Магда 2 386 Опубліковано: Вторник в 19:13 Тільки що спекла Скони цільнозернові на залишках закваски На годиннику 22.00, а я з таким задоволенням з'їла одну штучку, чималеньку, і тепер вмовляю себе, що я вже дуже хочу спати аби не з'їсти ще парочку 7 Natali06, Olima, УкраІнка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 045 Опубліковано: Четверг в 20:16 В нас сьогодні річниця весілля. Зварила коханому вермішелі, і за ту забула і переварила Старший діть подарував бананове вино. От ним смакували щойно) 2 1 УкраІнка, Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 852 Опубліковано: Пятница в 13:07 Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить. 4 Наташшшка, Olima, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 386 Опубліковано: Пятница в 19:04 Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься. 5 Natali06, Olima, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 368 Опубліковано: учора в 08:44 Святкові сирники 5 Наташшшка, УкраІнка, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 972 Опубліковано: учора в 11:14 А ми сьогодні доїдаємо качку з яблуками (ще з дня народження ), приготувала лазанью, налисники на сироватці і гречаний суп на замовлення чоловіка. 6 Магда, Справжня господиня, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах