Магда 2 390 Опубліковано: 19 серпня Тільки що спекла Скони цільнозернові на залишках закваски На годиннику 22.00, а я з таким задоволенням з'їла одну штучку, чималеньку, і тепер вмовляю себе, що я вже дуже хочу спати аби не з'їсти ще парочку 8 Справжня господиня, Наташшшка, Lika_N та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 046 Опубліковано: 21 серпня В нас сьогодні річниця весілля. Зварила коханому вермішелі, і за ту забула і переварила Старший діть подарував бананове вино. От ним смакували щойно) 3 1 inucya, Магда, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 854 Опубліковано: 22 серпня Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить. 5 Olima, Магда, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 390 Опубліковано: 22 серпня Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься. 5 Наташшшка, УкраІнка, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 370 Опубліковано: 24 серпня Святкові сирники 6 УкраІнка, Наташшшка, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 972 Опубліковано: 24 серпня А ми сьогодні доїдаємо качку з яблуками (ще з дня народження ), приготувала лазанью, налисники на сироватці і гречаний суп на замовлення чоловіка. 6 Справжня господиня, Natali06, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 390 Опубліковано: Суббота в 18:58 Закривала сьогодні Помідори консервовані з аличею. Було у мене 7 кг дрібних помідор, наче і не багато, а програлася з ними пів дня) Вийшло 4 великих 4-х літрових банки. Робила все в обід, якраз саме пік жари був, то ж на обід вже нічого готувати не схотіла. А згадала, що зранку бачила новий рецепт Оленки Железняк лавашів з сиром на залишках закваски. Чого-чого, а залишків закваски у мене пів холодильника, та різних куснів вже підгулявшого сиру теж вистачало. За пів години мали вже смачний і ситний перекус. 3 Справжня господиня, УкраІнка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах