану яблуками аж 2,8 кг, в нашому Варусі продають. Вона напівфабрикат в герметичному пакеті, так в пакеті і запікати. Буду робити Олів*є, куди без нього, Вова все обіцяє нарізати. Ну Шуба, оселедець вже посолений чекає в морозилці. Завтра зварю холодця, а 30 ввечері розберу по тарілкам. Завтра може ще скумбрію нафарширую чи може оселедця зроблю рулетом. Треба купити трішки нарізки ковбаски смачної, червону рибу скоріше не буду купляти, хоча... Хочу ще салат легкий зробити, не знаю, давала тут чи ні, Дипломат. ось давала І порадьте мені салат з кукурузою без делікатесів, бо Вова купив її аж 3 банки. Крабпалки це смачно, але сьогодні мені дорого. Чи так її з*їмо... Прихований текст Мій капітальний ремонт всього мого рота та раптово ще й Вовиного дуже змінив наше меню вже на цілих півроку і кінця не бачимо, тому так без делікатесів. Змінено 28 грудня, 2024 користувачем Справжня господиня 2 Lika_N та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 29 грудня, 2024 Так, зрозуміла, ніхто нічого не готує, всі будуть жарену картоплю с пательні з котлетами. Я вчора все ж зробила фаршировану скумбрію, вже в холодильнику чекає. Зараз доварюється холодець, пахне аж біля ліфту! Може, сьогодні розберу, не знаю ще. Вийшла повна каструля на 6 літрів. Вчора спекла бісквіт на торт від Vilapo Бостонський, хай буде м*якенький, бо жувати зараз не дуже. Були в Варусі, накупили смаколиків, так що буде на столі не зовсім сумно. 4 Дяна, Lika_N, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 29 грудня, 2024 55 хвилин тому, Справжня господиня сказав: Так, зрозуміла, ніхто нічого не готує, всі будуть жарену картоплю с пательні з котлетами. Я вже давно нічого не готую на Новий рік. Зроблю якісь канапки, засолю рибки, вчора накупили сирів за знижками. Ще не вирішила з десертом - буде час і натхнення, зроблю меренговий рулет, не буде - обійдемося цукерками та фруктами. А вино в мене в хаті завжди є 4 Дяна, Natali06, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 29 грудня, 2024 1 година тому, Справжня господиня сказав: Так, зрозуміла, ніхто нічого не готує, всі будуть жарену картоплю с пательні з котлетами. Я вчора все ж зробила фаршировану скумбрію, вже в холодильнику чекає. Зараз доварюється холодець, пахне аж біля ліфту! Може, сьогодні розберу, не знаю ще. Вийшла повна каструля на 6 літрів. Вчора спекла бісквіт на торт від Vilapo Бостонський, хай буде м*якенький, бо жувати зараз не дуже. Були в Варусі, накупили смаколиків, так що буде на столі не зовсім сумно. Світланочко, ну ти що! Будемо готувати) Дитинка приїжджає) , хіба можна залишити голодним) (там і так одні кісточки(() холодець, само собою, але буду ставити завтра Гуску заробила , сьогодні замочила. єдине, що хочеться якихось цікавих бутербродів + салатів. Бо ще плануються гості. А тут я в повній простраціі… коли була жива моя старша сестра, вона завжди писала список, що буде готувати. А я так цього і не навчилась… 4 Справжня господиня, Дяна, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 29 грудня, 2024 33 хвилини тому, Natali06 сказав: єдине, що хочеться якихось цікавих бутербродів + салатів. Бо ще плануються гості. А тут я в повній простраціі… Напиши, що в тебе є для бутербродів чи з чого хочеш зробити, поміркую. І з чого салати хочеш. Я на фуршети багато чого робила, згадаю. А от список я пишу завжди, під цей список потім пишу продукти, а вже потім розписую кожен день перед святом погодинно! Інакше нічого не вспію! Це я останні роки не пишу так до дрібниць, бо вже не готую на замовлення і того не треба. В цьому році вперше за 15 років в мене немає замовлення на Новий рік((((((((((((( 4 Natali06, Olima, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 29 грудня, 2024 А я буду саменька. Малого не відпустили, а мала захворіла. Чоловік на чергуванні швидше за все буде. Тому, нічого не готую. Буду спатки. 2 3 Справжня господиня, inucya, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 29 грудня, 2024 7 хвилин тому, Наташшшка сказав: А я буду саменька. Малого не відпустили, а мала захворіла. Чоловік на чергуванні швидше за все буде. Тому, нічого не готую. Буду спатки. Ото в мене був такий Новий рік десь у 19 році. Вова був на роботі 2 доби, я сама вдома перед теліком. Випила о 12 винця, з*їла бутерброд, подивилася у вікно на салюти і в люлю. 2 2 Наташшшка, Lika_N, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 29 грудня, 2024 Свєтік, та нічогоще в мене не має… завтра піду щось купувати. Ти хоть приблизно скажи, що і на що треба купити. а взагалі настрою 0 .. 4 Магда, inucya, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 29 грудня, 2024 50 хвилин тому, Natali06 сказав: єдине, що хочеться якихось цікавих бутербродів + салатів У мене на такі випадки стандартний набір: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком) На шпажці: кубик шинки, брюсельська капуста, приварена і обжарена на вершковому маслі в сухарях і кубик сиру Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели, шматочка оселедця і посипати зеленою цибулькою 6 Наташшшка, Lika_N, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 29 грудня, 2024 1 година тому, Магда сказав: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) В мене цієї печінкі тріскі - залежі! Шо, купить авокада і забацать для себе закусон? А я авокадо вибирати не вмію 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 29 грудня, 2024 2 хвилини тому, Наташшшка сказав: В мене цієї печінкі тріскі - залежі! Шо, купить авокада і забацать для себе закусон? А я авокадо вибирати не вмію О, це до мене! Я авокадово-печенківотрісковий маніяк!) Значить так, авокадо вибираємо щупаючи - має бути під пальцями м'яке, але не квашня, і не в'яле. Як тільки знайшла м'яке авокадо - потихеньку починаєш відколупувати у нього хвостик. Якщо відстав відносно легко і місце під хвостиком зелене - бери, якщо місце під хвостиком коричневе, або хвостик неможливо віддерти - залишай. Найкраще у нас в магазинах вибирати сорт хаас, він такий більш кругліший і буває темнозеленого або темнобордового, майже коричнево-чорного кольору. Я з авокадо найбільше люблю гуакомолє. Роблю з мінімум інгрідієнтів: авокадо, дістати м'якоть, добре збризнути лимонним соком, виделкою розім'яти в пасту, посолити, вичавити туди часник, додати оливкової олії. Розмішати, намазити ним грінку, чи просто хлібчик, зверху викласти печінку тріски. 6 Lika_N, Olima, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 29 грудня, 2024 А я авокадо просто ложечкою люблю їсти, без нічого. Мені смачно. 4 Наташшшка, Olima, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 992 Опубліковано: 29 грудня, 2024 58 хвилин тому, Магда сказав: з авокадо найбільше люблю гуакомолє. Роблю з мінімум інгрідієнтів: авокадо, дістати м'якоть, добре збризнути лимонним соком, виделкою розім'яти в пасту, посолити, вичавити туди часник, додати оливкової олії. Розмішати, намазити ним грінку, чи просто хлібчик, зверху викласти печінку тріски. Спечу багети, куплю авокадо, нап'юсь мартіні і буду його закусювать канапками з печінкою тріски)) 1 5 Справжня господиня, Дяна, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 445 Опубліковано: 30 грудня, 2024 16 годин тому, Natali06 сказав: Свєтік, та нічогоще в мене не має… завтра піду щось купувати. Ти хоть приблизно скажи, що і на що треба купити. а взагалі настрою 0 .. Наталя, згадала я дуже швидкий салат і дуже смачний, який робила в закази. Треба купити готову мексиканську суміш заморожену пакет (або 400 г), на пательні протушкувати її без олії хвилин 10-15, щоб квасоля стала м*якішою. Охолонути, додати в неї копченої ковбаски соломкою типу салямі грам 150-200 і заправити майонезом. Бомба! Бутерброди я не робила, але туди йдуть всілякі риби (оселедець, лосось, ікра, шпроти), гриби, мариновані огірочки, томати чері, зелень. Можна паштети на маленькі крекери видавити кулінарним мішком насадкою зірочка, можна і готові корзиночки вафельні купити для цього. 3 Наташшшка, Natali06 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 168 Опубліковано: 30 грудня, 2024 В 29.12.2024 в 16:53, Natali06 сказав: єдине, що хочеться якихось цікавих бутербродів + салатів. Бо ще плануються гості. А тут я в повній простраціі… Буду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах, часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік. Робила його колись теж на новий рік, смачний, легкий Ще згадався мені колись дуже у мене популярний майонезний салат: Шампіньйони порізати соломкою, обжарити з цибулькою. Картопля в мундірах, яйця варені, зелений консервований горошок, солоний огірок. Все порізати соломкою, додати жарені гриби, заправити майонезом. Ситно і смачно. 2 Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах